Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li i dalje mogu da predjem u prepaid i da očekujem 50% za prelazak na postpaid?
Već sam to uradio pre par godina i ispucao ceo ugovor, sada sam 2 god u A1 i vratio bih se u yettel AKO može 50% na yettel 30.

Ja predjoh na postpejd i nikako ne mogu da povezem broj sa nalogom.
Probao sam i brisanje kesa i reinstal aplikacije i brisanje naloga i stalno izbacuje "Upps! Doslo je do greske." I imam opciju za nazad.
Zovi call centar da ti to reše, ja sam imao sličan problem pre par meseci gde nisam mogao da pristupim yettel shoppingu iz čista mira

Da li i dalje mogu da predjem u prepaid i da očekujem 50% za prelazak na postpaid?
Već sam to uradio pre par godina i ispucao ceo ugovor, sada sam 2 god u A1 i vratio bih se u yettel AKO može 50% na yettel 30.
Ako si već u A1, bolje iskoristi priliku pa prenesi broj u MTS.
Sad imaju akciju za prenos iz A1, daju 50% pune dve godine na sve pakete.

kako se dolazi do toga?

Rešeno, hvala.

Da li postoji neki popust na punu cenu mobilne pretplate ako placam Yettel net i tv? Planiram da uzmem telefon na Yettel M 3600 mesecna pretplata, racunam da bi sa Yettel Sve dobijao 500 dinara cashback na YB. Pre godinu dana u poslovnici su mi rekli da je moguce dobiti jos dodatni popust na pretplatu u iznosu od 500-1000 dinara ako imam ugovor za yettel tv i net na svom imenu ili na adresi kojoj zivim

Imaju Yettel Sve (ne onaj za banku) paketi:

Uvek je bolje odvojeno + 50%

Da li postoji neki popust na punu cenu mobilne pretplate ako placam Yettel net i tv? Planiram da uzmem telefon na Yettel M 3600 mesecna pretplata, racunam da bi sa Yettel Sve dobijao 500 dinara cashback na YB. Pre godinu dana u poslovnici su mi rekli da je moguce dobiti jos dodatni popust na pretplatu u iznosu od 500-1000 dinara ako imam ugovor za yettel tv i net na svom imenu ili na adresi kojoj zivim
Ako kupuješ telefon, možeš sve da spojiš u yettel sve (mob, net, tv), da dobijaš cash back od 500 dinara, 36 gb u romingu i 25000 dinara popusta na telefon uz reciklažu. Tako je moja drugarica uzela telefon pre nekoliko meseci.

Da li vam u aplikaciji pise puna cena paketa ili sa popustom?
Pišu oba, tj. na početnoj stranici ti piše trenutno stanje (sve uračunato sem popusta na e-račun, jer se tu do same izrade ne zna tip računa), a onda tapom na to dobijaš tačnu specifikaciju. Ako si npr. na promociji za dinar, pisaće ti 0,99 (tako je iz nekog razloga umesto 1,00). Ako si na 50% popusta, pisaće ti pola cene. I tako dalje, zavisi šta si dobio. Kada tu uđeš, pojavljuje se detaljnija specifikacija, gde stoji i puna cena paketa, ostvareni popusti i slično. Ako tebi već na početnoj piše puna cena, a prošlo je više od jednog dana od prelaska (nekad kasni prikaz novih popusta), nešto ne štima. Mada opet, nema mesta brizi ako ti u ugovoru piše kako treba. Imaš sigurno neki dokument, štampani ili digitalni, i to je jedino važno.

Danas tačno druga nedelja od prelaska iz A1 u Yettel,na pripejd.
Još uvek nema ponude sa 50% za prelazak na postpejd.
Videćemo koliko im treba.

Danas tačno druga nedelja od prelaska iz A1 u Yettel,na pripejd.
Još uvek nema ponude sa 50% za prelazak na postpejd.
Videćemo koliko im treba.
Uplati neki kredit, troskari malo.
Baci pogled na app u moje ponude dok ne dođe prvi, jer im je tad obracun.
Neko vreme nestane i nama sto smo na postpejd, do4-5 u mesecu.

Ovo mi broj za majku.
Uplatio sam do sad jednom dopunu.
Videćemo kad udjemo u septembar..
Mada def kako je ovde pisano,dosta sporije i teže šalju 50% za postpejd u odnosu na ranije godine, kad je za 2-4 dana max dobijano u apk.

Valjda su zvanicno ukinuli to pre par meseci. Bilo je neko obavestenje. Ali nezvanicno i dalje radi.

Poslednja izmena:
Pisalo se ovde o tome ali istina malo. Provuklo se pod pricu da ko ima vec prepaid i vidljivu tu ponudu da i dalje moze da iskoristi a da se novim prepaid korisnicima nece nuditi. Medjutim ljudi su pisali i nakon toga da im se pojavi ponuda posle nekog vremena. Mislim da je ovaj link bio postavljen tad.

Da li daju sada uopšte neki popust na obnovu ugovora.
Početkom novembra mi se završavaju dva ugovora a oni sada već u sms-u nude ono što i piše zvanično na satjtu.
Pre dve godine na višu cenu sam bio dobio popust nekih 37% sad izgleda nema ni to.

Valjda jos ide fora sa zahtevom za prenos u A1. Meni istice 1.10, dva puta su poslali ponudu - 3600 nesto sto sad placam 2200...

Da li daju sada uopšte neki popust na obnovu ugovora.
Početkom novembra mi se završavaju dva ugovora a oni sada već u sms-u nude ono što i piše zvanično na satjtu.
Pre dve godine na višu cenu sam bio dobio popust nekih 37% sad izgleda nema ni to.
Sačekaš mesec dana pred istek ugovora i podneseš zahtev za prelazak na pripejd, pa će ponuditi 50%. Ako ne ponude, opozoveš zahtev i posle isteka podneseš zahtev za prelazak na A1

Na koji način se podnosi zahtev za prelazak na prepaid, na sajtu ne vidim

Nazad
Vrh Dno