Šta je novo?

Šta da odigram sledeće?

BigTicket

Zapažen
Učlanjen(a)
16.02.2026
Poena
2
Mislim da nam je potrebna jedna ovakva tema na forumu.
Evo ja ću da otpočnem, koju igru mi preporučujete, a da je izašla u zadnje 4 godine? Iz te kategorije sam prešao:
  • Cyberpunk: Phantom Liberty
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 & Cost of Hope
  • Indiana Jones and the Last Circle
  • Alan Wake II
  • 007: First Light
  • Jedi: Survivor
  • God of War: Ragnarok
  • Horizon: Forbidden West & DLC

Jel trazis jeftinije, sto novije, besplatno, grafika, pucanje, istrazivanje...ovako je previse toga da ti preporucim, od Baldur's Gate 3, do Dinoblade-a...

Recimo...
1. Hogwarts Legacy.
2. Wukong
3. Avatar
4. Kingdom come Deliverance 2
5. Dragon's Dogma 2
6. Star Wars Outlaws

Jel trazis jeftinije, sto novije, besplatno, grafika, pucanje, istrazivanje...ovako je previse toga da ti preporucim, od Baldur's Gate 3, do Dinoblade-a...

Recimo...
1. Hogwarts Legacy.
2. Wukong
3. Avatar
4. Kingdom come Deliverance 2
5. Dragon's Dogma 2
6. Star Wars Outlaws
Najviše mi leže immersive sim igre poput Dishonored 2, Prey, Deathloop, Deus Ex: Mankind Divided i da igra ima pristojnu grafiku. Nije bitno koliko košta, svakako se skidaju narodne verzije 😀

Kakvi su Avatar, Hogwarts i Star Wars Outlaws?

Najviše mi leže immersive sim igre poput Dishonored 2, Prey, Deathloop, Deus Ex: Mankind Divided i da igra ima pristojnu grafiku. Nije bitno koliko košta, svakako se skidaju narodne verzije 😀

Kakvi su Avatar, Hogwarts i Star Wars Outlaws?
Meni super(i ako borba postane malo repetitive u Avataru), prednost dajem Hogwartsu zbog immersive sveta prepunog bas mastovitih detalja.

Meni odlicni, samo zavisi koji ritam zelis trenutno. Requiem je sjajna zabava sa malo sporijim tempom (vecinom vremena), a GotG su prava marvel razbibriga sa dobrim gameplayem

silent hill 2 remake i cronos the new dawn obavezno. bloober je opasno napredovao.

Gothic 1 Remake, Dying Light (2, Beast), Red Dead Redemption 2, Days Gone (istina, neke u ovde malo starije)

fallout new vegas
metal gear solid 5
metro
bioshock
Metro serijal prešao odavno, a Kojima, BioShock i Fallout mi ne leže uopšte 🙂

silent hill 2 remake i cronos the new dawn obavezno. bloober je opasno napredovao.
Nikada nisam igrao Silent Hill, kakav je serijal naspram Resident Evil-a? I šta je tačno ovaj Cronos, kao neki sci-fi Dark Souls sa puškama?

Gothic 1 Remake, Dying Light (2, Beast), Red Dead Redemption 2, Days Gone (istina, neke u ovde malo starije)
Prešao sve navedeno osim Gothic-a 🙂 Gothic trojku sam igrao nekada davno na nVidia 6600 GT, nije bila ništa specijalno

Pretpostavljam da si igrao Alan Wake Remaster, Control, God of War 1 i Horizon: Zero Dawn?

Metro serijal prešao odavno, a Kojima, BioShock i Fallout mi ne leže uopšte 🙂

Nikada nisam igrao Silent Hill, kakav je serijal naspram Resident Evil-a? I šta je tačno ovaj Cronos, kao neki sci-fi Dark Souls sa puškama?

Prešao sve navedeno osim Gothic-a 🙂 Gothic trojku sam igrao nekada davno na nVidia 6600 GT, nije bila ništa specijalno
Trojka je najlosija iz cele serije. S druge strane, remake je odlicno odradjen 🙂

Ne bih poredio silent hill 2 sa resident evil igrama. Mislim da je silent hill mnogo bolja igra. A chronos je futuristicki horor, nije dark souls, iako je mehanicki takodje pojednostavljen (kao ds). Mislim da su obe igre odlicne i vredne ulozenog vremena.

Ne bih poredio silent hill 2 sa resident evil igrama. Mislim da je silent hill mnogo bolja igra. A chronos je futuristicki horor, nije dark souls, iako je mehanicki takodje pojednostavljen (kao ds). Mislim da su obe igre odlicne i vredne ulozenog vremena.
kao neko ko (igrom slucaja) nije nikada igrao silent hill a zaljubljenik je u resident evil (sve delove presao vise puta), vidim da je silent hill 2 na akciji trenutno - jel se moze igrati dvojka ako se nije igrao prethodni deo, koliko je bitan za lore?
na steamu na akciji su trenutno silent hill 2 (2024) i silent hill F (2025)

nisu direktno povezani, mozes da igras odmah dvojku. silent hill f je slabiji. savetujem silent hill 2 remake.

kupljen sh 2 i the thing remastered, sad samo da odlucim sta prvo da peglam 🤷🏻‍♂️ imam 2 nedelje odmora, valjda cu bar jednu preci

Nazad
Vrh Dno