Potrebna mi je pomoć i preporuka šta je najbolje(najeftinjije) rešenje za mrežu u mojoj kući.Trenutno sam na mts mreži i povezan sam na način koji je prikazan na slici.Imam dva dodatna rutera ali su stari i iskreno mislim da ih nisam ni nabolje podesio ali to radi nekako.Ruteri su različite marke i imam u suštini 3 različite wifi mreže.E sad prešao sam na sbb i onaj njihov ruter je djubre ali završava posao u prostoriji gde se nalazi.Ovo što je obelezeno su lan kablovi tako da mogu da se povežem putem kabla.Najbitniji signal mi je u lokalu jer mi je tu pc.Hvatam dobar wifi signal od rutera 3 i u lokalu.U lokalu mi je bitno da imam lan kabli.Da li može rešenje sa nekim meshom ali recimo da bude glavni mesh gde je sbb pa u lokalu recimo switch pa onda od lokala opet mesh do kuce.Gledao sam i neki cudy recimo kombinacija m 1300 dva komada i ax1500 stim ako bi radilo kod sbb-a da ide m1300 pa onda ax1500 u lokalu pa posle opet m1300.Ili da kupim samo jedan ruter koji će ići do lokala i posle da iskoristim stara dva.Možda sam loše objasnio sitaciju ali se slabo razumem u mreže