Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobio email od njih:
Dobar dan,

Sa ciljem da dodatno unapredimo korisničko iskustvo, omogućimo veću fleksibilnost u TV paketima i kontrolu nad mesečnim troškovima, pokrenuli smo pilot-projekat koji počinje 28. avgusta 2026. godine i traje 12 meseci.

U okviru pilot-projekta, tvoja mesečna pretplata biće umanjena za 300 RSD u narednih 12 meseci. Istovremeno, lista kanala u tvom paketu biće izmenjena počev od 28. avgusta 2026. godine.

Ukoliko ne želiš da iskoristiš ovu mogućnost, možeš u bilo kom trenutku aktivirati TV dodatak, pozivom Yettel kontakt centru na broj 19900 ili u bilo kojoj Yettel prodavnici. U tom slučaju zadržavaš listu kanala iz izabranog paketa i nastavljaš da plaćaš redovnu pretplatu po punoj ceni.

Kroz ovaj pilot projekat želimo da bolje razumemo očekivanja korisnika i procenimo da li modularni pristup TV paketima, uz veću fleksibilnost i mogućnost uštede, može da doprinese boljem korisničkom iskustvu.

Učesnici su nasumično odabrani iz naše baze korisnika fiksnih usluga kako bi uzorak bio reprezentativan, i uključen je veoma mali deo korisničke baze. Rezultate i povratne informacije koje prikupimo tokom pilot-perioda analiziraćemo pre donošenja daljih odluka.

Hvala na poverenju,

Yettel
Jer zna neko koje su to kanali u pitanju?

Dobio email od njih:

Jer zna neko koje su to kanali u pitanju?
N1 i Nova sigurno, ja juče primetila. Dakle...

Edit: zvala sam Kol centar jer sam proverila i dobila sam i ja mejl, otišao je u spam. Dakle, navodno je ukinuto 20 kanala, od čega su UM kanali svi ukinuti. Naravno, kada sam pokrenula priču o tome, tobože su ukinuli i nekoliko Pink kanala. Tek na moje insistiranje da mi se kaže spisak kanala ispada da su ugasili Novu i N1, a od Pinkovih kanala one gluposti Pink Action, Pink Music. A odgovori agenta su bili takvi da je vrlo očigledno čitao pripremljene floskule kako je ovo dobro itd. Kakav bre pilot projekat, vrlo je očigledno da je ovo sa vrha stiglo - cenzura na max. Aktivirali su mi taj dodatak, kaže da ćiu za sat vremena dobiti nazad kanale. Ajde Telekom jasno ali SBB, baš sam mislila da nisu toliko u sprezi sa vlašću, kad ono.

Poslednja izmena:
Verovatno uskoro ističe ugovor sa UM pa sa ovom glupu idejom koju su pozajmili od MTS, žele da procene koliko bi korisnika raskinuli UO kada njihovi kanali ne bi bili deo ponude.

U šoku sam da ovo pokušavaju. Ovo samo može da iziritira korisnike. Prvo poskupeli za 300 dinara, a sad ovaj "pilot" projekat da bi navodno korisnici uštedeli tih 300 din. Žalosno.

Yettel se i ne trudi da krije kako kopira Telekomovu ponudu paketa. Npr. kada su preuzeli SBB uveli su nove pakete u kojima je kanal Viasat Nature u Premiumu a uvek je bio u osnovnom, Start paketu. Pogađate - i Telekom je taj kanal iz nekog razloga imao u doplatnim, ne i u osnovnom paketu.

Verovatno uskoro ističe ugovor sa UM pa sa ovom glupu idejom koju su pozajmili od MTS, žele da procene koliko bi korisnika raskinuli UO kada njihovi kanali ne bi bili deo ponude.
Pitala sam i za raskid, ali rekoše da nemam pravo na to jer "ništa nismo ukinuli, kanali su i dalje dostupni, samo vi morate da ih tražite i da, nastavljate da plaćate prethodnu cenu bez 300 dinara popusta". Ovo je tolika glupost i izuzetno loše iskustvo prema korisnicima. Yettel, tj SBB treba da se stide šta rade. Da nisu jedini provajder za UM kanale, raskinula bih ugovor za TV i net. No, pošto to ne mogu, prebaciću mobilne brojeve u A1. Pakao gde živimo...

Umesto da koriste svoju jedinu prednost, a to je da imaju sve kanale, oni ih ukidaju.
Znam nekoliko ljudi konima ovih dana ističe ugovor i svi bi da pređu ili zadrže sbb/yettel samo zato što imaju sve kanale.

Вероватно нове газде од Нове и Н1 проверавају шта да раде, да укидају или региструју у Србији.

Zar nisu ti kanali FTA na satelitu sad? Mislim da je bio i besplatan strim na netu.

Jajare.
Fala Bogu pa sam ih otkačio, a sa njima i TV program generalno, mnogo se bolje osećam.

Zovem ja juče telefon koji me pre zvao, verovatno na kontu mog zahteva za produžetak ugovora. Kada ono, javi mi se yettel ali dobro, operater kulturna devojka, kaže da je sad sve isto ali da vas je zvao sigurno iz sbb sektora i lepo me prebaci, no, nakon prebacivanja, čekam 10 minuta, niko se nije javio.

Onda sam im lupio mail 😀 Neće oni meni cile mile. xD

Ako se ugovor vodi na pokojnika kakva je procedura da se raskine? Mislim da tetka nije bila pod ugovornom obavezom. U tom stanu ce uskoro ziveti moja majka i preneo bih trenutno aktivnu ugovornu obavezu.

Nazad
Vrh Dno