Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako neko zeli imam TR AppStore nalog ispadne godinu dana 82-83e.

Nema household provere van države u kojoj je nalog napravljen.
Znaci dovoljno je napraviti npr bosanski nalog po istoj ceni i koristiti ga u Srbiji bez household restrikcija.
Nalog u Nemackoj,pridruzeni clanovi u istoj borave,nemogu da gledaju.

Zato što rešenje nije ko što za sve striming servise ovde pojedinci pišu da su rešili tako što su se prijaviili na TV. Ti prijavom na TV rešiš sebi problem tako što si prijavom na isti plus potvrdio e-mail da si ti nosilac domaćinstva. A problem preneo drugom članu familije koji ne deli sa tobom istu IP adresu, pogotovo ako je i on bio prijavljen na TV. Izvrtite se tako svi u krug da ste nosioci domaćinstva i onda se pitate što vam stiže ako ne rešite domaćinstvo da vam sledi suspenzija od 14 dana. Svi Televizori jednostavno moraju biti na istoj IP adresi ili da non stop da se potvrđuje da ste na putu,za šta treba da se cima onaj koji je vlasnik e-mail adrese da vam potvrdi kod ili šta već pošalju svaki put.

Nama provereno radi, imamo slobodno jos jedno mesto... Pisite ovde/dm svejedno. Pre nego sto postavite neko pitanje prelistajte temu i molim neozbiljne ljude da se ne javljaju.

Sutra prvi, ima li naših titlova u najavi 🤣

Sta fali kroasanskim... Ja sam pozitivno iznenadjen koliko je stvari sinhronizovano... Cak po meni malo apsurdno, navedene stvari imaju cro sinhro ali ne i cro titl 🙄

Јел може неко да ми провери да ли Homeland има титлове?

Pozdrav svima.
Ušao bih kod nekoga u Disney+ porodicu.
Javite se ako ima zainteresovanih...

Nazad
Vrh Dno