Probao i nece imam par fajl managera,i jos neke apk na Box-u.Uspeo sam da fajl prebacim instaliro i na Box-u i ,na Telefonu app bese zove se Send Files To Tv,uglavnom prebacila je caskom.Posle opet iznerviran sto nece a imam i X Plore File Manager i File Manager+ i AnExplorer,iskoci neki Universal Manager i odmax mi napisa da mi daje dozivotnu licencu vezanu za email na Box-u.E on isto napise da nemoze dase instalira razlog,apks koji si ubacio na MediaFire je rs.yettel.tv arm64 armeabi v8a to mu dodje 64bitna app,a na Box-u je Yettel instalirao kao sistemsku rs.tv.kal armeabi v7a dakle 32bitna.Nista sad moram daje obrisem stoji u Downloads folderu dzabe,a taman sam se obradovao...da vidim sa X plore File Manager-om ovi iz Yettela su je gurnuli kao sistemsku u xapk ekstenziziji.Dodje mi da obrnem 9000 i pitam,"Hocete li vi ovo da azurirate,ili jok?" 🤔Backupovao sam apk, probajte ovako
Trebaće vam samo neki .apks installer
![]()
Yettel.TV.ver.3.3.1.0.build.222430782
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Dobra aplikacija lepo je uradili, sad sam instalirao na telefon.Backupovao sam apk, probajte ovako
Trebaće vam samo neki .apks installer
![]()
Yettel.TV.ver.3.3.1.0.build.222430782
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Da zaboravih da napomenem da je arm64 v8, znači treba neki moderniji fon ili tablet. Kod mene neće na TV-u da ažurira sa ovom app jer je za TV v7a. Uglavnom nadam se da će pustiti svima već kao i za ATV. Miljama je bolja od stare appProbao i nece imam par fajl managera,i jos neke apk na Box-u.Uspeo sam da fajl prebacim instaliro i na Box-u i ,na Telefonu app bese zove se Send Files To Tv,uglavnom prebacila je caskom.Posle opet iznerviran sto nece a imam i X Plore File Manager i File Manager+ i AnExplorer,iskoci neki Universal Manager i odmax mi napisa da mi daje dozivotnu licencu vezanu za email na Box-u.E on isto napise da nemoze dase instalira razlog,apks koji si ubacio na MediaFire je rs.yettel.tv arm64 armeabi v8a to mu dodje 64bitna app,a na Box-u je Yettel instalirao kao sistemsku rs.tv.kal armeabi v7a dakle 32bitna.Nista sad moram daje obrisem stoji u Downloads folderu dzabe,a taman sam se obradovao...da vidim sa X plore File Manager-om ovi iz Yettela su je gurnuli kao sistemsku u xapk ekstenziziji.Dodje mi da obrnem 9000 i pitam,"Hocete li vi ovo da azurirate,ili jok?" 🤔
Pa neće baš svi Android BOX uredjaji da instaliraju telefonske aplikacije. Tu je jadac takodjeDa zaboravih da napomenem da je arm64 v8, znači treba neki moderniji fon ili tablet. Kod mene neće na TV-u da ažurira sa ovom app jer je za TV v7a. Uglavnom nadam se da će pustiti svima već kao i za ATV. Miljama je bolja od stare app
@ProdigyFreak ma ok samo si trebao naglasti,da je apk za telefon.Meni je na Motorola Moto G32 bas arm64 kernel,ima da legne caskom.A na telefonu imam i SAI i XAPK APK,installere kakve volis 🙂 ja apk na telefonu bekapujem sa AndroZip Pro app.E sad muka je naci za Yettel Tv Box apk,toga nema nigdeDa zaboravih da napomenem da je arm64 v8, znači treba neki moderniji fon ili tablet. Kod mene neće na TV-u da ažurira sa ovom app jer je za TV v7a. Uglavnom nadam se da će pustiti svima već kao i za ATV. Miljama je bolja od stare app
Verzija za box je 3.28, ovo što je čovek postavio je 3.3.1, po tome se vidi da je za telefon a i pomenuo je ovde neko da je mobilna verzija 3.3.1 pre da ProdigyFreak to postavi@ProdigyFreak ma ok samo si trebao naglasti,da je apk za telefon.Meni je na Motorola Moto G32 bas arm64 kernel,ima da legne caskom.A na telefonu imam i SAI i XAPK APK,installere kakve volis 🙂 ja apk na telefonu bekapujem sa AndroZip Pro app.E sad muka je naci za Yettel Tv Box apk,toga nema nigde
Edit: A Yettel nece da pusti azuriranje ko za inat,mislim na OTA azuriranje.Zvati CC je bespotrebno,dobio bih neki genericki odg. i cao.
🤔
3.28 meni u podesavanjima Box+a pise Verzoja aplikacije 3.23.4.0.Verzija za box je 3.28, ovo što je čovek postavio je 3.3.1, po tome se vidi da je za telefon a i pomenuo je ovde neko da je mobilna verzija 3.3.1 pre da ProdigyFreak to postavi
Nisu ti je još ažurirali box na novu verziju 3.283.28 meni u podesavanjima Box+a pise Verzoja aplikacije 3.23.4.0.
@LionacBG nisu jos i kada ce pitaj boga,pokusam ja u podesavanja>RCU i ono drugo i uvek napise "Sistem je azuriran *.Sad koliko je pametno mada ne verujem,da bi ista pomoglo da ih zovem na 9000 ili neki email podrske ako neko zna...dotle stoji 3.23.4.0 😕Nisu ti je još ažurirali box na novu verziju 3.28
A zašta će nam xplore?Zar je toliko tesko instalirati Xplore aplikaciju na box i iz nje odraditi backup Xplore aplikacije i postaviti na forum?
Džaba kad ovi što imaju 3.28 neće da to odradePa vidim trazi se nova verzija aplikacije za boxove pa preko Xplore moze da se izvuce iz boxa.
Meni bi valjalo za sada dok neko ne napravi bekap,za 3.28.Samo ako koristis isto Box da app bude,armeabi v7a,ove 64bitne apk nemoze na zvanicni Yettel Box.Model koji sam ja dobio i gledam je ZTE ZXV10 B866V2,cika Google kaze: ZTE ZXV10 B866V2 koristi 64-bitni procesor (ARM Cortex-A35 ili Cortex-A53, u zavisnosti od tačne podvarijante modela), ali sâm Android TV operativni sistem radi u 32-bitnom režimu.Džaba kad ovi što imaju 3.28 neće da to odrade
Prvi sam bio tražio i ništa, još pre kad nije bilo 3.28
Ja mogu za 3.25 najviše
Čekaj jel tvoj box yettelov ili neki drugi imaš.Meni bi valjalo za sada dok neko ne napravi bekap,za 3.28.Samo ako koristis isto Box da app bude,armeabi v7a,ove 64bitne apk nemoze na zvanicni Yettel Box.Model koji sam ja dobio i gledam je ZTE ZXV10 B866V2,cika Google kaze: ZTE ZXV10 B866V2 koristi 64-bitni procesor (ARM Cortex-A35 ili Cortex-A53, u zavisnosti od tačne podvarijante modela), ali sâm Android TV operativni sistem radi u 32-bitnom režimu.
Ušteda memorije (RAM): Uređaj ima 2 GB RAM-a. 32-bitni sistem troši znatno manje operativne memorije nego 64-bitni, što ostavlja više slobodnog prostora za pokretanje aplikacija i stabilniji rad.
Kompatibilnost aplikacija: Gotovo sve aplikacije za strimovanje (kao što su EON, Iris Smart, Netflix, HBO Max, YouTube) na Android TV platformi optimizovane su i savršeno rade na 32-bitnom sistemu.
Šta to znači za vas?
Hardver (čipset) jeste moderan i 64-bitni, ali ako instalirate aplikacije za proveru sistema (poput AIDA64), ona će vam prikazati da je operativni sistem (OS) 32-bitni. Zbog toga na ovaj boks ne možete instalirati isključivo 64-bitne aplikacije (poput određenih zahtevnijih 3D igara), ali će sve standardne aplikacije za gledanje televizije i filmova raditi bez ikakvih problema.
E zato mora ono armeabi v7a 🙁
Matrix, probaj ovde da se prijaviš da bi dobio novu verziju aplikacije za box, ja sam tako.Prijava za prvu grupu ažuriranja na novu verziju Yettel STB aplikacije
Dragi Benchmarkovci,
Nastavljamo sa inovacijama Yettel TV platforme.
U ovom talasu STB uređaj ažurira se novom verzijom aplikacije, koja donosi značajna unapređenja, kao i nove funkcionalnosti.
Nove funkcionalnosti su:
- Plejer na Naslovnoj strani, kao i pozadini tokom pretraživanja sadržaja na drugim stranama
- Mogućnost snimanja sadržaja i produžavanje mogućnosti gledanja unazad do 30 dana (za pojedine kanale)
- Pretraga (Search) koja omogućava pronalaženje sadržaja unosom pojma, kao i putem glasovne pretrage koja se prevodi u tekst
- Dugme Gledaj ispočetka na strani sa detaljima programa
Unapređene funkcionalnosti su:
- Mini EPG gde je unapređen prikaz vremena početka programa
- TV dugme na daljinskom koje sada uvek vodi na Live momenat, bez obzira na program koji se gleda
- Mnogobrojne ispravke primećenih defekata
Ukoliko želite da budete u prvoj grupi korisnika koji će dobiti novu verziju, prijavite se OVDE
Vaš Yettel TV tim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari