Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Tačno ću kupiti i PC kad izađe. Pre toga odigram na PS5 Pro.

Ne znam kojim vradzbinama ce ovo da radi na PS5 sa ovakvom grafikom
Isto tako RDR2 na PS4 base....a ljudi su sumnjali u R*
Bas jak utisak ostavio video, sve je neverovatno.
Poslednjih 10 godina nista nije moglo da mi se poredi sa estetikom mapa u Hitmenu ali ovo ga je presisalo a jos je open world.
Rockstar ljubim ruke.

Kako Jason zove Luciu? Lu? A ja bih rekao Ludilo! Zamisli samo putovanje kroz taj grad 😎

Neki prvi utisak...
Jesam li samo ja ili sve nekako deluje ozbiljnije za jednu GTA igru? Na momente sam se osećao kao da ne gledam GTA. Jel neko ima sličan osećaj?
Ono što po meni definitivno sabija jeste način na koji se priča priča u ovolikom svetu. Mislim, pravi interaktivni film.
Sama grafika kao da je budžena od RDR2 (po 100 put kažem), a na prvim trejlerima je bilo koloritnije ako se tako može reći.
Ono što mi nije nešto posebno jeste puškaranje mada ne znam kako da se napravi da to izgleda drugačije ili bolje.

Hoću da vidimo još. Mada pitanje je, koliko se GTA 6 može odvojiti od današnje konkurencije jer je u vreme izlaska petica to itekako mogla. Danas je više kvalitetnijih igara nego tada.

Samo jednu stvar da ubace i ne treba nista vise - 40fps za PS5 Pro

Sa 120hz VRR ALLM to može na 40fps.

Inače prste ližem koliko je dobro.

I naravno od leakova nećemo više ništa videti

Setimo se trejlera sa apsolutnim ludacima i pojavama, tverkovanje na autu u pokretu. Babama i kripi likovima. Ajde ovaj strimer iz gepeka je jedan 'ludak' ali bilo ih je više a večeras ozbiljnija priča, hustle od nižeg sloja i poslići.. Kao Niko Belić što i nije loše. Večeras nisu mogli mnogo likove da razviju, zato ne bih sudio ali to će verovatno u igri biti urađeno dobro. Ovi anonimusi će imati priču

Ma biće tu tona sadržaja ali mislim da se očekuje main story 50h što je sasvim dovoljno.
Nego, ne znam jel i vama deluje tako ali neki međuljudski odnosi u ovoj igri su tako dobro postavljeni da kad ih gledaš, ako izuzmemo kriminal, kao da je to zapravo realna svakodnevnica. Dugo nisam video nešto slično, iako je sve to skriptovano.

Gledam ovo na tvu, lg oled, i vožnja mi uopšte ne izgleda kao 30fpsa, možda mi se čini samo.
Neverovatno mi da je ovo na ps5 regulare

I koliko je bitna retro zika u gta, bar meni..70s 80s

Imam zelju opet da pogledam ali obzirom da sam gledao na 2k monitoru, netflix mi je pustio 1080 rezoluciju a ne 4k, tako da cu pogledati opet sutra kad izadje 4k na youtubeu.

Ovo izgleda fantastično, ali dosta toga su cutscenes. Barem sa tehničke strane. Svakako je ovo odlično za celu industriju, sve što ne bude moglo da pokreće GTA ide na žestok popust, pa se nadamo da će na PC-u biti baš zahtevna haha

Imam zelju opet da pogledam ali obzirom da sam gledao na 2k monitoru, netflix mi je pustio 1080 rezoluciju a ne 4k, tako da cu pogledati opet sutra kad izadje 4k na youtubeu.
Poslah ti link, ne znam dal sme ovde?
Ko hoće PM

Cyberleek nakon Netflix trejlera
sad.webp

Poslednja izmena:
Pustite TGG video, lik je sedeo par sati sa Rob Nelsonom i jos nekim devovima i igrali zajedno igru i ovaj mu odgovarao na sva moguca pitanja.
Rob je rekao da je igra toliko velika da im je sada cilj da je sto vise priblize igracima do izlaska....

TGG kaze igra te tera da razmisljas kao kriminalac. Vise ti se isplati da kada ides u pljacku da to uradis sa ukradenim kolima jer ako panduri izvale tvoj auto onda krece glavobolja. Kaze gta V si mogao da upalis i da iskljucis mozak dok gta 6 mnogo vise naginje ka RDR2 gde konstantno moras da vazes i donosis odluke.

Prevazislo ocekivanja, respekt za Rockstar.
Stvarno ne znam kako neko moze da bude nezadovoljan, ovo je bomba.
U onom clanku od juce za magazin Dazed je receno da ce prica biti ozbiljnija kao RDR2, ali da ce zadrzati stari smek GTA.. evolucija.

... igra je skroz u GTA 5 engine + ogroman procenat retexture obrade i po koji Raytrace tamo vamo ... 😅
primecuje se (handling) za nijansu iz GTA 4 kao i nacin upravljanja vozilom sta je veoma dobro ...
sama gama vozila su bukvalno pre-modelirana (kopirana) iz GTA 5 u GTA 6 kao da je neko odradilo opciju CLONE u 3D Studio Maxu ... sve u svemu bacam 70 € na Premium cim izadje kod čika Gabena 🙃

Iskreno bolje ispade onaj extended look nego sto sam ocekivao. Bolja grafika mi od ovoga ne treba. Lokacije ce biti bas raznolike, dosta sadržaja rekao bih, ma bice vrh.

Jedini mali minus mi je glas muškog protagoniste. Bas mu ne stoji ta boja glasa. Da sam samo cuo glas, pomislio bih da je 100% crnac.

Nazad
Vrh Dno