DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 445
Bolje da rese problem sa lepkom iz prethodnih serija nego da izmisljaju toplu vodu sa dizajnom.
Kao da sam video nešto slično. 🤔Exclusive: Samsung Galaxy S27 Official CAD Renders Leaks
![]()
Jel ovi u samsungu imaju bar malo srca?!Exclusive: Samsung Galaxy S27 Official CAD Renders Leaks
![]()
Ne, znam da je ultra planirana da bude drugacija ali sam mislio da su trebali ovako da ostanu sa svim modelima u seriji. Nema potrebe toliko se priblizavati iPhone-u da se gubi identitet. Narocito Ultra serija.Izgleda da niste ispratili fabulu radnje, ono za ajfon izgled se odnosi na ultra verziju koja je i najbolja/najskuplja/najprodavanija.
Verovatno će od S28 da promene i to, polako da naviknu narod na ove "inovacije". 😀
Amin. Isto tako mislim i radim.Uvek pricam kako bih rado kupio ultru u velicini Iphone pro. Sad samsung izbaci pro neznatno manji od ultre. Ok po meni jos jedan glup potez. Profita imaju jos uvek ali ima nas koji dizu ruke od Samsunga. Prvo sam presao na drugi brend slusalica pa sata pa tableta. Nesto se jos uvek nadam da sledece nece biti telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari