Alltrack
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.06.2025
- Poena
- 95
Ček, pardon na čemu Live TV ne radi? Uputi me.Jedino sto sam ja primetio vec pisah Live Tv ne radi...
Ček, pardon na čemu Live TV ne radi? Uputi me.Jedino sto sam ja primetio vec pisah Live Tv ne radi...
Slazem se.Svakako sam ti odgovorio da znas situaciju, jer ti je @Yettel Srbija korisnik totalnu nebulozu napisao.To je samo MTS korisnicki tim radio (preko emaila pogotovo) ne znam zasto i Yettel to sad praktikujemislim da je mnogo veća svinjarija da Te stave u experimentalnu grupu bez predhodnog pristanka morao bi Ratel da ih kazni
Ne bi trebao ništa da doplaćuješ, znaš i sam koja ti je cena paketa, lepo nazoveš njih, ovde ćeš sada svašta pročitati.Sad citam ovo za neki pilot projekat i posto tv uopste ne gledam nisam ni provalio da su mi iskljucili novu i n1. Ako sam dobro razumeo ja sam u tom nekom pilot projektu i ugasili su mi ta dva kanala i bice mi racun manji za 300 rsd a ako hocu da vratim te kanale treba da doplatim 800 rsd?
Ne, pozoveš call centar da ti vrate kanale i cena će ostati kao što je bila.Sad citam ovo za neki pilot projekat i posto tv uopste ne gledam nisam ni provalio da su mi iskljucili novu i n1. Ako sam dobro razumeo ja sam u tom nekom pilot projektu i ugasili su mi ta dva kanala i bice mi racun manji za 300 rsd a ako hocu da vratim te kanale treba da doplatim 800 rsd?
A gde ćeš da pređeš?Kako ću iz principa da raskinem 2 ugovora, za 2 meseca kad isteknu. Jedva čekam.
A1 optika.A gde ćeš da pređeš?
Ako ja dobro vidim 500/250 je 2990 din https://yunet.rs/internet-paketi/Ako ti je samo optika potrebna onda je Yunet neprikosnoven sa statičkom IP I 500/250 za 1900din
Na sajtu da, preko agenata sto se reklamiraju na fb kao partneri je 1990. I jos imas popust na racun ako platis do 10og pa bude i manjeAko ja dobro vidim 500/250 je 2990 din https://yunet.rs/internet-paketi/
To ti je servis koji se do sada plaćao, slično ko i HBO. Eto, sad ga nude besplatno...ovo mi je malopre stiglo na mejl, prvi put cujem za ovo? jel to neka zamena za yettel tv ili neki streaming service za filmove serije ? necu biti kod kuce do veceras pa ne mogu da proverim?
Tacno ali malopre proverih na guglu jeste besplatno za premium mislim jace pakete,tipa Yettel Sve L (tako nekako) i jos pojedine,meni na Basic paketu nije ide promo period i onda placam.Mozda se nekada odlucim za HBO onih 5 3 HBO i 2 Sinemah doplata 750d. mesecn😵vako za sada 6 meci po 2230d bese (20% popust) i drugih 6 meseci 2800d. uz eracun.Ionako menjam malo N1 malo Nova S malo i Informer da vidim ko sta kaze,a filmskih ima prilicno uvek se nadje ponesto
Probaj da ideš na yettel aplikaciju, na usluge, pa na aktivne usluge, možda imaš kod kao ja što sam okačioTacno ali malopre proverih na guglu jeste besplatno za premium mislim jace pakete,tipa Yettel Sve L (tako nekako) i jos pojedine,meni na Basic paketu nije ide promo period i onda placam.Mozda se nekada odlucim za HBO onih 5 3 HBO i 2 Sinemah doplata 750d. mesecn😵vako za sada 6 meci po 2230d bese (20% popust) i drugih 6 meseci 2800d. uz eracun.Ionako menjam malo N1 malo Nova S malo i Informer da vidim ko sta kaze,a filmskih ima prilicno uvek se nadje ponesto
Edit: Sada bas pogledah na Box-u kod mene,VOYO trazi registraciju 🙂
Pokusacu danas ono gore sto sam pisao,isao sam direkno na Box.Probaj da ideš na yettel aplikaciju, na usluge, pa na aktivne usluge, možda imaš kod kao ja što sam okačio
Možeš nam se javiti sa podacima putem DM-a proverićemo sve.Ja nemam n1 i nova s kanale a sobzirom sa tv ni ne gledam nemam pojma da li sam ih imao. Yettel M paket.
Uglavnom zbog ovog tkz. pilot projekta koji sprovodi yettel sam zvao korisnicku sluzbu i dobio info sa se ovaj pilot projekat odnosi na sbb korisnike samo a da je moj paket stari i da nisam ni imao n1 i nova s kanale.
Moze li neko da mi potvrdi da Stari yettel M paket nije imao te kanale? Hvala
Samo Basic i Premium paketi imaju Novu S i N1Ja nemam n1 i nova s kanale a sobzirom sa tv ni ne gledam nemam pojma da li sam ih imao. Yettel M paket.
Uglavnom zbog ovog tkz. pilot projekta koji sprovodi yettel sam zvao korisnicku sluzbu i dobio info sa se ovaj pilot projekat odnosi na sbb korisnike samo a da je moj paket stari i da nisam ni imao n1 i nova s kanale.
Moze li neko da mi potvrdi da Stari yettel M paket nije imao te kanale? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari