Dal je istina da drndaju na aerodromu? Tako kazu za Cairo. Prolazis 3 kontrole, neko ti uzme pasos pa ode negde ti ga cekas 20 minuta, pretresaju torbu, svi traze baksis..........U Egiptu, po ko zna koji put. Došao jutros. Pitajte ako vas nešto zanima.
Mislio si da je fino u to vreme? Ja sam bio krajem okobra i bilo je vrhunski. Prestanite da se cudite sto je negde rerna u julu i avgustu. Jedino na severu evrope nijeMalta je u avgustu rerna bukvalno, a i more je baš toplo.
Kamenom sve popločano, fasade od kamena, vlažnost vazduha nerealna 70/80+ %, gužve, ukratko nikome ne bih preporučio Maltu u julu i avgustu!
Svuda je leti "Toplo" ali mislim da se oni ne zale na "toplotu" nego vlažnost vazduha.Dal je istina da drndaju na aerodromu? Tako kazu za Cairo. Prolazis 3 kontrole, neko ti uzme pasos pa ode negde ti ga cekas 20 minuta, pretresaju torbu, svi traze baksis..........
Mislio si da je fino u to vreme? Ja sam bio krajem okobra i bilo je vrhunski. Prestanite da se cudite sto je negde rerna u julu i avgustu. Jedino na severu evrope nije
Onda bi ti se i Tajland svideo, more (pre)toplo 🌴Kako zašto idem? Na primer, samo tamo mi je toplo more itd.
Претпостављам због ненормалне гужве и врућине. И мени је то сметало,баш. Иначе, Сардинија итекако има шта да понуди и вреди је обићи. Ми смо били смештени 5 дана у околини Олбије,а 6 дана Алгеро, у једној кући ван центра,тако да нам је смештај био супер. Алгеро није толико добар за купање, и плаже су за 2 класе лошије од оних у околини Олбије. Алгеро, прелеп стари град, од плаже издвојио бих Бомбарде, сат времена вожње до Бозе коју треба обавезно обићи, Нептунова пећина и рт Капо Каћа, Стинтино и чувена Ла Пелоса. Код Олбије бих издвојио Бадеси(огромна пешчана плажа са великим таласима и изгледом као Калифорнија), Кала Луна, Кала Брандићи,Кала Голорице, архипелаг Ла Мадалењу, и генерално тај део Коста Смералде. Вода је изузетно топла и чиста и доминира туризам са сопственим лежаљкама,сунцобранима,пошто су само мали делови плажа урбанизовани. Криви ми је што нисмо 2 дана узели смештај у Каљарију па обишли и јужни део, али већ смо прешли 1300 километара и били смо на измаку снага🙂. Препорука за обићи али ван сезоне,када су гужве минималне и цене доста ниже, за активан одмор одлична дестинација.Za par dana vracamo se iz Alghera (Sardinija). Ovo je najveca TikTok i internet prevara i sigurno najlosije letovanje u proteklih 10 godina.
Napisacu detaljnije nakon povratka.
Uglavnom, kratka opaska, ako se neko dvoumi oko last minute ponude oko ovoga i nekog drugog mesta, odaberite drugu varijantu.
Valjda ide sa godinama. Nekada mi 24h puta delovalo normalno, a sada sve što mogu da slomim na maks 4-5h, tako i radim.Daleko mi je, i ovaj let do i iz Egipta mi je smor, posebno sa povratkom u 3 ujutro.
Ne ici u Egipat, got it
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari