Šta je novo?

Pametni uređaji Koji pametni sat uzeti?

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

DexterMorgan

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2021
Poena
445
Bas sam u dilemi, ne znam sta da uzmem.

Gledao sam galaxy 8 classic, on mi se onako, i svidja i ne, plus mu je sto je noviji.

Classic 6 mi je mnogo lepsi al star je i kazu hoce losije da radi.

Problem kod njih mi je baterija jer me totalno smara da se puni svaki dan, pa sam gledao i huwei watch gt 6 (ili gt 7 koji treba da izadje), a sa njim je pa problem eko sistem, i sto kazu ljudi da imaju problema sa samsungom i ovim satom? Mada nema puno utisaka na netu bar nisam uspeo da nadjem.

Iskren da budem ne znam sta bih uzeo, pa mi treba pomoc, oko pametnih satova ne znam bas nista, znam da pogledam ekran kakav je i koliko traje baterija i to mu dodje to, ne razumem se niti u se zore niti u procesor na njemu niti u softver i kako to radi sa telefonom.

Da li imate neki predlog?

Idealno bi bilo da izgleda klasicno, necu ultra sportski ili futuristicki dizajn, da baterija traje bar malo duze, recimo 3-4 dana minimum bi bilo lepo, da ima ok izbor lica (face), i da ima ok funkcionalnost, ne planiram da odgovaram na poruke i slicno sa sata, ali ne bih sad ni da mi sat bude totalno beskoristan sto se funkcija tice, da samo prati korake recimo, to mogu i sa xiaomi band koji mosta 20e.

Da li imate neki predlog? Neko mi je pomenuo i neki oneplus sat (ne znam koji bese model), ne znam da li valja? Mozda neki xiaomi?

Btw telefon koji imam je s25 ultra, pa bi bilo lepo da radi sa njim bez nekih problema.

Imas iste dileme kao i ja kad sam uzimao pametni sad pre par godina, uzeo sam galaxy watch 4, malo se igrao i vratio se na klasicne satove 🙂 Imam sad mi band 7 i uzeo neki kumi watch za par $ na aliexpresu, meni to izgleda isto kao gw... (dobro nije isto, ali radi ok za te pare + je dosta bolja baterija)

Ja imam Classic 6 43mm verziju, radi odlično, nisam primetio neke probleme ili bilo šta... Baterija kao i svaki Samsung sat - svako veče na punjač 🙂 Doduše, meni je sve popaljeno na satu, i koristim ga za sve i svašta, možda bi uz neku štednju izdržao do sutradan u toku dana, ali...

Gledao sam galaxy 8 classic, on mi se onako, i svidja i ne, plus mu je sto je noviji.

Problem kod njih mi je baterija jer me totalno smara da se puni svaki dan, pa sam gledao i huwei watch gt 6 (ili gt 7 koji treba da izadje), a sa njim je pa problem eko sistem, i sto kazu ljudi da imaju problema sa samsungom i ovim satom? Mada nema puno utisaka na netu bar nisam uspeo da nadjem.

Iskren da budem ne znam sta bih uzeo, pa mi treba pomoc, oko pametnih satova ne znam bas nista, znam da pogledam ekran kakav je i koliko traje baterija i to mu dodje to, ne razumem se niti u se zore niti u procesor na njemu niti u softver i kako to radi sa telefonom.

Idealno bi bilo da izgleda klasicno, necu ultra sportski ili futuristicki dizajn, da baterija traje bar malo duze, recimo 3-4 dana minimum bi bilo lepo, da ima ok izbor lica (face), i da ima ok funkcionalnost, ne planiram da odgovaram na poruke i slicno sa sata, ali ne bih sad ni da mi sat bude totalno beskoristan sto se funkcija tice, da samo prati korake recimo, to mogu i sa xiaomi band koji mosta 20e.

Da li imate neki predlog? Neko mi je pomenuo i neki oneplus sat (ne znam koji bese model), ne znam da li valja? Mozda neki xiaomi?

Btw telefon koji imam je s25 ultra, pa bi bilo lepo da radi sa njim bez nekih problema.
Хуавеј сатови,раде без проблема са било којим андроид телефоном.
GT серија је спортски оријентисана, али има класичан изглед, и држе батерију 14 дана без AoD - а. Моја препорука Huawei, пошто користим већ годинама GT 3 Pro. Рекао бих квалитетнија израда и батерија од осталих произвођача телефона. OS Савом океј да гомилом скинова.

Takođe preporuka za Huawei. Uzeo sam GT4 i radio je super sa Ip15 a onda i jednako dobro sa 25u i sad opet sa IP. Imao sam samsung, apple i xiaomi watch, svi su mi jednaki ovako ali baterija je, ne znam kako, mnogo ali mnogo bolja na Huawei satovima. Još ga ja skidam kad spavam pa nekad zaboravim da ga stavim par dana. Takođe je mnogo lakše na putovanju kad znaš da ne moraš da vodiš računa o njemu i da ćeš da se vratiš kući sa funkcionalnim satom bez da si ga punio tamo

Budžet? Obrati pažnju na garmin venu 3 (eventualno 4) model.

Da pitam opet vas koji se razumete, sad vidim da ima i honor watch 6, sta ne razlika naspram huawei watch 6 gt? Meni i vizuelno i po review-ima deluju isto al honor je dosta jeftiniji?

Sta sam propustio?

Dobar sat ali za nekog kome treba bas dobar fitnes sat, meni vise treba all rounder.

Mislim da cu baciti pogled na GT6, ili GT7 treba da izadje uskoro (mada mislim da je isti sat samo drugo ime), mozda ce GT 6 biti bolja kupovina.
I ja tražim all rounder, ali mnogo više naginjem ka Garminu (Venu je nešto najbliže all rounderu u Garmin familiji) zato što je brate večan. Huawei postane beskoristan posle max 3 godine, verujem da je slična situacija i sa Honorom.

Na kraju sam uzeo huawei gt 6, za oko 23.000 u prodavnici.

Za sad sam super zadovoljan, ocekivao sam malo bolju fitnes narukvicu, ali ispostavilo se da je dosta vise od toga.

Verujem da su venu 3 i 4 dobri satovi, ali iskreno oni su bas fitnes orijentisani, a meni to i nije toliko potrebno, jer kad uzmes cenu u obzir kostaju dva do tri puta vise.

Svakako ce da me smori sat kao i telefon posle 2 godine pa ce ici na oglase i nesto novo cu traziti.

Nazad
Vrh Dno