Slikaj da vidimo, prvi put cujemNa okvir ledja kucista mi se pojavljuju kruzici kaze brat i kod njega a oboje imamo maske jel im to mana?
Bre dobra je, ista kao sto je i bila. Samo siroma se grejao dok je radio sta je imao da radi nakon azuriranja i to je to. Stvarno zarad jednog azuriranja da se telefon toliko moze zagreje ja ne znam sta da kazem..Prizvao sam zlo 😂😂 kakva je baterija? 😂😂
Pa meni da ne treba ne bih razmišljao.Ako ti treba idi na njega, ako ne, nemoj.
Ja sam jedva napunio i 256gb, ali je individualno pitanje komensta treba.
EUYKad mi je na eux csc nece da radi ota,kad prebacim na tajland radi ota i ima snimanje ali nema battery health.Da li ima neki csc na kome radi ota i zdravlje,ultra 25 je u pitanju ,hvala svakako
Nesto moram koristiti i do tad 😅Lepo bi bilo da daju pa da skocis na 27cu
Ja vala neću ako krene ponovo, neka eksplodira, pa ćemo lepo da se raskusuramo sa Samsungom. Biću u fazonu "daj Bože da je lepak", pa tamo pred istek garancije.Ponovo predat 25U mts-u na reklamaciju usled ponovo odlepljenog zadnjeg stakla. Trazio sam povrat novca kao resenje. Javljam kad odgovore.
Bacanje paraRazmišljam da menjam S25U za S26U. Šta mislite?Hoće li biti kao ranije, da uz novi telefon daju. Fon, slušalice ili nešto slično?U ovom periodu imaju te akcije. Taman da iskoristim, lego bi jos jedan fon uz akciju
Ja sam vec resio da se raskusuravam. Ako sve prodje kako treba sa povratom, mislim da je pala odluka na magic 8 pro.Ja vala neću ako krene ponovo, neka eksplodira, pa ćemo lepo da se raskusuramo sa Samsungom. Biću u fazonu "daj Bože da je lepak", pa tamo pred istek garancije.
Ni jedan telefon nisam kupio u Srbiji od 2000 godine. Dobar prijatelj mi radio do prosle godine u Media Markt u Austriji. Za zapadno trziste ide prva klasa. Austrija, Nemacka, Francuska, Svajcarska Engleska, Italija cela Skandinavija itd. Kod nas kaze u Srbiji dolazi tek treca klasa. Ni jednom nisam imao reklamaciju ni na jedan telefon za 26. godina. Cela porodica kupuje samo u Media Markt ili Cyberport. Nije normalno sta nasi rade a naplaciju kao da je od suvog zlata.Ponovo predat 25U mts-u na reklamaciju usled ponovo odlepljenog zadnjeg stakla. Trazio sam povrat novca kao resenje. Javljam kad odgovore.
www.sammobile.com
Pun je reddit primedbi na isti problem, svuda globalno. Cela serija je promasaj, nema veze sa regionom, te price sa klasama su za malu decu.Ni jedan telefon nisam kupio u Srbiji od 2000 godine. Dobar prijatelj mi radio do prosle godine u Media Markt u Austriji. Za zapadno trziste ide prva klasa. Austrija, Nemacka, Francuska, Svajcarska Engleska, Italija cela Skandinavija itd. Kod nas kaze u Srbiji dolazi tek treca klasa. Ni jednom nisam imao reklamaciju ni na jedan telefon za 26. godina. Cela porodica kupuje samo u Media Markt ili Cyberport. Nije normalno sta nasi rade a naplaciju kao da je od suvog zlata.
Ja, sa druge strane, sve telefone kupujem u Srbiji. Nikad nisam imao reklamaciju. Da ne ureknem!Ni jedan telefon nisam kupio u Srbiji od 2000 godine. Dobar prijatelj mi radio do prosle godine u Media Markt u Austriji. Za zapadno trziste ide prva klasa. Austrija, Nemacka, Francuska, Svajcarska Engleska, Italija cela Skandinavija itd. Kod nas kaze u Srbiji dolazi tek treca klasa. Ni jednom nisam imao reklamaciju ni na jedan telefon za 26. godina. Cela porodica kupuje samo u Media Markt ili Cyberport. Nije normalno sta nasi rade a naplaciju kao da je od suvog zlata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari