Šta je novo?

Oppo Find X9/X9 pro

nemoguće, i ekran i baterija i CPU i zvučnici i kamere i vibracija i izgled i kvalitet i brzina i fluidnost i domet i sve je bolje na pixelu 🤣

Kao što sam rekao i ponovicu opet, pošto ovde neki ljudi pate od ljubavi prema brendu i ono najgore prema Kinezima 🥺

Pixel 6 pro => bolji zvučnik ( i u toku razgovora i ovako kada se sluša nešto na YouTube ), vibracija, kamera i ekran ( ako ne računamo max brajtnes.)

Oppo Kinez => bolja baterija, brže punjenje I SoC. I to je to. ( Da kažemo bolja i animacija Ala iPhone kada se startuju app )

Nije mi jasno zašto u ovu priču upadaju ljudi koji su videli pixel samo na slikama i X mreži

pošto ovde neki ljudi pate od ljubavi prema brendu i ono najgore prema Kinezima 🥺
projektuješ, ti si prvi koji piše sve protiv Kineza i hvalospeve o Pikselu.

Nije mi jasno zašto u ovu priču upadaju ljudi koji su videli pixel samo na slikama i X mreži
a da, Piksel, mitsko biće, moguće videti ga samo na Tviteru i jednom mesečno kad je pun mesec kad neki vampir izađe sa Pikselom u rukama.

sreća pa nije telefon kome najbrže pada cena nakon prodaje, što sam Gugl daje 500e kredita jer ga inače niko ne bi kupio. osim Loznice. za punu cenu. 🤣

^
Pa nije problem u njemu , problem je u tebi/vama sto pridajete uopste znacaj i nastavljate se na opaske/komentare.

Nisam imao potrebu da pisem u temi ,a imao sam priliku da posedujem x9pro.Da nisam pao pod uticaj marketinga i same zelje koja se iz sveobuhvatnog hype-a izrodila, ne znam da li bih imao potrebe menjati telefon narednih par godina(inace zamenjen za x9u jos krajem aprila meseca).Sem zvucnika koji su zapravo zaista mogli biti bolji, jedan jako lep zaokruzen flagship all arounder.

Stize mi u utorak pa probam.
Apropo ovoga sto ljudi govore da je nešto na pixelu 6 pro bolje nego na ovom...
Ljudi cesto ono sto im je poznato i naviknuto radi te poznatosti "lažno" vide kao bolje. Al zapravo je to navika koja se teško izbija.

Ima li neki nacin za kineski x9 pro da se osposobi google circle to search?
https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.homebutton i https://github.com/parallelcc/MiCTS/releases

Preko button remappera stavis da ti shutter button na press otvara MiCTS i to je to, naravno enable google asistent kao defaultni sto je gore Cicarito izbacio.
a mozes i da stavis micts precicu u quick menu gore.

Mozes i preko vivid gestures ako hoces da ti se otvara na drzanje nav bar-a, app se placa.

Jedino sto ume da se desi jeste da default assisten zabode pa jednom u nedelju, dve, kad se to desi, samo promenis sa google-a na none pa nazad na google.

Može i u sidebar, ili Smart sidebar, kako se već zove, meni tako nekako najzgodnije.

Kao što sam rekao i ponovicu opet, pošto ovde neki ljudi pate od ljubavi prema brendu i ono najgore prema Kinezima 🥺

Pixel 6 pro => bolji zvučnik ( i u toku razgovora i ovako kada se sluša nešto na YouTube ), vibracija, kamera i ekran ( ako ne računamo max brajtnes.)

Oppo Kinez => bolja baterija, brže punjenje I SoC. I to je to. ( Da kažemo bolja i animacija Ala iPhone kada se startuju app )

Pixel 11pxl kamere nemaju sta da traže pored x9pro, a kamoli ubogi pxl 6. Mislim da ti ne ide nešto to poređenje. I to ti kaže pixel fan. Oppo i Vivo odskaču u dve najbitnije kategorije u odnosu na sve telefone (sem iP video) , a to su baterija i kamere. Pixel-ov klot UI je i dalje lošiji od Origin OS-a. Samsungov One UI je jedini skin koji mi nedostaje, ali to je sitnica u odnosu šta nude kinezi.

Nazad
Vrh Dno