Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

@Bokii99 Witcher 4, CP2077 2, Metro 2039, možda Guild Wars 3.
To su neki moji favoriti.

A iskreno ni Stronghold 4 mi ne izgleda loše, probao Demo samo da ne bude bugoviti i baš toliko zahtevan.
Witcher 4 😍😍😍
Stronghold 4 😳, nisam znao da ga rade, kad se samo sedim dobre stare 2, milina bilo igrati ga...

I dalje mi jako smrdi na R*
Ako nikad ne saznamo ko stoji iza ovoga onda je to sigurno R* jer ovi do sada klipovi ne mogu da budu savrseniji. Dizu veliku prasinu, a verujem vec sutra ce se pokazati da nisu otkrili nista.

Imam neki jak osecaj da cemo sutra da se raspametimo, da ce da otkriju nesto veliko, mozda neku mehaniku ili tako nesto.
Od GTA 4 smo imali odredjena ocekivanja a R* ih je nadmasio Euforija fizikom za koju niko nije ni sanjao da je toliko neophodna GTA serijalu a kamoli ocekivao tako nesto. A oni tu novinu nisu pokazali ni jednom tokom marketing kampanje.

Witcher 4 😍😍😍
Stronghold 4 😳, nisam znao da ga rade, kad se samo sedim dobre stare 2, milina bilo igrati ga...
Meni kec i Crusader prvi ostali u najboljem secanu. Dvojka mi je bila nekako kao traljavo urađena, previše su hteli u 3D grafici da postignu i nije izgledala lepo.
Ova sad četvorka ima šmek keca. Ima free Demo da se skine na Steam sa 2 misije.

@Dragonbane kad TES 6 kad se Todd penzioniše i zadesi se da u dev studiju se nađu ljudi koji znaju svoj posao i biće spremni da daju krvi i znoj da igra bude dobra.
Uopšte nemam nade da će biti dobra igra a tome još doprinosi njihova matična kompanija M$ koja sve gleda kroz profit.

Izvinjavam se za off topic.

Još 11 sati i nešto sitno... da li će danas biti leakova ili se to predtrejlerna tišina poštuje od strane CL?

Youtuber TGG je rekao da je bio u Rockstaru prosli mesec, sto je neko i okacio ovde.
A u jucerasnjem klipu nakon te izjave rekao je da ima ekskluzivne informacije vezane za igru koje moze da objavi tek nakon netflix videa i da razmislja koji je najbolji nacin da podeli te informacije sa nama. Znaci nesto veliko je u pitanju, u najmanju ruku nesto sto necemo videti/saznati u extended looku.
Znaci nakon netflixa tek krece veselo.

Ako ima neko ko ne zna, na netflixu krece u 21h po nasem vremenu. Youtube 03h ujutru 28.08.

Ексклузивна информација, да одлажу игру за следећу годину😂.

Ma strimeri će na Twitch da prenose...

Morao sam da uplatim 4k netflix da prisustvujem digitalnoj gozbi večaras sa celim svetom
Platio sam im nista, trial period od 7 dana dovoljan.

Mladunaca hoće poster ovog, čudna su deca danas. Anyway, poslao u štampariju. 🥹

1000035693.webp

Poslednja izmena:
lepo je emaremare najavio da ce leakovi da prestanu nakon extended looka 😀
Ako ne podeli build sa ostatkom sveta, Rockstarova rabota 1/1

Inace R* je dao zeleno svetlo da se strimuje netflix premijera ali mora uz komentar kreatora, ne moze samo da se uplouduje cist video.

Ovo je bilo ocekivano pre Netflix premijere.

@Kurttrasel

Ne moze, koliko vidim. Samo reakcije i sl, bez strima.

1787845628347.webp
1787845685121.webp

Sad kad CL pusti screenshot fileova igre i počne da teasuje da će pustiti igru.

Ima da odleti coin - nije finsijski savet.

Ja ću lepo skinuti nextflix rip sa znate odkle. Kad neće za PC da izbace igru neće me ni tu neki nextflix videti 🤣

Nazad
Vrh Dno