Šta je novo?

Pametni uređaji Satić smartić

• Začetnik teme Začetnik teme faca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Планирам да узмем неки сатић смартић за дете од 7 година у септембру полази у школу.
Занима ме шта је најповољније и где.
Колико сам видео Вип има најповољнију понуду па Теленор, МТС има најнеповољнију.
У МТСу ми нуде О1+350 за сат за дете од 7 година=1750 😀.
У Випу је ок цена, не свиђа ми се сат, МТ40 ми је ок сатић.
Можда узети овако неки сат и неку другу картицу.
Шта је најисплативије?

Da li kupiti TCL MOVETIME MT42 za sestrića od 5 godina?
Sestra želi da mu kupi satić da može da prati lokaciju kada je sam ispred zgrade i da može da ga pozove.
Da li postoji jeftinija varijanta?

Šta preporučujete od ovih pametnih satova za decu? Planiram da uzmem klincu jedan ( 2. razred).

Pre svega mi je bitno da ima dobar GPS, pozive i da mogu da ga kontaktiram kada nije sa nama. Ne treba mi da ima milion nepotrebnih funkcija.

Drugar mi je preporučio Xplora X6, kaže da je odličan, ali je i poprilično skup, pogotovo kada se uračuna i pretplata. X6Play, recimo, ima GPS, pozive, SOS, „school mode“ i roditeljsku kontrolu.

Kakva su vaša iskustva? Šta biste danas uzeli detetu za 2. razred i da li Xplora zaista vredi te pare? Slobodno preporučite i neke jeftinije alternative.

Šta preporučujete od ovih pametnih satova za decu? Planiram da uzmem klincu jedan ( 2. razred).

Pre svega mi je bitno da ima dobar GPS, pozive i da mogu da ga kontaktiram kada nije sa nama. Ne treba mi da ima milion nepotrebnih funkcija.

Drugar mi je preporučio Xplora X6, kaže da je odličan, ali je i poprilično skup, pogotovo kada se uračuna i pretplata. X6Play, recimo, ima GPS, pozive, SOS, „school mode“ i roditeljsku kontrolu.

Kakva su vaša iskustva? Šta biste danas uzeli detetu za 2. razred i da li Xplora zaista vredi te pare? Slobodno preporučite i neke jeftinije alternative.
TCL MOVETIME MT42
Ovaj kupili sestricu. Sve radi odlicno. Sestra i zet prezadovoljni

Ima zanimljiva ponuda u Yettel-u TCL MT48.
24 x 500 din uredjaj, smartic tarifa 24 x 299. Sto izadje mesecno 799 din. Pomalo mi je cudna cena za TCL MT48 koji u jednoj nasoj radnji kosta neverovatnih 21k. Tako da mi je ova ponuda korektna. Ako moja "gospodja" odobri uzimamo. 😂

Ima zanimljiva ponuda u Yettel-u TCL MT48.
24 x 500 din uredjaj, smartic tarifa 24 x 299. Sto izadje mesecno 799 din. Pomalo mi je cudna cena za TCL MT48 koji u jednoj nasoj radnji kosta neverovatnih 21k. Tako da mi je ova ponuda korektna. Ako moja "gospodja" odobri uzimamo. 😂
Da. Uzeo. To je najbolja ponuda za taj sat a odličan je

Da. Uzeo. To je najbolja ponuda za taj sat a odličan je
Bio na odmoru tako da ja jos nisam uzeo taj satic. Mozda je off-topic ali moze li jedan info vezano za smartic tatifu u Yettel-u? Da li je neogranicen internet u paketu?

Bio na odmoru tako da ja jos nisam uzeo taj satic. Mozda je off-topic ali moze li jedan info vezano za smartic tatifu u Yettel-u? Da li je neogranicen internet u paketu?
Nije, 500mb po većoj brzini, 64kb nakon što se potroši. Ali prema iskustvima ovde sa foruma, čini mi se da za bazično korišćenje (lokacija + video poziv) je dovoljno.

Takođe, isti model ima i u mts, po istoj ceni (12k), samo je tarifa veća i skuplja, 100 minuta u nacionalnom saobraćaju za 400rsd mesečno.
Supruga i ja smo mts, pa verujem da ćemo se za ovu opciju odlučiti.

Planiram da kupim TCL MT48X, treba mi za prvaka.
Interesuje me da li video igrice na satu mogu da se obrisu ili blokiraju?
Uzeo sam pre neki dan TCL MT48X. Da preko TCL Connect aplikacije mozes onemoguciti koriscenje igrica. Samo su dve igrice Hamster i Shake.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno