Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

^ slažem se , prevedeno u € baš tako ...oko 800€ i to sa 2g garancije .

Ta promocija važi i u Srbiji. Da li neko ima spisak gde sve važi i u Srbiji?
Vidim da je mts objavio, gigatron takodje. Ja imam najavu u vidu maila, ali zvanicna stranica samaunga jos uvek nije nista objavila. Dobra je akcija, posebno uz jeftin s26

Otvoriti temu za promocije i ponude, ne zanima nas računica i dubina dzepa članova foruma. Nego, on topic... Imate li probleme sa ne oglašavanjem alarma koji je podešen nakon poslednjeg update-a?

Upgrade sa S21FE na S26FE?
Da ili ne, vaše mišljenje i zašto jedno ili zašto drugo?
Novac je obezbeđen tako da nije problem kupiti ga ali me interesuje mišljenje o tehničkoj strani da li vredi upgrade ili tražiti nešto drugo u toj finansijskoj klasi.
Kupovina za gotovinu ne na rate i ne KP
Znači legalno sa garancijom na moje ime

Novac je obezbeđen tako da nije problem kupiti ga ali me interesuje mišljenje o tehničkoj strani da li vredi upgrade ili tražiti nešto drugo u toj finansijskoj klasi.
Bolje za novac da kupis base S26. Duplo bolji uredjaj a i ostane ti nesto para.

Ukoliko ti finansije dozvoljavaju, licno bih pre isao na S25+ nego na S26FE, zaokruzeniji je proizvod i bice stabilniji na neko duze vreme. A ako si ipak odlucio da to bude model iz FE serije onda bih pogledao i S25FE, razlike nisu velike ali je zato cena u ovom trenutku mnogo veca za S26FE model.

Pre tačno godinu dana sam prešao sa S21FE na S25+. Da je na prvom baterija bila dobra, ne bih ga ni menjao. Primetne stvari koje sam dobio su brzina punjenja i e-Sim. Sve ostalo, nikakve bitne razlike. Od zahtevnijih stvari, često otvaram ogromne spreadsheet-ove, ali to već gooodinama nije problem, recimo od S7.

Isti razlog, baterija, da smo suprugu prebacili sa S23FE na S25FE. Svi ti telefoni su odlični.

Dakle, ako ti baterija OK, ne nedostaje ti brže punjenje i esim, ne vidim razlog za zamenu.
Bilo šta od navedenog, go for it. Samo prvo proveri iskustva, ne youtube testove, za bateriju novog uredjaja.

Pozdrav drustvo
Kako se pokazala baterija sa exynos procesorom? Planiram da kupim pa me zanima da li ima neke razlike u odnosu na snapdragon posto ovde nisam uspeo da nadjem sa tim procesorom

Racunaj da je oko 20% slabija baterija u nekom normalnom koriscenju (nisam koristio Exynos 2600 pa ne mogu da tvrdim, za ove pre toga znam).
Los signal i visoke temperature CPU su nesto na sta treba da se naviknes ako zelis Exy😅

Poslednja izmena:
Pre tačno godinu dana sam prešao sa S21FE na S25+. Da je na prvom baterija bila dobra, ne bih ga ni menjao. Primetne stvari koje sam dobio su brzina punjenja i e-Sim. Sve ostalo, nikakve bitne razlike. Od zahtevnijih stvari, često otvaram ogromne spreadsheet-ove, ali to već gooodinama nije problem, recimo od S7.

Isti razlog, baterija, da smo suprugu prebacili sa S23FE na S25FE. Svi ti telefoni su odlični.

Dakle, ako ti baterija OK, ne nedostaje ti brže punjenje i esim, ne vidim razlog za zamenu.
Bilo šta od navedenog, go for it. Samo prvo proveri iskustva, ne youtube testove, za bateriju novog uredjaja.
Bolje za novac da kupis base S26. Duplo bolji uredjaj a i ostane ti nesto para.

Ukoliko ti finansije dozvoljavaju, licno bih pre isao na S25+ nego na S26FE, zaokruzeniji je proizvod i bice stabilniji na neko duze vreme. A ako si ipak odlucio da to bude model iz FE serije onda bih pogledao i S25FE, razlike nisu velike ali je zato cena u ovom trenutku mnogo veca za S26FE model.

Pre svega hvala svima koji su odgovorili

Vidim da u većini slučajeva pre prihvatate prelazak na S25+ kao upgrade nego najnoviji model (što kažu još vruć) S26FE.

Da li je zaista toliko superiornija S25 serija u odnosu na S26???
U tehničkom smislu pitam razume se.

Malo ste me iznenadili sa izborom, ali ok uzećemo i te modele u razmatranje.

Vidim da u većini slučajeva pre prihvatate prelazak na S25+ kao upgrade nego najnoviji model (što kažu još vruć) S26FE.

Није то никакво изненађење. S25+ је флегшип, док је FE нешто између флегшипа и S серије Самсунга. Тренутно је у току акција за куповину S и Z серије,добија се на поклон А57, види да ли се ценовно уклапаш па размисли и о S26 или S26+ телефону пошто мислим да не важи акција за S25 серију.

Ne znam šta ćeš da radiš na telefonu, ali ako zanemarim brže punjenje (koje je i dalje truba u odnosu na moj P30PRO koji i posle 7 godina koristim) i esim, ne mogu sebe da ubedim da, za moje potrebe, postoji funkcionalna/upotrebna razlika izmedju S21FE i S25+.

E, možda i postoji, evo danas sam fotkao ženicu na SUP dasci, pa sam obrisao neku gospođu iz kadra, a bez da koristim 3rd software. Moja ženica nije ni shvatila da sam uklonio pomenutu kupačicu, dok joj nisam pokazao uporedno. Eto. Kupi model koji ti više odgovara dimenzijama/oblikom, ako je I to svejedno, sračunaj šta je povoljnije. Posebno što sada ide A57 kao poklon. Obraduj još nekoga 🙂

Sve su kolege iznad već napisale, dodao bih samo da ako imaš nekoga kojem bi taj A57 koji dolazi kao poklon (realna vrednost nekih 300e) dobrodošao onda super, u suprotnom bih lično uzeo pre s25+ nego s26 ili s26+.

Znači jednim udarcem dve muve 🙂

DakleM ipak serija 26 zbog radi poklona 😁

300€ su 300€ nije mi za bacanje 😁

Još jednom hvala svima koji su pomogli u odgovoru

Nazad
Vrh Dno