Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

kakav sunovrat jednog operatera koji je vazio za premium operatera u srbiji (pre svega mislim na telenor)... na srecu, ostalo mi je jos par meseci ugovorne obaveze

Sad citam ovo za neki pilot projekat i posto tv uopste ne gledam nisam ni provalio da su mi iskljucili novu i n1. Ako sam dobro razumeo ja sam u tom nekom pilot projektu i ugasili su mi ta dva kanala i bice mi racun manji za 300 rsd a ako hocu da vratim te kanale treba da doplatim 800 rsd?

Prilozi

• Firefox_Screenshot_2026-09-01T19-32-29.562Z.webp
    Firefox_Screenshot_2026-09-01T19-32-29.562Z.webp
    66.6 KB · Pregleda: 91
Sad citam ovo za neki pilot projekat i posto tv uopste ne gledam nisam ni provalio da su mi iskljucili novu i n1. Ako sam dobro razumeo ja sam u tom nekom pilot projektu i ugasili su mi ta dva kanala i bice mi racun manji za 300 rsd a ako hocu da vratim te kanale treba da doplatim 800 rsd?
Ne bi trebao ništa da doplaćuješ, znaš i sam koja ti je cena paketa, lepo nazoveš njih, ovde ćeš sada svašta pročitati.

Ne, pozoveš call centar da ti vrate kanale i cena će ostati kao što je bila.

Dokle god imaju kanale koje volim, imaće me kao korisnika. Čim budu počeli da ukidaju, raskinuću. Nema smisla da sad raskidam dok još imaju kanale koje konkurencija nema

Ako ti je samo optika potrebna onda je Yunet neprikosnoven sa statičkom IP I 500/250 za 1900din

Zar yunet nije mts?

neki ljudi na tviteru pisu da nisu hteli da im vrate kanale... svakako ima osnova za raskid ugovora u tom slucaju. cela situacija jako bizarna. ko normalan ce sutra sa ovakvima hteti da sklapa ugovor?

Ja sam u martu uzeo dok je bila akcija 500/250 optika preko mts infrastrukture, 1990 rsd/mesečno, 24 meseca UO, statička ip adresa, platio 12 meseci unapred sa 10% popusta, milina.
Odvikao se od TV-a, čitam knjige i gledam serije, em manje plaćam, em mi kvalitetniji život.
A internet šljaka za sve pare.

ovo mi je malopre stiglo na mejl, prvi put cujem za ovo? jel to neka zamena za yettel tv ili neki streaming service za filmove serije ? necu biti kod kuce do veceras pa ne mogu da proverim?

Prilozi

• IMG_9223.webp
    IMG_9223.webp
    67.6 KB · Pregleda: 53
ovo mi je malopre stiglo na mejl, prvi put cujem za ovo? jel to neka zamena za yettel tv ili neki streaming service za filmove serije ? necu biti kod kuce do veceras pa ne mogu da proverim?
To ti je servis koji se do sada plaćao, slično ko i HBO. Eto, sad ga nude besplatno...

Evo kako sada stoji u Yettel aplikaciji:

Pogledajte prilog 552065
Tacno ali malopre proverih na guglu jeste besplatno za premium mislim jace pakete,tipa Yettel Sve L (tako nekako) i jos pojedine,meni na Basic paketu nije ide promo period i onda placam.Mozda se nekada odlucim za HBO onih 5 3 HBO i 2 Sinemah doplata 750d. mesecn😵vako za sada 6 meci po 2230d bese (20% popust) i drugih 6 meseci 2800d. uz eracun.Ionako menjam malo N1 malo Nova S malo i Informer da vidim ko sta kaze,a filmskih ima prilicno uvek se nadje ponesto
Edit: Sada bas pogledah na Box-u kod mene,VOYO trazi registraciju 🙂

Tacno ali malopre proverih na guglu jeste besplatno za premium mislim jace pakete,tipa Yettel Sve L (tako nekako) i jos pojedine,meni na Basic paketu nije ide promo period i onda placam.Mozda se nekada odlucim za HBO onih 5 3 HBO i 2 Sinemah doplata 750d. mesecn😵vako za sada 6 meci po 2230d bese (20% popust) i drugih 6 meseci 2800d. uz eracun.Ionako menjam malo N1 malo Nova S malo i Informer da vidim ko sta kaze,a filmskih ima prilicno uvek se nadje ponesto
Edit: Sada bas pogledah na Box-u kod mene,VOYO trazi registraciju 🙂
Probaj da ideš na yettel aplikaciju, na usluge, pa na aktivne usluge, možda imaš kod kao ja što sam okačio

Ja nemam n1 i nova s kanale a sobzirom sa tv ni ne gledam nemam pojma da li sam ih imao. Yettel M paket.
Uglavnom zbog ovog tkz. pilot projekta koji sprovodi yettel sam zvao korisnicku sluzbu i dobio info sa se ovaj pilot projekat odnosi na sbb korisnike samo a da je moj paket stari i da nisam ni imao n1 i nova s kanale.
Moze li neko da mi potvrdi da Stari yettel M paket nije imao te kanale? Hvala

Ja nemam n1 i nova s kanale a sobzirom sa tv ni ne gledam nemam pojma da li sam ih imao. Yettel M paket.
Uglavnom zbog ovog tkz. pilot projekta koji sprovodi yettel sam zvao korisnicku sluzbu i dobio info sa se ovaj pilot projekat odnosi na sbb korisnike samo a da je moj paket stari i da nisam ni imao n1 i nova s kanale.
Možeš nam se javiti sa podacima putem DM-a proverićemo sve.

Samo Basic i Premium paketi imaju Novu S i N1

Poslednja izmena:
Jel još nekome prso tv?
Zovem call centar ne javlja se niko već 20minuta samo opuštajuća muzika.

Nazad
Vrh Dno