Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Imate li vi neku remake verziju GTA 5 pa vam ovo slično izgleda... 😄
Modovo sam V pre koju godinu i izgleda ovako. A mozes da promenis od trave do jacine senki djubreta na podu i koliko da se kotrlja. I protagoniste mozes da zamenis.

Ne zaboravite i RGB na kućištu u bojama Floride, čuo sam da smanjuje 0.1% FPS low i panduri ranije prestaju da te jure. 😉

Šalu na stranu.
Greota ovo igrati silom na konzolama, posebno ko je navikao na dobar PC koji može high FPS da baca.
Ja ću da iskuliram a kad se Rockstar smiluje može da ima moje pare, do tada biram nešto iz mog Steam backloga da prekratim vreme.

Treba nam informacija šta će ova igra raditi na PS5 Pro, da li malo veći fps ili samo rezolucija i refleksije i još detalja.

Stvar koja pocinje @23:14 moze da napravi samo jedan bend 🙂
Nadam se da će biti i nešto od ovoga u igri:

"CircoLoco Records is a partnership between CircoLoco, one of the most influential brands in global club culture and Rockstar Games, creators of some of the world’s most popular and critically acclaimed video games, with a view to supporting underground dance music culture worldwide in the physical and digital worlds"

U GTA II je bila misija gde otmes autobus pun civila i vozis ih u klanicu da od njih naprave hot dog, kao i nekog ozbiljnog mracnog kartel kriminala.
Ovde Karadasijanka i njen starletan pljackaju cumeze, prodavnice i pumpe za 100$ iz kase. Kao da je GTA: Karaburma + Zeleznik DLC

Au sta je poruka...
Retko sta moze oduševi čoveka sa 42 banke ali ovo izgleda brutalno, kao film uživo, atmosfera neverovatna, mislim da ću uzeti day 1 za PS5

GTA je uvek cedio konzole do maksimuma. IV na ps3 radila u 30fps samo u meniju, nakon toga slideshow.

Ovo sad možda dobaci 60fps na ps6 ili pc verziji.

bilo koja druga igra bilo kog drugog studija bi bila razapeta da izadje nakon 18 godina razvoja i triliona dolara potrosenih i ima 30fps 🙂
hvatam beleske ko sve ovo igra i cuti ovde i cekam na temama drugih igara da se pojave i krenu da proklinju XY igru kako ima samo 30fps

Pa trenutno ne mogu da se setim nijedne druge igre da ima samo 30fps.
Bukvalno niko u ovoj industriji to ne moze da priusti sebi, odmah bi se digla kuka i motika, osim Rockstara

bilo koja druga igra bilo kog drugog studija bi bila razapeta da izadje nakon 18 godina razvoja i triliona dolara potrosenih i ima 30fps 🙂
hvatam beleske ko sve ovo igra i cuti ovde i cekam na temama drugih igara da se pojave i krenu da proklinju XY igru kako ima samo 30fps
Neke igre su jednostavno iznad takvih stvari.
A ovo se znalo bukvalno od prvog trailera, ne kontam čemu sada čuđenje, tako je to kada guraš trenutnu generaciju konzola do limita. Preslikana situacija sa njihove zadnje 4 igre.

I ja ću sigurno kukati na to na početku (posebno ako nema bar 40fps mod na ps5 pro), ali ću svejedno sa uživanjem igrati igru 🙂

I sada na soniju, i za par godina na kompu. Ako bude na nivou RDR2, svakako će vredeti odigrati je više puta

@djalf
U leakovanim videima se videla CircoLoco radio stanica, sto je ocekivano jer za te pesme ne placaju 1 cent da budu u igri a verujem da youtubere nece copyrightovati za tu muziku pa ce svi kontent kreatori pustati tu stanicu kad budu pravili klipove sto ce biti ekstra reklama za taj lejbl.

Tada me više ni ne zanima iako sam i 4 i 5 igrao posle na jačem hardware ili konzoli. Nije to to kad znaš priču. Ipak uvek igram kad izadje... Ne vidim šta im teško da ostave opciju gašenja RT kao neki naslovi.

P.S. kako se provlace sa licencama za kola? Neki baš liče na prave modele. Pogotovo kockica iz extended. Uvek su bili dovoljno razliciti a sada mi deluju automobili poprilično slično pravim modelima.

za ovo kako izgleda i danasnji trenutak u gamingu(uprkos master rasi od 240fps)...ne treba mi nista vise od 40fps VRR na 120hz OLED-u

Mozda iz ovog moze da se izvuce koja pretpostavka, jeste novija verzija endzina za gta6 ali ipak je to taj endzin.

Sad provalih, na pocetku extended ides da uzmes robu od ovih likova

4665_1_large.jpg

Nažalost male su šanse da ove konzole dobiju 60 FPS (možda PRO ali veoma možda). Kažu da je ovo valjda 1440p rezolucija koja se scale-uje na veće, i da su tačno gledali da ih izgore do maksimuma.

Zapamtite 🤓
Potpuno isti scenario kao GTA 5. Potpuno!
Nove konzole dolaze kroz godinu i nešto dana. Tada šestica dolazi za njih i koji mesec kasnije za PC. Možda izađe za sve tri platforme odjednom ali kod Rockstara teško.
Razmišljao sam da kupim igru (razmišljam i dalje), ali zašto ako ću morati da je opet platim kroz godinu dana za next-gen gde će biti još bolja grafika i sigurno 60 FPS. Nije ovo CDPR.
Ja se još uvek igram na ovoj maloj mašinici - Series S, greota da se pati toliko 🤣
Ili nije 😈

U GTA II je bila misija gde otmes autobus pun civila i vozis ih u klanicu da od njih naprave hot dog, kao i nekog ozbiljnog mracnog kartel kriminala.
Ovde Karadasijanka i njen starletan pljackaju cumeze, prodavnice i pumpe za 100$ iz kase. Kao da je GTA: Karaburma + Zeleznik DLC
Полако колега, можда буде комбајн па можеш да жањеш народ ,док те сељобери јуре са винчестеркама,као у Сан Анреасу 🙂.

Nažalost male su šanse da ove konzole dobiju 60 FPS (možda PRO ali veoma možda). Kažu da je ovo valjda 1440p rezolucija koja se scale-uje na veće, i da su tačno gledali da ih izgore do maksimuma.

Zapamtite 🤓
Potpuno isti scenario kao GTA 5. Potpuno!
Nove konzole dolaze kroz godinu i nešto dana. Tada šestica dolazi za njih i koji mesec kasnije za PC. Možda izađe za sve tri platforme odjednom ali kod Rockstara teško.
Razmišljao sam da kupim igru (razmišljam i dalje), ali zašto ako ću morati da je opet platim kroz godinu dana za next-gen gde će biti još bolja grafika i sigurno 60 FPS. Nije ovo CDPR.
Ja se još uvek igram na ovoj maloj mašinici - Series S, greota da se pati toliko 🤣
Ili nije 😈
samo sto nove konzole ne dolaze za godinu dana
sony CEO je skoro javno izjavio da nema timeline za novu generaciju
i to vrlo ima smisla u kontekstu danasnje situacije na trzistu hardvera
a i kako ce izgledati u naredne 2-3god
PS6 je nepotreban pre '29
jedino ako MS napravi nesto dobro i izbaci pre, pa onda sony reaguje

Nazad
Vrh Dno