Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Bio je pominjan video ali nisam siguran da je kačen. Ladno su ubacili i punjenje EV i naravno gorivo. Teretana je navodno razradjena maksimalno. Taman ću da se gruvam paraleleno sa Jasonom, zapustio sam se malo mora to da se regulise 😀...taman sam klincu vratilo stavio i one trake...bice ovo dobra zima

Nisam do kraja odgledao, momak je dobar lepo prenosi utiske.

Mene zaista para usi glas glavnog protagoniste, toliko je monoton i bez ikakve emocije, jako dosadan glas i gluma. Moguce da ce njegov razvoj u prici biti kompleksniji ali ovako mi je to jedna od retkih zamerki na celu prezentaciju.

I druga stvar koja mi je malo bezveze je to sto je sve nekako preozbiljno, bez imalo duhovitosti, jednostavno nema onog komicnog momenta kao u svim Gta do sad.

Ako će komedija da bude na nivou marvela "he's behind me isn't he", neka ostave ovakav ton, svakako će blesave i šašave stvari da se rade u free roamu

Netflixov 4K tezi oko 2GB a na Rockstar sajtu je oko 14 GB. Ko nije pogledao verovatno je ovde najbolje iskustvo.

Bilo bi bas bas dobro da moze da se upari mobilni sa igrom. Neka aplikacija koja je ustvari tvoj mobilni iz igre. Dok igras uzmes mob udjes u app GTA6 i da je to tvoj mobilni iz igre. Pored toga da moze da sluzi za jos nee stvari ali nebitno cisto to povezivanje i probijanje 4. zida bi bilo bas cool.

Inace sa Lucijom u teretani cucnjevi ima da se rade jako 😀

Bilo bi bas bas dobro da moze da se upari mobilni sa igrom. Neka aplikacija koja je ustvari tvoj mobilni iz igre. Dok igras uzmes mob udjes u app GTA6 i da je to tvoj mobilni iz igre. Pored toga da moze da sluzi za jos nee stvari ali nebitno cisto to povezivanje i probijanje 4. zida bi bilo bas cool.

Brate, uspori, nemam toliko lajkova 😅

Inace, interesuje me do koje mere ce biti političke korektnosti, tj koliko su određene grupacije, da ne kazem saradnici uticali na razvoj igre. To će se izmedju ostalog videti i na tome iz kog ugla radimo cucnjeve sa Luciom.

Pa bila je neka aplikacija za GTAV ali se slabo primila. Možda pokušaju opet

Inace, interesuje me do koje mere ce biti političke korektnosti, tj koliko su određene grupacije, da ne kazem saradnici uticali na razvoj igre. To će se izmedju ostalog videti i na tome iz kog ugla radimo cucnjeve sa Luciom.
Uvek možeš do one nudističke kolonije koju su radili isto neki saradnici jelte, kada već imaš potrebu...

Ubiše me lajkovi nisam ni znao da mi trebaju dok nisu ogranicili.

Pa bila je neka aplikacija za GTAV ali se slabo primila. Možda pokušaju opet

Tako nešto ali tipa da mobilni iz stvarnosti bude klon mobilnog u igri. Pa tipa kucas poruku na svom tel a Jason piše Luciji

Mala dolazim pripremi se za rodeo.

Penetracija još uvek nije potvrdjena 🤣

I da li ce Jaon moci da šara i ša će biti ako naleti na Luciju sa nekom ženskom. Hoće da se čupaju?

Šalu na stranu nebitne gluposti ali zanimljive.

Једино што ми се не свиђа из овог кратког гејмплеја је Џејсон. Видим и на бројним коментарима да га људи пљују, значи као пас ни гласа ни стаса. Засада делује као најлошији протагониста у GTA играма, Клауд у GTA 3 је био мртав,овај је за мрву само испред.
Da, i meni je on odmah zaparao uši. Zvuči nekako tupo i sporo, kao Patrik iz sunđer Boba. Kapiram da im je ideja bila da ga prestave kao uličara i sitnog kriminalca (što u principu i jeste) ali nije ispao baš kako treba. Lusija mi je sa druge strane odlična. I glasovno i vizuelno. 😍

Penetracija još uvek nije potvrdjena 🤣

I da li ce Jaon moci da šara i ša će biti ako naleti na Luciju sa nekom ženskom. Hoće da se čupaju?

Šalu na stranu nebitne gluposti ali zanimljive.
Moći će. I jedan i drugi će moći da šaraju. Ovde umesto Honor skale iz RDR2 postoji relationship skala koja raste ili opada u zavisnosti od naših izbora. Ako nas partner zove na telefon a mi se ne javimo dobijamo negativne poene, ako recimo zovemo partnera na neku aktivnost (kuglanje 😀) dobijamo pozitivne. Veza između Džejsona i Lusije je izgleda jako bitna, može da se produbi na viši nivo a može i da se zapostavi sa kasnijim posledicama po glavnu priču.

Nešto razmišljam...
Kako će da muzu zilione narednih 15 godina na ovo... Još kad izađe multiplayer, pa next gen, pa PC, pa MT, pa contenta za streamere ubilo se... Ih meraka... Ovo je samo vrh ledenog brega.
Blago onom kome ta lova najviše ide... Ja ne znam stvarno ko je taj čovek koji je number uno u tom sistemu.

Kad bi u ovom endzinu odradili rimejk npr San Andreas i cetvorke, izmuzli bi jos 300 ziliona preko ovog sto ce zaraditi za sesticu.
Ko zna, mozda nas tako nesto i ocekuje u buducnosti.

Dzejson zvuci ko tupson neki, ima da ga ova meksikanka prevesla samo tako.

Inace bice samo iz treceg lica i zakucanih 30fps. Sto se prvog lica tice, tako je bilo i sa peticom, tek su na PC verziju ubacili prvo lice, verovatno ce i ovde biti isti slucaj.

Najbolji protagonista ikada je ako ćemo iskreno...

New York City Slav GIF
Добар је, мени лично фаворит Томи Верћети из Вајс Ситија, вероватно јер је господин Реј Лиота одрадио маестралан посао ту.

Odgledah ovo 20 i kusur minuta..Voleli mi ili ne gta 6, mora se odigrati 🙂

Zasto Jason zvuci i izgleda kao ovaj iz RDR2..

Ima i neko mesto iz RDR2 što se pojabljuje na reklami za onaj burger. Navodno gde se neka retka ptica trebala pronaći za trofej huntere.

Meni samo nije jasno zašto ovo izlazi za niche konzolu kao što je Xbox Series S ili generalno Xbox koji je komplet nebitan u 2026. godini a ne izlazi za Switch 2 koji je hardverski tu negde sa Series S.

Nazad
Vrh Dno