Eh ta vremena... Za mene najbolji GTA ikada. Bezbrižno detinjstvo... Uz K-DST i zalazak sunca.Полако колега, можда буде комбајн па можеш да жањеш народ ,док те сељобери јуре са винчестеркама,као у Сан Анреасу 🙂.
E onda neka ide kako ide... Ja sam mislio da će se tradicija ciklusa izlaska konzola i ovaj put ispratiti ali sve je moguće danas.samo sto nove konzole ne dolaze za godinu dana
sony CEO je skoro javno izjavio da nema timeline za novu generaciju
i to vrlo ima smisla u kontekstu danasnje situacije na trzistu hardvera
a i kako ce izgledati u naredne 2-3god
PS6 je nepotreban pre '29
jedino ako MS napravi nesto dobro i izbaci pre, pa onda sony reaguje
Da ne patite za Lucijama ima ih koliko voliš a i mnogo boljih pun Beograd na vodi. Ista cena kao standard edition... pričali mi neki ljudi 😁Prosti mi neverovatno sa ovom kolicinom detalja da ce jedan PS5 da tera...
Ali Lusija...
.![]()
samo sto nije smena generacija jos30fps-a je dobro promišljena odluka. I ne, neće biti više od 30fps-a ni na PS5 Pro jer to im ne ide u prilog. Igra izlazi u momentu kada je smena generacija na polju konzola i očigledno je tendenciozno pravljena tako da će moći da je cede godinama unapred. A fanovi su toliko gladni da će progutati gotovo izvesno i tih varijabilnih 30fps-a. Posle dolazi PC, pa sledeća generacija konzola. Ekipa iz Rockstara uveliko trlja ruke, a parola je: Mah... divota... ima da kane! 😆
Ljudi trebaju gledati na ovu verziju GTA 6 isto kao sto su gledali na GTA 5 kada je izasao za PS3/X360. Bukvalno je ista situacija. Samo pogledajte koliko GTA 5 Enhanced danas izgleda bolje u odnosu na originalnu PS3 verziju, razlika je ogromna i prakticno se ne mogu ni porediti.30fps-a je dobro promišljena odluka. I ne, neće biti više od 30fps-a ni na PS5 Pro jer to im ne ide u prilog. Igra izlazi u momentu kada je smena generacija na polju konzola i očigledno je tendenciozno pravljena tako da će moći da je cede godinama unapred. A fanovi su toliko gladni da će progutati gotovo izvesno i tih varijabilnih 30fps-a. Posle dolazi PC, pa sledeća generacija konzola. Ekipa iz Rockstara uveliko trlja ruke, a parola je: Mah... divota... ima da kane! 😆
Zato ja licno ne bih sebi kvario prvi dozivljaj GTA 6 na PS5 kada znam da cu vec za godinu dana moci igrati znatno bolju i vizuelno unaprijedjenu verziju na PC-u.
Biće kukanja i na PC verziji u startu, jer neće moći sve na "max". Rockstar poznat po tome da ubaci opcije i slajdere koje će na max moći da izvuče tek neka naredna generacija hw-a.Kome ne odgovara imaće PC verziju u kojoj može sve da odvrne kako mu volja, e ali ni to ne valja nego onda ide pljuvanje što za PC izlazi kasnije.
Naravno. Kad se mora. Koji je to pain stvarno. Još je igra dosta "vožnja" orijentisana 🙄stvarno neko danas igra igre u 30 fps?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari