Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Vidis ja nisam za to da slika bude instant odlicna. Sad je video start time skocio za 0.7 sec jer krece od najveceg profila 🙁
Meni je nekako logicno da krene to od najnizen pa da se za 20 30 sec prebaci na najbolji.

Sta tacno ocekujes od back dugmeta? Dosta starijih ljudi izlazi iz aplikacije i bas im back dugme pravi problem pa smo ga deaktivirali.
Kada se gleda TV uživo back dugme kada se aktivira treba da ponudi meni sa kanalima, a ne da vraća 5k koraka unazad, dal je to bilo pretraživanje neke serije, filma, emisije, da bi video šta sam gledao, pa da opet kliknem da se vratim, i tako u nedogled. Nego da gde god se nalazim kada kliknem dugme back hoću meni sa izborom kanala eventualno dva klika zbog dodatnog izbora premotavanja i ostalih informacija. Takođe premotavanje unapred da bude 15sec idealno do 30sec, a ne ko sad 1min i dosta je sporo. I sličica kod premotavanja da bude krupnija, da se lepo vidi. Tol'ko za sada.

Takođe premotavanje unapred da bude 15sec idealno do 30sec, a ne ko sad 1min i dosta je sporo. I sličica kod premotavanja da bude krupnija, da se lepo vidi.
Ovo se potpuno slažem i podržavam predlog, ali za back, objasni mi onda kako bi ja ušao u glavni meni pošto koristim xiaomi tv box.

Sve je to nebitno, sredite menjanje imena uredjajima 🙂

Po meni, dugme back ne treba da poziva listu kanala kada gledaš tv, jer za to već postoji dugme. Drugi je problem, što kada na back izađeš u početni ekran, da bi se vratio na fullscreen mod ti treba da izabereš opciju tv uživo, i da klikneš ok, umesto da se na još jedan back jednostavno vratiš na fullscreen.

Moramo da razumemo i kolegu @m4rk0 verujem i ubeđen sam da ima dosta boljih rešenja, nego što mi predlažemo, ali i njemu su ruke vezane, Pomaže čovek koliko god može.

Premotavanje cu prilagoditi samo da stignem. Slicice ako su krupnije prave problem na nekim starijim modelima tv-a.
Sve je to nebitno, sredite menjanje imena uredjajima 🙂
Ovo nismo uspeli da napravimo na smarttvu pa smo odustali i od androida jer moraju app iste da budu . Smarttv ponudi neki ogroman device id koji uzasno izgleda.
Moramo da razumemo i kolegu @m4rk0 verujem i ubeđen sam da ima dosta boljih rešenja, nego što mi predlažemo, ali i njemu su ruke vezane, Pomaže čovek koliko god može.
Samo da znate koliko ljudi u 6 zemalja treba da se usaglasi oko jednog featurea 🙂

Tebi @_M4rk0_ svakako hvala na zalaganju da samostalno pomažeš ovde bez da te je A1 zadužio i platio za to (ako sam dobro razumeo dosad).
Bilo bi dobro da i ostali shvate da ti ovo radiš iz sopstvene želje a ne kao radnu obavezu i da na mnoge stvari tamo ne možeš da utičeš, osim da preneseš konstruktivne predloge.

Mozda nisam u toku, sve što je Marko uradio bilo je za dobrobit korisnika u okviru posla valjda. Ne znam kako to u A1 funkcioniše, ali ako je na dobrovoljnoj bazi, ko onda stvarno radi na poboljšanju i sluša predloge korisnika? Marko hvala za sve što radiš i trudiš se da nam izadjes u susret.

Rade se cesto ankete , pozivaju korisnici prate se svi tiketi. Al nije lako a ni pametno promeniti kompletnu aplikaciju.

Mozda nisam u toku, sve što je Marko uradio bilo je za dobrobit korisnika u okviru posla valjda. Ne znam kako to u A1 funkcioniše, ali ako je na dobrovoljnoj bazi, ko onda stvarno radi na poboljšanju i sluša predloge korisnika? Marko hvala za sve što radiš i trudiš se da nam izadjes u susret.
Ništa oni ne poboljšavaju već naprotiv degradiraju uslugu. Uskoro će biti HEVC 3,5Mbita umesto AVC od 6Mbita na HD kanalima. SD su već degradirali na 960x540 sa 1024x576.

Nazad
Vrh Dno