Modovo sam V pre koju godinu i izgleda ovako. A mozes da promenis od trave do jacine senki djubreta na podu i koliko da se kotrlja. I protagoniste mozes da zamenis.Imate li vi neku remake verziju GTA 5 pa vam ovo slično izgleda... 😄
Bukvalno slazem se u potpunosti. 120 je standard a 60 min minimuma pogotovu za igru koja se ceka i pravi tolike godinekakvih crnih 40.... 60 je neki minimum, i to je danas stvarno minimum minimuma.... ljudima seckaju telefoni na 60fps, a kao ce da igra igru na 30-40fps i da uziva u njoj, how yes no
Nadam se da će biti i nešto od ovoga u igri:Stvar koja pocinje @23:14 moze da napravi samo jedan bend 🙂
mozda moze 40fps
Neke igre su jednostavno iznad takvih stvari.bilo koja druga igra bilo kog drugog studija bi bila razapeta da izadje nakon 18 godina razvoja i triliona dolara potrosenih i ima 30fps 🙂
hvatam beleske ko sve ovo igra i cuti ovde i cekam na temama drugih igara da se pojave i krenu da proklinju XY igru kako ima samo 30fps
DuskbloodsPa trenutno ne mogu da se setim nijedne druge igre da ima samo 30fps.
Bukvalno niko u ovoj industriji to ne moze da priusti sebi, odmah bi se digla kuka i motika, osim Rockstara
I ja ću sigurno kukati na to na početku (posebno ako nema bar 40fps mod na ps5 pro), ali ću svejedno sa uživanjem igrati igru 🙂
Полако колега, можда буде комбајн па можеш да жањеш народ ,док те сељобери јуре са винчестеркама,као у Сан Анреасу 🙂.U GTA II je bila misija gde otmes autobus pun civila i vozis ih u klanicu da od njih naprave hot dog, kao i nekog ozbiljnog mracnog kartel kriminala.
Ovde Karadasijanka i njen starletan pljackaju cumeze, prodavnice i pumpe za 100$ iz kase. Kao da je GTA: Karaburma + Zeleznik DLC
Mozda iz ovog moze da se izvuce koja pretpostavka, jeste novija verzija endzina za gta6 ali ipak je to taj endzin.
samo sto nove konzole ne dolaze za godinu danaNažalost male su šanse da ove konzole dobiju 60 FPS (možda PRO ali veoma možda). Kažu da je ovo valjda 1440p rezolucija koja se scale-uje na veće, i da su tačno gledali da ih izgore do maksimuma.
Zapamtite 🤓
Potpuno isti scenario kao GTA 5. Potpuno!
Nove konzole dolaze kroz godinu i nešto dana. Tada šestica dolazi za njih i koji mesec kasnije za PC. Možda izađe za sve tri platforme odjednom ali kod Rockstara teško.
Razmišljao sam da kupim igru (razmišljam i dalje), ali zašto ako ću morati da je opet platim kroz godinu dana za next-gen gde će biti još bolja grafika i sigurno 60 FPS. Nije ovo CDPR.
Ja se još uvek igram na ovoj maloj mašinici - Series S, greota da se pati toliko 🤣
Ili nije 😈
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari