style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 925
Tako je.Ovo se proizvodi u Gree fabrikama.SJ od 30.5kg za 18-ticu mi nekako ne uliva mnogo poverenja.Google AI ---> Gree
Pogledajte prilog 551156
Spoljasna izgleda kao Gree
Pogledajte prilog 551153
Pogledajte prilog 551154
A kakav beše prostor? Koliko kvm, visina plafona, izolacija, orijentacija, greje li se okolo...?Da, ali manji od Extreme 18 mada ajde pitanje je koliko su precizni u specifikaciji, to ne znam. NS i BG su totalno razliciti u cenama, Bg sa ugradnjom Solstice 92k a u NS nisam nasao ispod 105k.
Haier PP 18 je isto oko 105k
to će bilo koja od tih klima pojesti koje se naveo... ja imam 40kvm dnevni, open space ka hodniku i predulazu nekih 15m2.. i to LG S12EC grije bez problema, tako da će tvoje navedeni to pojesti. E sad je pitanje modulacije i ostalih varijacija koje tražiš...32+8, otvoren izmedju sobe i hodnika, 10cm izolacija, dva spoljna zida, tavan 5-10cm vuna plus cu dodati do zime i pvc stolarija, 2.75 plafon
Pozicija SJ je jugoistok otprilike, ispod strehe bi stojala na nekih 80cm odgore mozda i manje.
Mora li se motor skinuti sa turbine i izvaditi turbina iz kade, ili sve ovako pereš?Midea All Easy Pro, prava milina za servisiranje. Otkace se 3 konektora sa ploce, i odvodno crevo. Sa 4 kopče kompletna kada sa turbinom izlazi napolje.
Sve ovako, kako stoji na slici, da motor bude gore.. ***a nije vodootporan🙂Mora li se motor skinuti sa turbine i izvaditi turbina iz kade, ili sve ovako pereš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari