Ovo sam ja uradio. Sustinski zavisi koliko mora da se mrdne ali cifer upda u mehanizam sa dva tri trna. U mom slucaju sam ih klestima odstranio i fiksirao cifer sa malo vruceg lepka.Retko daju vise od 50%, jedan od razloga zašto sam prestao da kupujem kod njih.
Ja bi otvorio caseback, izvadio plasticni drzac mehanizma, izvadio krunu sa stemom (obicno se pritisne dugme na mehanizmu) izvadio mehanizam i probao da poravnam cifer, nisam siguran sa fotografija da li ce uspeti.
Šta mislite o ovom satu u tom cjenovnom rangu (450 - 500€)
Moj glas ide za Seiko ali neces pogresiti sta god da izaberes. Razlika ferari vs lamborgini...Btw koliko izadje jeftinije ako narucis u BIH?Upadam kao padobranac u temu, nisam ni znao da postoji.. 😀
Gledam da uzmem prvi malo ozbiljniji sat i prvo mi je za oko zapao Tissot PRC100, a onda sam otkrio Seiko JDM i sad razmišljam da poručim SBTM341 sa sakurawatches. Razmišljao sam i o mehanici, ali ovaj Seiko je da ga uzmeš i više ne razmišljaš o njemu.
Vjerovatno bih naručio na adresu u BiH jer je manji iznos PDV+carina. Šta mislite o ovom satu u tom cjenovnom rangu (450 - 500€) i da li izabrati Fedex ili DHL za slanje?
Sad kad sam izračunao izgleda da je razlika neznatna, tj. nekih 10-15€ (da je cijena ispod 150€ onda bi BiH svakako bila daleko isplativija opcija), tako da ću ipak naručiti na adresu u Srbiji. Da li je svejedno da li dostava ide preko DHL ili Fedexa što se troškova posredovanja tiče?Moj glas ide za Seiko ali neces pogresiti sta god da izaberes. Razlika ferari vs lamborgini...Btw koliko izadje jeftinije ako narucis u BIH?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari