Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Zamisli zadnji dan u.mjesecu puštaju za mjesec 😀

Nego koliko se isplati doplatiti iz S25 256GB za model od 512GB?
Oba polovna, kao nova.

Čisto da vidim sa li ići na jači model?

Ako ti treba idi na njega, ako ne, nemoj.

Ja sam jedva napunio i 256gb, ali je individualno pitanje komensta treba.

Na okvir ledja kucista mi se pojavljuju kruzici kaze brat i kod njega a oboje imamo maske jel im to mana?

Kad mi je na eux csc nece da radi ota,kad prebacim na tajland radi ota i ima snimanje ali nema battery health.Da li ima neki csc na kome radi ota i zdravlje,ultra 25 je u pitanju ,hvala svakako

После данашњег апдејта, дуго ми је телефон топао. Не сећам се да је тако било са јулским печом.

Da li mi se čini ili je sada skrolovanje u browseru Chrome bar koji koristim bolje posle updata S25 Plus 512gb?

To je od one mikro prašine koja se zavuce izmedju maske i telefona. Najmanje je primetno na telefonima sa srebrnim ramom, dok se kod ovih u boji primeti dosta vise. Nesto hoce brisanjem da se skine, nesto nece. Sve u svemu, kvalitet izrade iz godine u godinu sve gori.

Prizvao sam zlo 😂😂 kakva je baterija? 😂😂
Bre dobra je, ista kao sto je i bila. Samo siroma se grejao dok je radio sta je imao da radi nakon azuriranja i to je to. Stvarno zarad jednog azuriranja da se telefon toliko moze zagreje ja ne znam sta da kazem..

Sto? To je sasvim normalno, telefon ima samo pasivno hladjenje, a cpu se greje dosta, kao i memorija.

Ti imas recimo procesor u s25u koji je od prilike 40ak % slabiji po performansama od recimo amd 9700x, koji ako nema dobar hladjak ide u nebesa sa temperaturama. Sad zamisli onoliko hladnjak sa ventilatorom ili jos ako je vodeno hladi cpu, a telefon to nema ni blizu.

Slazem se nije isto, ali je grejanje na pasivnom hladnjaku (samo kuciste telefona, jos ako je u plasticnoj masci...) i trotling sasvim ocekivan posle intenzivnog koriscenja resursa koje telefon ima.

Jedan od razloga sto se vracaju sa titanijuma na aluminijum jeste sto titanijum nije bas srecan provodnik toplote, sta vise u poredjenju sa aluminijum on je ocajan provodnik toplote.

Ako ti treba idi na njega, ako ne, nemoj.

Ja sam jedva napunio i 256gb, ali je individualno pitanje komensta treba.
Pa meni da ne treba ne bih razmišljao.
Samo viber i OS mi pojedu 150 GB.
Svaki dan otprilike ide 2GB do 3GB slika i videa.

Ali ne znam koliko je realna doplata .

Kad mi je na eux csc nece da radi ota,kad prebacim na tajland radi ota i ima snimanje ali nema battery health.Da li ima neki csc na kome radi ota i zdravlje,ultra 25 je u pitanju ,hvala svakako
EUY

Ponovo predat 25U mts-u na reklamaciju usled ponovo odlepljenog zadnjeg stakla. Trazio sam povrat novca kao resenje. Javljam kad odgovore.
Ja vala neću ako krene ponovo, neka eksplodira, pa ćemo lepo da se raskusuramo sa Samsungom. Biću u fazonu "daj Bože da je lepak", pa tamo pred istek garancije.

Razmišljam da menjam S25U za S26U. Šta mislite?Hoće li biti kao ranije, da uz novi telefon daju. Fon, slušalice ili nešto slično?U ovom periodu imaju te akcije. Taman da iskoristim, lego bi jos jedan fon uz akciju

Piše da će se A57 dobiti do kraja godine. Tada će vrijediti 200e da se proda...

Ponovo predat 25U mts-u na reklamaciju usled ponovo odlepljenog zadnjeg stakla. Trazio sam povrat novca kao resenje. Javljam kad odgovore.
Ni jedan telefon nisam kupio u Srbiji od 2000 godine. Dobar prijatelj mi radio do prosle godine u Media Markt u Austriji. Za zapadno trziste ide prva klasa. Austrija, Nemacka, Francuska, Svajcarska Engleska, Italija cela Skandinavija itd. Kod nas kaze u Srbiji dolazi tek treca klasa. Ni jednom nisam imao reklamaciju ni na jedan telefon za 26. godina. Cela porodica kupuje samo u Media Markt ili Cyberport. Nije normalno sta nasi rade a naplaciju kao da je od suvog zlata.

Ni jedan telefon nisam kupio u Srbiji od 2000 godine. Dobar prijatelj mi radio do prosle godine u Media Markt u Austriji. Za zapadno trziste ide prva klasa. Austrija, Nemacka, Francuska, Svajcarska Engleska, Italija cela Skandinavija itd. Kod nas kaze u Srbiji dolazi tek treca klasa. Ni jednom nisam imao reklamaciju ni na jedan telefon za 26. godina. Cela porodica kupuje samo u Media Markt ili Cyberport. Nije normalno sta nasi rade a naplaciju kao da je od suvog zlata.
Pun je reddit primedbi na isti problem, svuda globalno. Cela serija je promasaj, nema veze sa regionom, te price sa klasama su za malu decu.
Sa 25 serijom su poceli da prave baterije od recikliranih materijala, ne mora da znaci da je povezano, ali...

Ja, sa druge strane, sve telefone kupujem u Srbiji. Nikad nisam imao reklamaciju. Da ne ureknem!
Pa nije to nutela da je različita recept za različita tržišta.

Nazad
Vrh Dno