The Witcher ®
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.08.2023
- Poena
- 155
Posle 2B i toliko godina rada neke greske poput ovih i onog " smesnog skoka u vodu" se ne prastaju za ovakvu igru.Od GTA1 manifestujes zolju i bacac plamena iz pederuse tako da nije problem sto Karadasijanka ne drzi Zajecarsko u frizideru.
www.notebookcheck.net
Bas tako, zato sam i napisao da ce biti zanimljivo ispratiti koliki ce procenat igraca odigrati igru do kraja. Mene ne zanima ali tih 80h bilo bi 500h sigurno dok se sve to izsnjuvari kako treba 🤣Mi oldtajmeri ćemo prevrnuti svaki kamen, otvoriti svaku fijoku i verovatno dobiti vip mesto u određenim 18+ noćnim klubovima a roblox omladina ce se samo glupirati na ulicama i praviti $ranja. Moji sinovi 9 i 15 ne pokazuju zainteresovanost ni 1% za ovaj naslov. Stariji visi na Rainbow six siege mp sa društvom a mlađi ne izlazi iz Robloxa.
Mislim da je ovo samo marketinski trik..Mozda je igra duza nego ostale ali nije da je rockstar imao ultra duge igre koje su se jedva prelazile, uglavnom je to bilo sve u hodu...Ja mislim da sam Skyrim igrao vise od 200 sati,. nijedna rockstar igra nije mala ni upola od togaBice zanimljivo ispratiti koliki ce procenat igraca odigrati igru do kraja.
Rockstar igra i ne treba da bude 200 sati "dugačka". Jedna od glavnih stvari koja se zamera RDR2 je npr. dužina kampanje, nikad brate kraja, i ja se 100% slažem sa tim.Mislim da je ovo samo marketinski trik..Mozda je igra duza nego ostale ali nije da je rockstar imao ultra duge igre koje su se jedva prelazile, uglavnom je to bilo sve u hodu...Ja mislim da sam Skyrim igrao vise od 200 sati,. nijedna rockstar igra nije mala ni upola od toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari