dEXE
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.12.2001
- Poena
- 785
Kolko ljudi kukaju za insajder tv... Da me je neko pitao mislio bi da to niko ne gleda 😉Steta sto insajder kanal nije u xplore ponudi.Ima li mozda najava da ce biti ?
Kolko ljudi kukaju za insajder tv... Da me je neko pitao mislio bi da to niko ne gleda 😉Steta sto insajder kanal nije u xplore ponudi.Ima li mozda najava da ce biti ?
Možeš da proveriš na Star kanalima.Na kojim kanalima da proverim?
<AdaptationSet id="1" contentType="video" maxWidth="1280" maxHeight="720" minFrameRate="25" maxFrameRate="25" par="16:9" mimeType="video/mp4" segmentAlignment="true" startWithSAP="1">
<Role schemeIdUri="urn:mpeg:dash:role:2011" value="main" />
<SegmentTemplate timescale="180000" initialization="$RepresentationID$/init.cmfv" media="$RepresentationID$/D$Time$.cmfv">
<SegmentTimeline>
<S t="321793344000000" d="691200" r="937" />
</SegmentTimeline>
</SegmentTemplate>
<Representation id="v-2500KBPS" bandwidth="2500000" width="1280" height="720" frameRate="25" sar="1:1" codecs="avc3.64001F" scanType="progressive" />
<Representation id="v-1500KBPS" bandwidth="1500000" width="768" height="432" frameRate="25" sar="1:1" codecs="avc3.64001E" scanType="progressive" />
</AdaptationSet>

Na odmoru sam do 1. Javljam se kad se vratim.Mare, javi se sa infom. Svi čekamo neki odgovor.
Ne znam kako to funkcionise, ali verujem da provajderi signal, tj. kanale dobijaju u nekom raw formatu, i da svaki provajder za distribuciju koristi svoje servere i svoj enkoding i bitrate koji on zeli, i da je to samo njihova odluka...Da li kod a1 i yettela išta zavisi od njih kvalitet kanala. Ako se uzme u obzir da kod nas je ogroman broj kanala ili u vlasništvu konkurencije ili su zastupnici istih za Srbiju MTS, RTS,Kopernikus Pink,United Group svoje i preko CAS Media Viasat,Discovery kanale i još nekoliko. Ako MTS svoje kanale osakati u svojoj mreži da li je za očekivati i da i drugima ne pušta iste te sakate kanale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari