Ma kakvi koji dan.. To bilo pre.u yettel dobijas da predjes sa prepiad na postpaid, znaci moze podnese zahtev za prenos u yettel i ako je ne pozovu iz a1 cekace koj dan u yettelu da se pojavi opcija sa 50% da predje na postpaid, yettel 30 ispada oko 1650 plus moze da aktivira deezer voyo il sky showtime ili bilo koju aplikaciju jednu, ili pak yettel 100 za 2000 i 2 app
Ja sam pre godinu dve imao istu situaciju ss Yettelom.Ja sam bio u A1 da prebacim broj na prepaid iz yetela i nemaju kartice.. Kaže sutra bi trebalo da dobiju.. Ne znam da li im je to neka fora ili stvarno stanje.. Kako li im za postpaid ne zafale kartice..
Al šta je 100 giga danas? Preko moba potrošim 30-50 gb, da idem preko kompa to bi bilo barem 3-4 puta više.Verovatno da spreče da se koristi za kućni internet faktički besplatno, što je kod MTS-a moguće uz eSIM adaptere. Isti razlog i zašto je kod A1 ograničen hotspot.
Podneo bi zahtev za prelazak sa MTS u A1.Pišem korake koji još uvek rade:
Mts postpejd -> zahtev za prelazak u a1 pripejd (zove mts nudi 50-60%)
-> A1 pripejd mega plan 3 meseca free (možeš biti i manje od toga)
-> Zvati 060 1238 i tražiti 3 meseca free +21 po 50% za neo 5/30/surf ili 24 po 50% za neo super.
Šta je pisac hteo da kaže? Molim objasni bolje.Koliko im treba da azuriraju nalog onaj "a1 login" ugovor je potpisan juce ~ ili ce to od 1 sept da se azurira?
Da li ovo za Neo Surf vazi i za Klasik Plus?Pišem korake koji još uvek rade:
Mts postpejd -> zahtev za prelazak u a1 pripejd (zove mts nudi 50-60%)
-> A1 pripejd mega plan 3 meseca free (možeš biti i manje od toga)
-> Zvati 060 1238 i tražiti 3 meseca free +21 po 50% za neo 5/30/surf ili 24 po 50% za neo super.
^ previše razmišljaš. Idi raskini ugovor pa posle lako predjes kod drugog operatera ili na prepaid.
Slicnih problema sam imao i kada sam potpisivao ugovor sa njima, bilo je potrebno 15ak dana da mi prenesu broj u njihovu mrezu, dok ga nisu preneli naplatili su mi tih 15 dana po punoj ceni tarife za koju sam potpisao, sto uopste nisam ni koristio. Tako da smo krenuli sa pocetka jako lose, sada mi istice ugovor za mesec dva, i vodjen tim jako losim iskustvom njihovog "pilicarenja" planiram da predjem u mts.. Ako me ne zavlace i za raskid ugovora..Loše iskustvo sa A1, podnet zahtev za raskid u sredu, ugovor je tek u prvom mesecu, radnik rekao da imaju sve češće takve zahteve i da odgovor stiže za dan, dva. Evo već tri dana od tada, ne stiže sms sa obračunatim dugom 😡 a nikakvu potvrdu, papir, sms, mejl nisu izdali o zahtevu za raskid.
Ok, njima jeste standardni rok 8 dana ali jako miriše na zavlačenje jer im se ne gubi korisnik koji tradicionalno preplaćuje ugovore. Verovatno se nadaju da će odugovlačenjem izvući nešto 😠
Al´ ces da se usrecis kod MTS-a.Slicnih problema sam imao i kada sam potpisivao ugovor sa njima, bilo je potrebno 15ak dana da mi prenesu broj u njihovu mrezu, dok ga nisu preneli naplatili su mi tih 15 dana po punoj ceni tarife za koju sam potpisao, sto uopste nisam ni koristio. Tako da smo krenuli sa pocetka jako lose, sada mi istice ugovor za mesec dva, i vodjen tim jako losim iskustvom njihovog "pilicarenja" planiram da predjem u mts.. Ako me ne zavlace i za raskid ugovora..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari