Ma kakvi koji dan.. To bilo pre.u yettel dobijas da predjes sa prepiad na postpaid, znaci moze podnese zahtev za prenos u yettel i ako je ne pozovu iz a1 cekace koj dan u yettelu da se pojavi opcija sa 50% da predje na postpaid, yettel 30 ispada oko 1650 plus moze da aktivira deezer voyo il sky showtime ili bilo koju aplikaciju jednu, ili pak yettel 100 za 2000 i 2 app
Ja sam pre godinu dve imao istu situaciju ss Yettelom.Ja sam bio u A1 da prebacim broj na prepaid iz yetela i nemaju kartice.. Kaže sutra bi trebalo da dobiju.. Ne znam da li im je to neka fora ili stvarno stanje.. Kako li im za postpaid ne zafale kartice..
Al šta je 100 giga danas? Preko moba potrošim 30-50 gb, da idem preko kompa to bi bilo barem 3-4 puta više.Verovatno da spreče da se koristi za kućni internet faktički besplatno, što je kod MTS-a moguće uz eSIM adaptere. Isti razlog i zašto je kod A1 ograničen hotspot.
Podneo bi zahtev za prelazak sa MTS u A1.Pišem korake koji još uvek rade:
Mts postpejd -> zahtev za prelazak u a1 pripejd (zove mts nudi 50-60%)
-> A1 pripejd mega plan 3 meseca free (možeš biti i manje od toga)
-> Zvati 060 1238 i tražiti 3 meseca free +21 po 50% za neo 5/30/surf ili 24 po 50% za neo super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari