Totalno sam razsrafio ovu igru, ko onomad Crimson Desert 🤣
Krenu igru na master nivo tezine da igram, postala mi je prilicno lagana veci deo igre na Veteran. Nisam igrao ranije jer je igra lako mogla da pukne bez razloga, da se nesto zaglavi da se izbaguju neki zadaci, imao sam i neki neobjasnjiv pad perofrmansi posle oko 70h igranja, svasta nesto a ogranicen je broj snimanja cak i kada se otkljuca snimanje pozicije. Igram je vec para dana na Veteran presao sam DLC (odlican je DLC podize igru na neki novi nivo, mada i tu ima nekih bagova koje su vec ispravili) Nego vidim nesto mi je ne mogu da kaze lako na veteran ali nije ni tesko izazovno kako bi moglo i trebalo da bude za jedu igru prezivljavanja, i nesto sad dok sam gledao na neti da li je neko provalio kako da se izadje iz male zone bez ijednog odradjenog zadatka naletim na video gde se pominje master nivo tezine na koji sam skroz zaboravio, i eto radosti za mene hehe 😁
Ovo je sada prava stvara. Sve je dosta skuplje od opreme do popravki, sada vec postaje bitan svaki metak svako parce leba
😛 Protivnici sure iz 2~3 metka ceo helt i to obicni ulicni razbojnici, u Prypiat samo dok delim headshot da ne dignu uzbunu moze da se igra, sa ovim malo jacim zverima ozbiljana je agonija izaci na kraja jer najmanje ih ima po dvoje, kad se svi okome ne mene tu je kraja a ima ih gomila na najzanimljivijim lokacijama. Barem je tako sada na pocetku sa opremom koja nije nadogradjena, a kako mi se cini nece skori ni da bude. Skupljanje artifakta se pretvorilo u nocnu moru, struja ubija iz prve bez obzira na to sto imam najbolji armor, slicno je i sa ostalim anomalijama.
Kompas nema, crosshair nema, mora da se cilja sa svakim oruzijem, znaci nema vise ubijanja sa snajeperom na blizinu. Dobra stvar je kada se ljudski protivnici pogode u glavu tu je kraj, ako imaju slem potrebno je 2~3 obicna metka ili 1~2 pancirna, sa zivuljkama je malo drugacije isto kao ranije samo trpe vise stete i prave daleko daleko vise stete, one zivuljke sa telekinezom pravi su pako da se ulove a cime god da pogde skinu skoro ceo helt.
Sve u svemu sada zavlacenje u svaki cosak ima potpuni smisao jer sta god da se nadje stvarno je potrebno, to je prava avantira istrazivanje sa pravim razlog a to je goli opstanak. Mogu sebi malo da olaksam situacije jer znam gde se sta nalaze najbolje stvari u igri, vec sam pokupio sve sem najboljih artifakta i moje omiljene tandzare koja nije dostupna dok se ne dobije zadatak vezan za stekove, koji je odmah na pocektu nego nisam nista pipnuo sem sto sam nekih 7h skupljao oprem i artifakte koliko sam imao zivaca i one limenke sa posebnim picem da malo podignem nosivost. Probacu jos malo da se pozabavim artifaktima pre svega za nosivost i krecem u ovu paklenu avanturu iz pocetka 🥰