Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Mts postpejd soko lite mi ističe 01.09. a box 3M (stari) 02.10. Ekstremno sam slab potrošač mobilnog (poziva naročito), TV iris box ni jednom nisam upalio nakon instalacije, TV slabo gledam ali preko druge platforme, fiksni ne koristim. Račune redovno plaćam čim se elektronski pojave.
E sad interesuje me ponuda za Box 4 beli ili Box 4 zlatni, isključivo 50% popusta za svih 24 meseca. Paradoksalno, ali samo takva ponuda osigurava mi internet 600/600 ili 1000/500 po razumnoj ceni. S obzirom da je do sada mts internet 400/400 radio fantastično, bez ijednog primećenog prekida (osim kada su graditelji obližnje zgrade presekli kablove), bez primećenog pada i nestabilnosti u brzinama, uz slobodnu dinamičku IP adresu, ostao bih u mts zbog interneta i mobilnog pospejda.
Pa ako ima neki mts agent da ponudi box4 beli ili zlatni sa 50% popusta na svih 24 meseca nove UO, neka mi se javi u DM.
Ako ne, odoh ja u A1 na Mega plan, a nakon toga verovatno u Yunet ili A1 za internet.

Ugovor mi ističe za 3 dana kod SBB-a.
Tražim ponudu za:
  • produženje kod SBB-a, ili
  • prelazak kod drugog operatera
Treba mi internet i TV

Molim agente da mi se jave u PM sa konkretnom ponudom. Hvala unapred!

Istekao BOX ugovor u MTS, molim agenta A1 da se javi ako postoji mogućnost prelaska u A1 bez prekida interneta+TV na 72h, nakon razduženja MTS opreme. Hvala.

Istekao ugovor kod SBB-a.
Tražim ponudu za produženje kod SBB-a, a dolazi u obzir i prelazak kod drugog operatera u slucaju dobre ponude.
Treba mi internet i TV.

Molim agente da mi se jave u PM sa konkretnom ponudom. Hvala unapred!

Istekao ugovor kod SBB (Cacak optika).
Trazim ponudu za produzetak ugovora.
Samo SBB. Ili prelazak u MTS ali ADSL

Poslednja izmena:
Treba mi mobilni internet (ne wifi ili optika), idealno da sim kartica moze u ruter ili u telefon.
Minimalno 150GB interneta za mesec

Za malo vise od mesec dana istice MTS BOX4 paket, na MTS optici trenutno. Zelim ponudu od A1 agenta za prelazak na njihov opticki Internet+TV+mobilni telefon sa ugovornom obavezom na 24 meseca.

Istekao ugovor sa SBB (EON light. Potrebna ponuda za TV, internet i telefon.

Beograd, adresa ima uslove za sve operatere.

Hocu da preselim paket net+tv (box3 lite) na drugu adresu i sad kazu ne moze, jer je na novoj adresi optika, a na trenutnoj nije i da se mora potpisati novi dvogodisnji ugovor ili da se raskine ugovor sa placanjem penala jer je ostalo jos godinu dana do isteka ugovora (oko 55.000din). Koja je to fora, moze li se nesto uciniti povodom toga?
Moze li neki agent da pomogne da se dobije neki benefit za potpisivanje novog dvogodisnjeg paketa net plus tv?

Trazim paket kod bilo kog provajdera, Pancevo, optika ima u novoj zgradi, novi korisnik bi bio, javite se u pm

Trazim najbolju ponudu za optiku, Bezanijska kosa, kuce u nizu, svi operateri kazu da ima uslova za optiku.
Trenutno imam ugovor kod SBBa, zanima me brzina 300Mbps i TV

Trazim ponudu za opticki internet (najmanja brzina), Novi Sad, Salajka, bez TV i dodatnih usluga. Hvala!

Nazad
Vrh Dno