Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Verovatno da spreče da se koristi za kućni internet faktički besplatno, što je kod MTS-a moguće uz eSIM adaptere. Isti razlog i zašto je kod A1 ograničen hotspot.

Pozdrav, pratim detaljnije ovu temu u poslednje vreme jer mi(i ženi) ističe Neo super. Pre otprilike 2 godine sa uradio zahtev za prebacivanje na drugu mrežu i dobio 50% popusta od službe za zadržavanje korisnika - sad vidim da to možda ne prođe ovog puta pa razmišljam šta je najbolja opcija.

Jel neko nedavno prošao kroz sličan proces i istražio najbolju opciju? Da li postoji neki paket u konkurentskim mrežama gde bi mogli da dobijemo popust za prebacivanje brojeva?

Hvala, pozdrav!

u yettel dobijas da predjes sa prepiad na postpaid, znaci moze podnese zahtev za prenos u yettel i ako je ne pozovu iz a1 cekace koj dan u yettelu da se pojavi opcija sa 50% da predje na postpaid, yettel 30 ispada oko 1650 plus moze da aktivira deezer voyo il sky showtime ili bilo koju aplikaciju jednu, ili pak yettel 100 za 2000 i 2 app

Budi spreman da te mogu pustiti da ti se prebaci broj, kao što je bio slučaj kod mene, za majku... Ceo dan prošao i nisu zvali, u 17 i 17 stiže poruka od Yettela da će se u toku noći prebaciti broj na njihovu mrežu. A iz A1 pozvali tačno u 18h,pozvonilo 2 puta u momentu dok je majka pričala sa sestrom.. Odmah prekinula i pozvani su u 18 i 08,medjutim sekretarica se uključila, tipa operateri rade do 17h,pozvace vas sutra.

a i naravno da imas da trazis agenta za prenos u drugu mrezu da ti osigura popust na UO ali nemoj da trazis agenta u drugoj mrezi ako BI OSTAO da ti a1 ponudi opet 50%

u yettel dobijas da predjes sa prepiad na postpaid, znaci moze podnese zahtev za prenos u yettel i ako je ne pozovu iz a1 cekace koj dan u yettelu da se pojavi opcija sa 50% da predje na postpaid, yettel 30 ispada oko 1650 plus moze da aktivira deezer voyo il sky showtime ili bilo koju aplikaciju jednu, ili pak yettel 100 za 2000 i 2 app
Ma kakvi koji dan.. To bilo pre.
Sad čekaju ljudi i po 30-40 dana i ništa..
Majčin broj prebačen iz A1 na pripejd, ima skoro 2 nedelje, još nema ponuda nikakvih.. Samo neke gluposti za dopunu.

Ja sam bio u A1 da prebacim broj na prepaid iz yetela i nemaju kartice.. Kaže sutra bi trebalo da dobiju.. Ne znam da li im je to neka fora ili stvarno stanje.. Kako li im za postpaid ne zafale kartice..

To im je uvek fora i moras biti uporan ,ako imas vise poslovnica u gradu. Ako neces da te bas prave potpunim…..onda dignes glas i nateras ih da zovu svoje poslovnice i da vide gde ima. Pilicari tipicni, sto ne bi ocekivao od Austrijanaca ali su se bas pokazali.

Verovatno da spreče da se koristi za kućni internet faktički besplatno, što je kod MTS-a moguće uz eSIM adaptere. Isti razlog i zašto je kod A1 ograničen hotspot.
Al šta je 100 giga danas? Preko moba potrošim 30-50 gb, da idem preko kompa to bi bilo barem 3-4 puta više.

Šta znam, od nekadašnjih ponuda gde su vodili u odnosu na konkurenciju da zatezanja slavine...

Pa i sad vode što se tiče dobijenog za novac. To što mi nailazimo na rupe u sistemu kroz mts eSIM, mtel CG tikete, hotspotove itd. da bi dobili kućni net maltene za džabe i što je A1 zatvorio te rupe po meni nije zatezanje nego fizičko osiguranje FUP.

U redu, hoće da se obezbede. Al ako u paketu imam 100gb interneta, smešno je da ograniče klon brojeve preko multisim-a na drugim uređajima na 2gb. I to 2gb ukupno na 2 dodatne esim kartice. Ne znam koliko može da potroši neki sat npr.

10-15gb je već nešto s obzirom na to koliko danas saobraćaja ide preko neta.

Da li virtualna prodavnica može da ponudi neo surf paket sa 40% popusta?

Ako ovi kraljevi nemaju u poslovici opet prepaid kartice, možda bi mogao i odmah na postpaid. Ali me mrzi da se zezam s agentima opet

Ne moze ,samo komercijalne ponude.

Pišem korake koji još uvek rade:
Mts postpejd -> zahtev za prelazak u a1 pripejd (zove mts nudi 50-60%)
-> A1 pripejd mega plan 3 meseca free (možeš biti i manje od toga)
-> Zvati 060 1238 i tražiti 3 meseca free +21 po 50% za neo 5/30/surf ili 24 po 50% za neo super.
Podneo bi zahtev za prelazak sa MTS u A1.
Namam neku posebnu zelju preći u A1 već hoću da dobijem ponudu od MTS za ostanak.
Sad imam Soko Lite (kao 5ica L sada, od prilike, skoro).
Da li traziti pri prelasku u A1 prepaid ili ici na Neo 50% ?
Ako ne dobijem 60% popust kod MTS ne bi mi bilo mrsko ni preci u A1, tako da je i to opcija...
Sta se može dobiti kao ponuda (i od koga) u A1 za Neo 50 kad se prelazi sa MTS?
Da li je to "samo" 40% pa tarifa kosta 1500din ili je to gore spomenutih 3 meseca 0 din i 21m 1250din?
Da li agenti (teranski, van poslovnica) nuda maximum 40% (na neki vaučer...)?
Ovih 50% popusta se dobije samo zvanjem 061 1238 ?
Da li je to neka redovna pojava il se eto delilo nekome (zbog veza, rod, kolega, saradnik, skliznuo prst...)?
Da li u poslovnici nude maximum 30% ako imaju jos vaucera?

Nazad
Vrh Dno