dEXE
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.12.2001
- Poena
- 785
Kolko ljudi kukaju za insajder tv... Da me je neko pitao mislio bi da to niko ne gleda 😉Steta sto insajder kanal nije u xplore ponudi.Ima li mozda najava da ce biti ?
Kolko ljudi kukaju za insajder tv... Da me je neko pitao mislio bi da to niko ne gleda 😉Steta sto insajder kanal nije u xplore ponudi.Ima li mozda najava da ce biti ?
Možeš da proveriš na Star kanalima.Na kojim kanalima da proverim?
<AdaptationSet id="1" contentType="video" maxWidth="1280" maxHeight="720" minFrameRate="25" maxFrameRate="25" par="16:9" mimeType="video/mp4" segmentAlignment="true" startWithSAP="1">
<Role schemeIdUri="urn:mpeg:dash:role:2011" value="main" />
<SegmentTemplate timescale="180000" initialization="$RepresentationID$/init.cmfv" media="$RepresentationID$/D$Time$.cmfv">
<SegmentTimeline>
<S t="321793344000000" d="691200" r="937" />
</SegmentTimeline>
</SegmentTemplate>
<Representation id="v-2500KBPS" bandwidth="2500000" width="1280" height="720" frameRate="25" sar="1:1" codecs="avc3.64001F" scanType="progressive" />
<Representation id="v-1500KBPS" bandwidth="1500000" width="768" height="432" frameRate="25" sar="1:1" codecs="avc3.64001E" scanType="progressive" />
</AdaptationSet>

Na odmoru sam do 1. Javljam se kad se vratim.Mare, javi se sa infom. Svi čekamo neki odgovor.
Ne znam kako to funkcionise, ali verujem da provajderi signal, tj. kanale dobijaju u nekom raw formatu, i da svaki provajder za distribuciju koristi svoje servere i svoj enkoding i bitrate koji on zeli, i da je to samo njihova odluka...Da li kod a1 i yettela išta zavisi od njih kvalitet kanala. Ako se uzme u obzir da kod nas je ogroman broj kanala ili u vlasništvu konkurencije ili su zastupnici istih za Srbiju MTS, RTS,Kopernikus Pink,United Group svoje i preko CAS Media Viasat,Discovery kanale i još nekoliko. Ako MTS svoje kanale osakati u svojoj mreži da li je za očekivati i da i drugima ne pušta iste te sakate kanale.
Mislim da stvarno nije u redu da gledam iskazanu sliku pola meseca i da niko nije odreagovao još uvek. WebOS ver.app 2.0.42.3Na odmoru sam do 1. Javljam se kad se vratim.
Budjenje Dragan i Dejana,Marka Zvaka,3d zakaci se pomalo,u krugu porodice sa Gajsekom.Ima se sta pogledati.....Kolko ljudi kukaju za insajder tv... Da me je neko pitao mislio bi da to niko ne gleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari