Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Iskljuce, pa da vratis treba da zoves call centar, da cekas, ili da odes do poslovnice. Takodje obavestenje na ekranu je isto kao za svaki drugi kanal koji se placa dodatno. Ciljna grupa - stariji korisnici, koji potencijalno ne citaju mejlove, dakle nece se truditi da ove kanale vrate. Perfidno, jos upakovano u "popust".

Zdravo. Ne, pilot-projekat ne menja odredbe i uslove postojećeg ugovora sa korisnikom, pa korisnik po tom osnovu nema pravo da raskine ugovor bez naknade.
@Yettel Srbija ne pipajte mene slucajno i isto bez gasenja UM grupe,to jest ne dirajte N1 Nova S.Tek uzeo Yettel Tv Box pocetkom meseca,vec eksperimenti...eksperimentisite vi bez mene.
Matrix, probaj ovde da se prijaviš da bi dobio novu verziju aplikacije za box, ja sam tako.
@Ricnik tu sam pokuso,i nista ali je na kraju uspelo.
Čekaj jel tvoj box yettelov ili neki drugi imaš.
@Alltrack jeste to je zvanican Yettel Tv Box,doneo ga kurir Dexpresa zahvaljujuci broju Yettel Agenta,dobio UO na 12 meseci+6 meseci popust 20% sve zahvaljujuci broju Agenta koji sam dobio u poruci...setice se ko mi je dao broj kazu ovi u CC nemoze kurirska sluzba.Ja lepo objasnim agentu situaciju da zivim na selu prevoza nema osim ako molis,nekog ko ima auto i eto covek tj agent odradio cak i kurirskom sluzbom.Nego nisam ja ocekivao od pisane forme kao @Ricnik sto je,kurir je doneo Box 06 Avgusta i isti dan predvece ga povezao.Do sinoc u koje doba neznam malo zadremao gledajuci neki film Box je bio (softver) 3.23.4.0-android_stb ,koliko sam dremao za tv-om neznam i taman reko da pogledam ove Pinkove filmske sta ima,bukvalno bez ikakvog raloga odem u Podesavanja,kad ono dole bese pise O Aplikaciji stoji NAJZAD 3.28.0.0-android_stb e rekoh kad docekah i to.Sad radi u pozadini kanal koji gledam ma sta radio ovamo proladila i ona lupa (pretraga),nudi mi i snimanje jedino sto ne radi je ono Live Tv.Ja zadovoljan taman tamo do 07 Septembra,da im uplatim racune za telefon kucni internet i sada Box,kad vidim ovo sa X mreze zato sam i napisao @Yettel Srbija mene ne dirajte iz baze,za te akrobacije nikako.Ujedno bih zamolio ko zna tj ima duze Box ubih se Guglajuci (jer koristim Basic paket),ako se resim slucajno mogu li i kako da aktiviram HBO svih 5 (3 HBO i 2 Sinemax bese) ili umesto toga gore u app,onu SkyShowtime...trenutno sam stavio da pokazuje pretplacene ali ako vratim na sve kanale.Moze li se ikako ili ne moze dokupiti na primer 2 Sinestar Premiere su zakljucani ,pa ovi 18+ itd.Moze li to ikako,ili ne? 🤔

Hbo i Cinemax kanale možeš da aktiviraš preko yettel aplikacije, odeš na karticu Premium tv kanali i tamo će ti biti ponuđeno da aktiviraš HBO Premium tv u iznosu od 749 din. Za cinestar Premiere ne znam da li može tako, ja sam na Premium paketu pa to imam već. Sky Showtime možeš da aktiviraš na tv servisi i aplikacije, doplata oko 700 din čini mi se

Poslednja izmena:
@Yettel Srbija ne pipajte mene slucajno i isto bez gasenja UM grupe,to jest ne dirajte N1 Nova S.Tek uzeo Yettel Tv Box pocetkom meseca,vec eksperimenti...eksperimentisite vi bez mene.

@Ricnik tu sam pokuso,i nista ali je na kraju uspelo.

@Alltrack jeste to je zvanican Yettel Tv Box,doneo ga kurir Dexpresa zahvaljujuci broju Yettel Agenta,dobio UO na 12 meseci+6 meseci popust 20% sve zahvaljujuci broju Agenta koji sam dobio u poruci...setice se ko mi je dao broj kazu ovi u CC nemoze kurirska sluzba.Ja lepo objasnim agentu situaciju da zivim na selu prevoza nema osim ako molis,nekog ko ima auto i eto covek tj agent odradio cak i kurirskom sluzbom.Nego nisam ja ocekivao od pisane forme kao @Ricnik sto je,kurir je doneo Box 06 Avgusta i isti dan predvece ga povezao.Do sinoc u koje doba neznam malo zadremao gledajuci neki film Box je bio (softver) 3.23.4.0-android_stb ,koliko sam dremao za tv-om neznam i taman reko da pogledam ove Pinkove filmske sta ima,bukvalno bez ikakvog raloga odem u Podesavanja,kad ono dole bese pise O Aplikaciji stoji NAJZAD 3.28.0.0-android_stb e rekoh kad docekah i to.Sad radi u pozadini kanal koji gledam ma sta radio ovamo proladila i ona lupa (pretraga),nudi mi i snimanje jedino sto ne radi je ono Live Tv.Ja zadovoljan taman tamo do 07 Septembra,da im uplatim racune za telefon kucni internet i sada Box,kad vidim ovo sa X mreze zato sam i napisao @Yettel Srbija mene ne dirajte iz baze,za te akrobacije nikako.Ujedno bih zamolio ko zna tj ima duze Box ubih se Guglajuci (jer koristim Basic paket),ako se resim slucajno mogu li i kako da aktiviram HBO svih 5 (3 HBO i 2 Sinemax bese) ili umesto toga gore u app,onu SkyShowtime...trenutno sam stavio da pokazuje pretplacene ali ako vratim na sve kanale.Moze li se ikako ili ne moze dokupiti na primer 2 Sinestar Premiere su zakljucani ,pa ovi 18+ itd.Moze li to ikako,ili ne? 🤔
E taman sad možeš da uradiš bekap i da postaviš 3.28, dosta kolega ju je tražilo...

Hbo i Cinemax kanale možeš da aktiviraš preko yettel aplikacije, odeš na karticu Premium tv kanali i tamo će ti biti ponuđeno da aktiviraš HBO Premium tv u iznosu od 749 din. Za cinestar Premiere ne znam da li može tako, ja sam na Premium paketu pa to imam već. Sky Showtime možeš da aktiviraš na tv servisi i aplikacije, doplata oko 500 din čini mi se
@Ricnik hvala znas vec za sta inace da Hbo i Cinemax,pa i Sky Showtime kaze google moze samo cena je 699d jer sam u Basic paketu,jutros sam zvo i CC opciju 2 i pitao i ona kaze moze mada oni valjda iz navike kazu Tv m (a to je po novom Basic paket),a tvoj Tv Premium zove ova Tv L.Ali nebitno to sada ranije dok sam gurao svi kanali,kad naleti na zakljucan slike nema a ispise mi tipa "Za kupovinu kanala,pritisni OK" bilo nekad...probacu kasnije kako je sada sa 3.28 pa ce vidimo 🙂

E taman sad možeš da uradiš bekap i da postaviš 3.28, dosta kolega ju je tražilo...
Nije problem da pokusam samo sto neznam kako tacnije koju app,da skinem sa Stora za bekap Apk fajla?Koliko me secanje sluzi X Plore File Manager jeste dobar,ali nema opciju bekapa.Skidao sam sa Stora i SAI installer,kad ono skide neku Pro verziju i ni makac.Samo napisi koja app sa stora probam,a vec imam onu Send and Ricive Files sa Tv-a prebacim u telefon odma ide na moju Megu,i link kopiram ovde 🙂

Evo sad sam se prvi put logovao... Pa šta znam, bolje je nego što je bilo, ali i dalje je ništa posebno. Menjanje kanala je totalno bezveze - a mogli su lepo da dodaju da mogu mišem da se skroluju kanali u donjem baru... EPG i dalje očajan za korišćenje mišem i tastaturom. Zapravo, tastaturu nisu ni razmatrali ni u jednoj varijanti... Meni to premotavanje strelicama - ne radi, npr. 🙂

Ima tu još dosta da se radi, ali ajde. Za performanse ne znam, kratko sam gledao, videćmo kad probam duže kako se ponaša.
Brzu traku sa kanalima uz donju ivicu ekrana levo-desno možeš pomerati-skrolovati ne samo kliktanjem na strelice levo i desno uz ivice ekrana (te trake sa kanalima) več možeš da je skroluješ i okretanjem tačkića na mišu kada kursor miša držimo na toj brzoj traci-listi kanala a pri tome držiš stisnut taster Shift (isto kao i kod pomeranja-skrolovanja TV Programa (vodiča) levo-desno - držiš Shift i okrećeš točkić na mišu). A ako držiš pritisnut CTRL i vrtiš točkić - onda radiš zumiranje - i u TV Vodiču, i na Naslovnoj strani a i u brzoj traci kanala.

Nije problem da pokusam samo sto neznam kako tacnije koju app,da skinem sa Stora za bekap Apk fajla?Koliko me secanje sluzi X Plore File Manager jeste dobar,ali nema opciju bekapa.Skidao sam sa Stora i SAI installer,kad ono skide neku Pro verziju i ni makac.Samo napisi koja app sa stora probam,a vec imam onu Send and Ricive Files sa Tv-a prebacim u telefon odma ide na moju Megu,i link kopiram ovde 🙂
18+ kanali su tu, samo su namerno u startu skriveni, treba sam da ih uključiš u podešavanjima, preko Roditeljske kontrole.

Zdravo. Ne, pilot-projekat ne menja odredbe i uslove postojećeg ugovora sa korisnikom, pa korisnik po tom osnovu nema pravo da raskine ugovor bez naknade.
Menja uslove i te kako! Em menjate cenu bez pristanka korisnika, em deo postojeće ponude na koju je korisnik pristao potpisivanjem ugovora stavljate u paket koji je znatno nepovoljniji za njega. Knjiški primer kršenja ugovora. Kao da kupim auto sa aluminijumskm felnama po jednoj ceni, a vi posle kupovine kažete: vrati felne za nešto manju cenu, a daj mnogo više para da ti vratim felne. Da ste samo izbacili te kanale i smanjili cenu možda bi vam i prošlo, ovako čista manipulacija. Plus kad korisnici zovu korisnički servis da se žale na 'pilot-projekat' njima ne ukidate te kanale - ne biste to radili da znate da je sve čisto. I brzina kojom Yettel odgovara na ovo pitanje u odnosu na sve druge gde ih pitamo stvari vezane za rad servisa je fascinantna. Sramota neopevana šta se radi.

Poslednja izmena:
Ne samo da se ispisu, nego i da vrate kanale, ali malo da se prvo iscimaju. Ovo je kao ono kad mts digne cene tokom UO, pa se zalis, a oni kazu, dobro vama necemo menjati. A koji procenat ce se zaliti? Samo sto je ovo kod Yetela klasicna politicka odluka. Verovatno tih 300 din popsuta finansiraju iz neke "subcencije" drzave "za razvoj". Jezivo gde zivimo.

Samo jaka tužba braćo, baš bih voleo da vidim meni da ukinu. Popili bi tužbu odmah.

Ne može niko da bilo koga ubacuje u bilo kakve nazovi projekte bez njihove prethodne saglasnosti, a kamoli obaveštenja. Oni su nešto uveli, pa onda obavestili. Čak i da se apsolutno ništa od uslova nije promenilo, to je kršenje prava korisnika. A jeste, i to cena, na štetu korisnika, jer im je oduzeto pravo na kanale koji su im nuđeni kada su za pretpostavljenu cenu potpisivali ugovor uz neku nazovi kompenzaciju. To što oni nazivaju projektom je samo mazanje očiju za naivne. Evo, ja sad imam pilot-projekat da mi svi kanali budu dostupni po ceni basic paketa, a Yettel nek se izjasni da neće pa nek mi ne da - u suprotnom smatram da je pristao. Jel bi moglo tako? Da ima trunke pravne države popili bi kaznu za nesavesno poslovanje, ali svi znamo zašto se sve ovo događa i za čiji ćar. Al ko nam kriv kad smo ih pustili.

Kako smeju da ubacuju nekoga u pilot projekat ili da bude testera ako se sam nije prijavio za to.
O matematici i trećem razredu osnovne škole, oduzimanje i sabiranje do 1000, je tek posebna priča. Gde je ona razlika od 500 dinara?!
@Yettel Srbija koje je Vaše objašnjenje na ovako, pre svega glup potez, pa onda pravni osnov da nekoga ubacujete u "pilot projekat" bez njegove prethodne saglasnosti?!
Kako Vas treba kolektivno tužiti da se naučite pameti da vas "oderu" sa kaznom i odštetom da ni sami niste svesni.

Da li možemo aktivnije da učestvujemo u ovom pilot đubre projektu?
Recimo da sami sastavimo listu kanala koji da se izbace i smanji cena.
Moja lista pink, informer, kurir, tanjug, k1, newsmax, euronews, b92, prva, može i rts, studio b...
Sram vas bilo na ovome, nadam se da ćete biti debelo kažnjeni, Severna Korejo stižemo

Tek uzeo Yettel Tv Box pocetkom meseca,vec eksperimenti...eksperimentisite vi bez mene.
Ne bih da ti kvarim raspoloženje ali ti kao da nisi čitao temu. Pa oni 3+ godine vrše eksperimente, testiraju i pilotiraju na korisnicima aplikacije, stalno ima nešto da se resetuje, pritisne, klikne... Ni na jednoj temi nisam pročitao da ljudi toliko resetuju stb, te hoće te neće, pa krene pa zabode, pa uključi isključi iz struje, niko da kaže neku lepu reč za stb. Jedno poprave, drugo pokvare, puste ažuriranje za android zaborave na web os. Smejurija od celog tima koji radi na toj aplikaciji. Do sad bi neki ai nesto vec smislio.
P. S. nemoj slučajno neko da pomene hiesense aplikaciju.

18+ kanali nisu u Basic paketu, @Matrix69 ima Basic paket
@Ricnik ima 18+ svi oni tipa Dorcel Brazers itd,cak ima i 8 kanala pise Erotic1 pa Erotic2 ,i tako redom 8.Sad posto je ovo azurirano roditeljska kontrola iskljucena,pokusam samo da vidim kako su resili za kanale kupovinu...prebacim na svi kanali.Namerno kliknem na neki zakljucan ono izadje sadrzaj sta se trnutno pusta (samo opis),a ispod toga stoji malo vece zuto dugme i pise bese "Pretplati se".A sa pocetka podesavanja prvo odozgo nudi mi HBO MAX,za 499RSD,sta sve tacno ide u nju...imam HBO MAX i gore u traci sa aplikacijama posebno instalirana dosla sa Box-om.
Ne bih da ti kvarim raspoloženje ali ti kao da nisi čitao temu. Pa oni 3+ godine vrše eksperimente, testiraju i pilotiraju na korisnicima aplikacije, stalno ima nešto da se resetuje, pritisne, klikne... Ni na jednoj temi nisam pročitao da ljudi toliko resetuju stb, te hoće te neće, pa krene pa zabode, pa uključi isključi iz struje, niko da kaže neku lepu reč za stb. Jedno poprave, drugo pokvare, puste ažuriranje za android zaborave na web os. Smejurija od celog tima koji radi na toj aplikaciji. Do sad bi neki ai nesto vec smislio.
P. S. nemoj slučajno neko da pomene hiesense aplikaciju.
@miki92 vidim ja to nije to vise Telenor pa te nazovu pri kraju ugovora,i sami nude 50%.Ovi sada (e&PPF grupa) samo jure zaradu...guli narodu kozu ali sta cu kod njih sam sa raznim uslugama (ponajvise zbog ruralne sredine,malo duza prica) vec 8-10 godina.
@Yettel Srbija Sve političke kanale u poseban paket, cena 5000 pa ko voli neka gleda. Eto predlog odma bez ikakvih projekata.
@Alltrack ma idi bre ko sto radi MTS za BOX 4,mom sestricu ogulise kozu.Srecom decko ima dobru platu kod privatnika u selu a BOX 4 Fiksni+Iris IPTV+Internet+Mobilni koristi neki paket neograniceno min/sms...i Internet ADSL znaci bakar mesecno oko 6000 i vise dinara.Moze im se drzavna firma i za ovo sto vecina pise pilot projekat vidim i po FB kuka narod Efektiva napisala jedan clanak,kazu ne ide to tako...a barem su oni svi pravnici.Za onaj bekap pokusacu,nadam se da cu se snaci...postoji prema guglu na android tv storu neka app Apk Extractor...pise pravi bekap u apk apks formatu 🤔

@Ricnik ima 18+ svi oni tipa Dorcel Brazers itd,cak ima i 8 kanala pise Erotic1 pa Erotic2 ,i tako redom 8.Sad posto je ovo azurirano roditeljska kontrola iskljucena,pokusam samo da vidim kako su resili za kanale kupovinu...prebacim na svi kanali.Namerno kliknem na neki zakljucan ono izadje sadrzaj sta se trnutno pusta (samo opis),a ispod toga stoji malo vece zuto dugme i pise bese "Pretplati se".A sa pocetka podesavanja prvo odozgo nudi mi HBO MAX,za 499RSD,sta sve tacno ide u nju...imam HBO MAX i gore u traci sa aplikacijama posebno instalirana dosla sa Box-om.

@miki92 vidim ja to nije to vise Telenor pa te nazovu pri kraju ugovora,i sami nude 50%.Ovi sada (e&PPF grupa) samo jure zaradu...guli narodu kozu ali sta cu kod njih sam sa raznim uslugama (ponajvise zbog ruralne sredine,malo duza prica) vec 8-10 godina.

@Alltrack ma idi bre ko sto radi MTS za BOX 4,mom sestricu ogulise kozu.Srecom decko ima dobru platu kod privatnika u selu a BOX 4 Fiksni+Iris IPTV+Internet+Mobilni koristi neki paket neograniceno min/sms...i Internet ADSL znaci bakar mesecno oko 6000 i vise dinara.Moze im se drzavna firma i za ovo sto vecina pise pilot projekat vidim i po FB kuka narod Efektiva napisala jedan clanak,kazu ne ide to tako...a barem su oni svi pravnici.Za onaj bekap pokusacu,nadam se da cu se snaci...postoji prema guglu na android tv storu neka app Apk Extractor...pise pravi bekap u apk apks formatu 🤔
Cx file explorer aplikacija radi bakap, regularno skineš sa prodavnice

@Yettel Srbija koliko bi mi smanjili pretplatu da mi skinete informer tv, kurir tv , k1, tanju, blic TV, narodna tv, red tv.
Ja ocekujem bar 150din po kanalu, nije valda da bi smeli da kazhete njima da im kanali VREDE manje od N1 i Nova Tv.

Da li ova "egzibicija" sa random ukidanjem N1 i Nove S i smanjivanjem pretplate opravdan razlog za raskid ugovora
Ako izbrisu cak i jedan samo kanal a da te nisu obavestili 30 dana unapred, onda imas puno pravo da raskines ugovor bez penala.
A ako pristanes na to da nemas N1 , Novu S ili koj god drugi onda nema sta da raskidas kad si pristao 😀

Nazad
Vrh Dno