Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Полако колега, можда буде комбајн па можеш да жањеш народ ,док те сељобери јуре са винчестеркама,као у Сан Анреасу 🙂.
Eh ta vremena... Za mene najbolji GTA ikada. Bezbrižno detinjstvo... Uz K-DST i zalazak sunca.
Ne znam kakvu grafiku da mi daju tu atmosferu nikada neće nadmašiti.
samo sto nove konzole ne dolaze za godinu dana
sony CEO je skoro javno izjavio da nema timeline za novu generaciju
i to vrlo ima smisla u kontekstu danasnje situacije na trzistu hardvera
a i kako ce izgledati u naredne 2-3god
PS6 je nepotreban pre '29
jedino ako MS napravi nesto dobro i izbaci pre, pa onda sony reaguje
E onda neka ide kako ide... Ja sam mislio da će se tradicija ciklusa izlaska konzola i ovaj put ispratiti ali sve je moguće danas.
Ja bih inače konzole postavio na 10 godina pa kome-milo-kome-krivo. Eventualno osvežene verzije na 5 godina i to je to.

RDR2 i GTA6 su blizu lokacijski, ko zna. Pravu mapu jos ne znamo, ko zna sta je u onom leaku i koliko je ta mapa stara i zasto CL nije ni jednom stisnuo pauzu i otisao na mapu tokom onih 14 plus videa...

30fps-a je dobro promišljena odluka. I ne, neće biti više od 30fps-a ni na PS5 Pro jer to im ne ide u prilog. Igra izlazi u momentu kada je smena generacija na polju konzola i očigledno je tendenciozno pravljena tako da će moći da je cede godinama unapred. A fanovi su toliko gladni da će progutati gotovo izvesno i tih varijabilnih 30fps-a. Posle dolazi PC, pa sledeća generacija konzola. Ekipa iz Rockstara uveliko trlja ruke, a parola je: Mah... divota... ima da kane! 😆

Nije cudno da radi na ps5, jer je sve dalje od 30 metara mutno.
Mislim da je ovo jako dobar izbor optimizacije, da se dosta toga vidi, ali je jako malo toga zapravo renderovano, sto na kraju daje jako dopadljivu sliku.
Nekako imam osecaj da je prvih 30m 3d ubaceno u 2d sliku ostatka 😀

Ali sve u svemu, fenomenalna izvedba, gameplay izgleda mnogo bolje od cinematik trenutaka, sto je vrh.
Pucanje je malo njah, ali moguce da je to i do toga sto je na konzoli.

Ovo ima da bude bolestina kada izadje na PC-u.

Prosti mi neverovatno sa ovom kolicinom detalja da ce jedan PS5 da tera...

Ali Lusija...
Animated GIF
.
Da ne patite za Lucijama ima ih koliko voliš a i mnogo boljih pun Beograd na vodi. Ista cena kao standard edition... pričali mi neki ljudi 😁

30fps-a je dobro promišljena odluka. I ne, neće biti više od 30fps-a ni na PS5 Pro jer to im ne ide u prilog. Igra izlazi u momentu kada je smena generacija na polju konzola i očigledno je tendenciozno pravljena tako da će moći da je cede godinama unapred. A fanovi su toliko gladni da će progutati gotovo izvesno i tih varijabilnih 30fps-a. Posle dolazi PC, pa sledeća generacija konzola. Ekipa iz Rockstara uveliko trlja ruke, a parola je: Mah... divota... ima da kane! 😆
samo sto nije smena generacija jos
i rockstar je igru odlagao par puta znaci da je planirana da izadje jos ranije, mid-gen otprilike
tako da te teorije zavere da su mogli a nisu hteli da naprave 60fps tesko da piju vodu
to da ce da je cede - naravno...ali to pokusavaju i skoro svi drugi
ovi zapravo imaju proizvod koji moze da se cedi 10god

Ofinger gadja poentu ali košuljica bi mi bila bolji izbor.

Na toj slicu su omašili dva puta kamera umesto prangije.

I malo glupo ako nemaš skener da znaš šta sve zna murija o tebi. Ako već treba da bude prava krimi priča onda bi to trebalo da bude igraču poznato ako sluša skener.

u gta v si lagano mogao da pobegnes policiji i jedna od najvecih zamerki igre mi je bila sto nisi vidjao policiju random na ulici kao u cetvorci ...totalno skrajnut taj deo igre ,ali i ovo mi sada deluje preterano

Em teže pobeći em 30fpsa biće veselo 😃

Igor sa HCL-a komentariše detalje extended gameplaya. Kao da sam ja pričao.

Ljudi trebaju gledati na ovu verziju GTA 6 isto kao sto su gledali na GTA 5 kada je izasao za PS3/X360. Bukvalno je ista situacija. Samo pogledajte koliko GTA 5 Enhanced danas izgleda bolje u odnosu na originalnu PS3 verziju, razlika je ogromna i prakticno se ne mogu ni porediti.

Zato ja licno ne bih sebi kvario prvi dozivljaj GTA 6 na PS5 kada znam da cu vec za godinu dana moci igrati znatno bolju i vizuelno unaprijedjenu verziju na PC-u.

Zato ja licno ne bih sebi kvario prvi dozivljaj GTA 6 na PS5 kada znam da cu vec za godinu dana moci igrati znatno bolju i vizuelno unaprijedjenu verziju na PC-u.

Neki su čekali na ovo 10 godina, samo im fali da zbog grafike i malo više frejmova po sekundi odlažu još par godina. Dal će biti živi do tad.

angtft.gif

Baš to neću ga čekati a i šta da ga čekam kada nemam na čemu boljem da ga igram.

A prvu pasus se slažem sa Leonom kraj generacije 30fps kao max. Ipak mislim da su mogli nešto da zakolju na računa fps-a ali im se ne uklapa u prodajni model da ti isto prodaju više puta. Tačnije više verzija istog proizvoda. Neće PC igrači ni kupovati prvu verziju, mada nekolicina sigurno hoće koji ne žele da im se spojluje igra a spojlera će biti tona. Posle 19.11. nema me na temi 🤣

Igra izgleda vrhunski za 6 godina matore konzole, da ne pričamo o tome što je hardware u njima stariji i od toga.
Izvučen maksimum praktično i ljudi se žale što je 30FPS. A da je za nijansu lošija grafika i radi u 60FPS onda bi bilo pljuvanje da je grafika zastarela.

Kome ne odgovara imaće PC verziju u kojoj može sve da odvrne kako mu volja, e ali ni to ne valja nego onda ide pljuvanje što za PC izlazi kasnije.

Kome ne odgovara imaće PC verziju u kojoj može sve da odvrne kako mu volja, e ali ni to ne valja nego onda ide pljuvanje što za PC izlazi kasnije.
Biće kukanja i na PC verziji u startu, jer neće moći sve na "max". Rockstar poznat po tome da ubaci opcije i slajdere koje će na max moći da izvuče tek neka naredna generacija hw-a.

Pa će se kukati na optimizovanost, prošlo se sa time i na GTA V, i na RDR 2, itd...

Kao da mora sve da se nasvira na "max", bez framegen.

Da, zašto ne može native 4k 60 na tipa 5060?

A ako bi moglo onda bi bilo kukanje što nije još jača grafika da se ispoštuju vlasnici jačeg HW-a umesto što se prilagođava casualcima.

Modovan V jedva radi na danasnjem HW. VI sa modovima ce da radi kako treba za 5+godina

Pa gta5 i rdr2 su radili super a nisam imao neku mašinu tad....gtx960 za gta, za rdr 1660ti tako nešto,
Fhd pa 1440p

Gta4 je bilo djubre od optimizacije jedino,

I secam se da je gta5 sa gtx960 2gb izgledao kao svemirski brod plus 60fpsa, u odnosu na ps4

ako ne mzoes da igras ne mozes, jednostavno. spustis nivo detalja ili ako ni to ne pomogne cekas jaci hardware, ako nemas para za jaci hardware ne igras. stvarno neko danas igra igre u 30 fps?

stvarno neko danas igra igre u 30 fps?
Naravno. Kad se mora. Koji je to pain stvarno. Još je igra dosta "vožnja" orijentisana 🙄

Ali...
Igrače ga svi oni koji kupe GTA 6 sad u 30 FPS, i to nije neko već milions 😎
Kako Series S može da se ku*či jer dva jača brata moraju u trideseto-frejmovski talog sa njim 🤣
One Series S to rule them all 😈

Nazad
Vrh Dno