Šta je novo?

Samsung Galaxy s27

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Exclusive: Samsung Galaxy S27 Official CAD Renders Leaks

Exclusive-Samsung-Galaxy-S27-AH-3-scaled.png

Bolje da cu ovako ostali, prepoznatljiv i dobar dizajn.

Izgleda da niste ispratili fabulu radnje, ono za ajfon izgled se odnosi na ultra verziju koja je i najbolja/najskuplja/najprodavanija.
Verovatno će od S28 da promene i to, polako da naviknu narod na ove "inovacije". 😀

Da, zaboravih i ovaj novi PRO model, on će biti sa "novim" izgledom. 🙂

Izgleda da niste ispratili fabulu radnje, ono za ajfon izgled se odnosi na ultra verziju koja je i najbolja/najskuplja/najprodavanija.
Verovatno će od S28 da promene i to, polako da naviknu narod na ove "inovacije". 😀
Ne, znam da je ultra planirana da bude drugacija ali sam mislio da su trebali ovako da ostanu sa svim modelima u seriji. Nema potrebe toliko se priblizavati iPhone-u da se gubi identitet. Narocito Ultra serija.

Нажалост, изгубили су идентитет одавно. Играју на карту да су Ајфон Андроид света. Када узмем мој бивши телефон, S24U, у руке, то је последњи прави ноут и познати Самсунгов идентитет. Ово касније нећу носити сигурно, а и променио сам бренд,махом због тога, махом због недостатка унапређења. Неће се они скоро тргнути из летаргије, а и зашто кад имају профит.

" The dimensions of the Galaxy S27 Pro are roughly 154.06 x 73.77 x 7.95mm. That’s about the same thickness as the Galaxy S27 Ultra, but obviously a bit shorter and narrower, since this has about a 6.6-inch display."

Iskreno nisam pratio u posl par meseci vesti o novoj seriji ali ne razumem potez da im Pro model ima ovoliki ekran... Bice zanimljivo videti koliko ce se kupaca odlučiti da kupi bas ovaj model u odnosu na Ultra model. Zaista ne razumem poentu ovog modela u ovim dimenzijama.

Da.. ovo je prevelik ekran ako jure Apple 18 pro. Čudne stvari definitivno.
Ali cenim da je manjih dimenzija da bi možda kvalitetne kamere mogle da se uguraju u ovaj Apple plato nazad ?

Uvek pricam kako bih rado kupio ultru u velicini Iphone pro. Sad samsung izbaci pro neznatno manji od ultre. Ok po meni jos jedan glup potez. Profita imaju jos uvek ali ima nas koji dizu ruke od Samsunga. Prvo sam presao na drugi brend slusalica pa sata pa tableta. Nesto se jos uvek nadam da sledece nece biti telefon.

Zanimljivo, ako se dobro sećam negde sam ranije pročitao da su kroz ankete dobili podatak da mali procenat korisnika uopšte koristi olovkicu (pogotovo nakon ukidanja Bluetooth-a iz iste), tako da ako je to razlog za ovaj model - totalni promašaj.

Postoji mogućnost da su išli na ove dimenzije da bi, kako je fkloznica naveo iznad, ubacili bolje kamere ali čisto sumnjam da će ići na to da stave iste kamere kao u Ultra modelu. Ipak je njima cilj da im najprodavaniji model bude Ultra, zarada je na istom najveća.

Uvek pricam kako bih rado kupio ultru u velicini Iphone pro. Sad samsung izbaci pro neznatno manji od ultre. Ok po meni jos jedan glup potez. Profita imaju jos uvek ali ima nas koji dizu ruke od Samsunga. Prvo sam presao na drugi brend slusalica pa sata pa tableta. Nesto se jos uvek nadam da sledece nece biti telefon.
Amin. Isto tako mislim i radim.

Valjda ce bar baterije malo veće da spakuju.

Nazad
Vrh Dno