Šta je novo?

GTA 6 Extended Look izazvao navalu na PS5 Pro – zalihe očišćene iz prodavnica

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Sony-PS5-Pro.webp

GTA 6 Extended Look izazvao navalu na PS5 Pro – zalihe očišćene iz prodavnica​

PS5 Pro prodaje se kao alva u američkim prodavnicama nakon izlaska GTA 6 Extended Look trejlera, dok preprodavci traže i do 1.500 dolara

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/gejming/...alu-na-ps5-pro-zalihe-ociscene-iz-prodavnica/

Na PS5 Pro će igra raditi u 30fps, dok je za PS5 Standard najavljeno 30fps. Vlasnici Pro konzola će takođe imati i veći broj automobila i više lokacija za pljačku, ako izaberu Ultimate verziju, za razliku igrača na običnom PS5 koji kupe Standard verziju.

GTA 6 PS5 performance patch reportedly could enable 60 fps on or after release date

60fps sigurno na Pro, samo to ima da pogura prodaju jos vise. To je cilj svakako.

Više sam mišljenja da će da udare neki hibrid od 40 fps na Pro, a 60 će ostaviti za PC i next gen konzole.

Duboko sam razocaran mogucnoscu da ne mogu da biram izmedju performansi i kvaliteta, 60fps mi je apsolutni standard za sve sto igram na Pro-u...

Zar je stvarno bitno ako bude 40fps umesto 30fps? Oba režima su totalno neprihvatljiva u 2026. godini. Tačka.

Nazad
Vrh Dno