Šta je novo?

Tapatalk i PWA aplikacija

• Začetnik teme Začetnik teme Srle22
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juce sam kupio svoj prvi iPhone, pa se dovijam kako znam i umem, zato sam pitao. Na Androidu sam tata 😁

Ја сам преко Edge убацио PWA апликацију.

Не, користим само Edge тренутно на ајфону.

Jesam ja lud ili PWA više ne može da se instalira ni iz chrome ni ffox sa androida?
Pola sata pokušavam i nigde ne vidim opciju?

Edit: neki težak bug, pojavilo se sad. Izgleda da nije bio setovan default app za launcher, pa se opcija nije prikazivala..

Poslednja izmena:
Jel vam rade push notifikacije za forum na Firefoxu u Androidu? Probao sam oficijalni Firefox, Fennec, Iceraven...ni jedan mi ne izbaci onaj Benchov popup da dozvolim push notifikacije.

Meni ni na Brave neće.

Pozdrav,
imam jedan problem prilikom citanja notifikacija za neprocitane poruke...koristim aplikaciju na telefonu i kada npr udjem u jednu temu,zavrsim sa citanjem i hocu da vratim nazad izadji mi ova greska i onda moram obicno da restartujem aplikaciju i udjem opet
jedno vreme je problem izgleda resen sam od sebe ali se sada vratio?
jel ima neko info kako da zaobidjem ovo
hvala unapred

1780335824230.webp

Gde i kako i zasto vracas nazad? Da li si probao na drugom internetu posto ti se to random desava?

Imam iphone i ne mogu da instaliram Benchmark aplikaciju. Kliknem na dugme ali se ništa ne dešava, zna li neko razlog? Na androidu sam normalno instalirao.

U Safariju ako si ides na 3 tackice pa na share/view more/ad to home screen

Prilozi

• IMG_4296.webp
    IMG_4296.webp
    31.1 KB · Pregleda: 34
  • IMG_4297.webp
    IMG_4297.webp
    14 KB · Pregleda: 33
  • IMG_4298.webp
    IMG_4298.webp
    32 KB · Pregleda: 32
Možda sam promašio temu ali imam problem sa aplikacijom na androidu koja je instalirana preko Google chrome-a kad sam ušao na forum.
Naime, dobijam notifikacije dan dva nakon što manuelno uđem u aplikaciju a nakon toga nema nikakvih obaveštenja da mi je neko odgovorio u nekoj temi koju pratim iako stoji brdo odgovora.
Imate li neki predlog šta da radim?

Možda sam promašio temu ali imam problem sa aplikacijom na androidu koja je instalirana preko Google chrome-a kad sam ušao na forum.
Naime, dobijam notifikacije dan dva nakon što manuelno uđem u aplikaciju a nakon toga nema nikakvih obaveštenja da mi je neko odgovorio u nekoj temi koju pratim iako stoji brdo odgovora.
Imate li neki predlog šta da radim?
Verovatno ti neka optimizacija baterija ubija chrome u pozadini pa samim tim i obavestenja i tek kada je sam pokrenes on ucita zaostale norifikacije.
Proveri u podesavanjima baterije pa na chrome sta ti stoji

Po default-u je na bateriji saver a sad sam ga prebacio na no restriction pa ću da pratim

Nazad
Vrh Dno