Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Danas pustio Lucky dve epizode sa reči WEB u naslovu RD.
Ajde malo istetiraj ovih dana
Da se vratim na realdebrid
Offcloud nije loš ali se nadam da će proraditi Real Debrid kao prije

Neće. I dajte ljudi više malo uključite mozak i sve je 100 puta već objašnjeno i onda neko napiše "meni radi a ima WEB u nazivu".

"WEB.h264", "WEB.x264" blokiraju (bez obzira na release grupu) a tipa "WEB.AAC2.0.H264" ne blokiraju (osim kad je release grupa koju uvek 100% blokiraju).

Dobro de izvinjavamo se.

Nisam obratio pažnju da tačka pravi razliku. Sa crticom prolazi.

Ne pravi tačka razliku nego što ima audio codec string između source (WEB) i video codec indikatora.
Što je retkost da se naleti na tako nešto jer nije po "nepisanim pravilima".

• Like
Reagovanja: gec
Ne pravi tačka razliku nego što ima audio codec string između source (WEB) i video codec indikatora.
Što je retkost da se naleti na tako nešto jer nije po "nepisanim pravilima".
to bi onda mogao da bude bypass za Real-debrid, ali niko nije lud da preimenuje tolike torrent fajlove samo zbog jednog debrid servisa

Bravo za RD admine najjači su 👏

Opet više vrše ispravke za debrid korisnike i njihove probleme. Umesto da konačno omoguće puštanje p2p linkova bez debrid servisa.

Opet više vrše ispravke za debrid korisnike i njihove probleme. Umesto da konačno omoguće puštanje p2p linkova bez debrid servisa.
Nije to originalni nuvio,nego fork preradjen od drugih korisnika. Moze da se instalira uporedo sa oficijalnim nuviom, tako da njega Mozes normalno da koristis,a ovaj drugi da testiras pa ostavis koji ti vise odgovara.

Istekao mi je RD pre neki dan. Posto u poslednje vreme, uvece kad bih pustio nesto obicno ne radi razmisljam se da li uopste da ponovo kupujem... savet ili predlog za nesto slicno? Ili da obnovim ponovo na 6 meseci, ko menja u.....

Istekao mi je RD pre neki dan. Posto u poslednje vreme, uvece kad bih pustio nesto obicno ne radi razmisljam se da li uopste da ponovo kupujem... savet ili predlog za nesto slicno? Ili da obnovim ponovo na 6 meseci, ko menja u.....
Torbox uzmi na 3 ili 6 meseca? mozes da delis sa kim hoces,nema to ogranicenje kao RD.I meni radi fenomenalno, povezan sa StremThru addonom

Torbox uzmi na 3 ili 6 meseca? mozes da delis sa kim hoces,nema to ogranicenje kao RD.I meni radi fenomenalno, povezan sa StremThru addonom
Što bratski na 3 ili 6? 😃 Neka proba čovek na mesec dana, kad već nema bilo kakvog popusta na uzimanje dužeg paketa.

@milkobgd nisi zadovoljan RD? Pitam jer kod mene, i pored filtera, radi sasvim dobro. Ako si već rešio da menjaš, torbox/easynews/offcloud/alldebrid/premiumize su ti alternative.

Što bratski na 3 ili 6? 😃 Neka proba čovek na mesec dana, kad već nema bilo kakvog popusta na uzimanje dužeg paketa.

@milkobgd nisi zadovoljan RD? Pitam jer kod mene, i pored filtera, radi sasvim dobro. Ako si već rešio da menjaš, torbox/easynews/offcloud/alldebrid/premiumize su ti alternative.
Da se nadovežem.. da li je do aiostreams-a ili čega već, evo opet TB fajlovi ne rade dok RD šljaka normalno..

Ne gori nigde da moram bez odlaganja gledati nešto, pritom imam HTTP i RD u rezervi, ali preteraše ga vala.
ps proradio u međuvremenu

Štagod sam pustio novije, zeleni ekran, uklonjeno zbog bla bla ili dok pretražuje, samo vrti kružić na rd dok torentio bez rd odmah nađe. Na kraju više sam gledao na običnom torentiu bez rd

Štagod sam pustio novije, zeleni ekran, uklonjeno zbog bla bla ili dok pretražuje, samo vrti kružić na rd dok torentio bez rd odmah nađe. Na kraju više sam gledao na običnom torentiu bez rd
Ja koristim nuvio instant sa tb.vec tri meseca i nikakvih problema. Ima i offcloud,on je malo skuplji,ali ima mesec dana free da se proba.

Ma kakav torentio druže, on može da ti bude bekap 😃 lepo sam ti napisao na drugoj temi šta da radiš i ponudio se da pomognem (tebi ili drugom Homeru) 🤣 Ti webrip/webdl fajlovi se kod mene ni pojavljuju.
I iskreno, što se tiče remux biblioteke -RD i dalje nema konkurenciju.
Ali, sledi svoj instikt.. taman posla da nekog nešto ubeđujem 😃
Probaj TB, daću ti ja u krajnjem slučaju api key. Samo nek mi potvrdi neko sa teme da li smem obzirom da već koristi kolega ali ne znam u kom obimu (do sredine septembra mi traje pretplata, malo preko).
edit: imaš u inboxu key

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno