To za cene u nebo, necu da komentarisem, to je lazna prica za nedostatak kako bi opravdali cenu. Druga stvar, huawei bas zbog nedostatka najboljeg cipseta i google mora nama opet da se dokazuje, i mora biti svestan da nije u poziciji da pumpa cene ako hoce da proda modele. Ja ga obozavam al ni na kraj pameti mi ne pada napamet da za tu cenu ga kupim. Za tu cenu koju sad trazi, mora da ima sve top, i da bude bolji od konkurencije u svim poljima, ne samo kamere. Za softversku podrsku necu ni da komentarisem. To je sramota kakva je sof podrska. Znam da njih to ne briga, i da smo mi sitni za njih, al se nadam da ce malo ljudi kupovati njihove proizvode pa ce se valjda opametiti koliko-toliko. Sad cu da dam sebi za pravo da im pametujem, ali da su stavili cenu 90k kod nas za Puru 90 Pro Max, itekako bi ih uzeo a verujem i drugi. I ne moze ni Peco ni ostali da mi sole pamet kako se to njima ne isplati. Sa danasnjim masinama koje ih prozivode se itekako isplati samo sto su svi oni postali ali na velike prihode i zarade. Toliko od mene, ogoecenog ljubitelja huawei jer su nerealni sa cenama 🙂