Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Sačekaš mesec dana pred istek ugovora i podneseš zahtev za prelazak na pripejd, pa će ponuditi 50%. Ako ne ponude, opozoveš zahtev i posle isteka podneseš zahtev za prelazak na A1
Koliko se čeka da ponude 50%, mislim da li su u obavezi da ti jave da su prihvatili tvoj zahtev za prepaid da bi ti mogao da ga opozoveš? Razmišljam da li odmah da podnesem zahtev za prelazak na A1 mada imam još mesec dana UO na jednom broju, da li je to problem?

Koliko se čeka da ponude 50%, mislim da li su u obavezi da ti jave da su prihvatili tvoj zahtev za prepaid da bi ti mogao da ga opozoveš? Razmišljam da li odmah da podnesem zahtev za prelazak na A1 mada imam još mesec dana UO na jednom broju, da li je to problem?
Za 50% ponudu nakon zahteva za pripejd je potrebno sačekati nekoliko dana da te pozovu. Ne možeš da podnosiš zahtev za prelazak kod drugog operatera dok imaš UO. Na zahtevu piše kako se radi opoziv zahteva, to ide preko sms

Moj prijatelj je tako sredio sebi novih 50% - unutar zadnjih 30 dana tekuće UO, podneo je zahtev prelaza na pripejd, posle 4 dana su ga zvali i odmah dali 50%.
Objasnio sam mu da ima i fora sa A1 zahtevom prenosa, ali ga je smaralo da čeka tačan datum isteka UO, pa je ujedno tako sebi i skratio staru tekuću UO za 20ak dana.
Od momenta kad je prihvatio sms ponudu sa 50% popusta na paket Yettel 100 krenuo mu je novi datum UO.

UO mi iztice 3.10. da li je neko skoro obnovio preko pokrenutog zahteva prelaska u A1? Sta nude da te zadrzaju 12 meseci 1RSD, ostatak 50% popusta na pretplatu?

Koliko sam ja isprstio daju 50% popusta na 24m nema za dinar nista.

do skoro su davali 12m za 1rsd i 12m po 50% popusta, ali uz par odbijanja i cenkanja... Ne znam da li i dalje to daju...

^to se zove dobar deal

@Yettel Srbija Da li se u Surf i Start paralelno troše minuti u mreži sa onima u nacionalnom saobraćaju. Tako mi reče radnik u poslovnici, ali nisam našao tu info na sajtu.

Interesuje me da prebacim dva broja iz A1 u Yettel ili MTS, postpaid, jedan najveći i jedan najmanji paket, istekli ugovori u A1

Zdravo. U pomenutom paketu nema opcije za prenos nepotrošenog saobraćaja u sledeći mesec.
Vidim da ste podigli za 100 dinara postpejd paket Go Extra+ od 1.9. pa da li je moguće da opet isto jajarenje, em niste obavestili em opet dižete cenu za vreme ugovora, a bili ste toliko agresivni sa promocijom, a što je najgore imam informaciju da opet nešto nameravate od 1.11.

Vidim da ste podigli za 100 dinara postpejd paket Go Extra+ od 1.9. pa da li je moguće da opet isto jajarenje, em niste obavestili em opet dižete cenu za vreme ugovora, a bili ste toliko agresivni sa promocijom, a što je najgore imam informaciju da opet nešto nameravate od 1.11.
Nesto ne vidis dobro , sacekaj par dana

Na aplikaciji stoji iznos računa bez popusta za e račun od 100 dinara. On bude vidljiv na računu za prethodni mesec

Taj paket Go E+ je meni bio u ponudi da pređem sa pripejda za 799. Od danas se zove Yettel Extra+ i košta 999.

Nazad
Vrh Dno