Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Top drug.Top.
Kažu da je dobra firma ovi iz Efektive. 🙂
Imaju godišnju dobit kao tvoja uplata.
Ja bih na tvom mestu bio miran i siguran....

Top drug.Top.
Kažu da je dobra firma ovi iz Efektive. 🙂
Imaju godišnju dobit kao tvoja uplata.
Ja bih na tvom mestu bio miran i siguran....
Video sam to zato sam i uzeo 😂
Kad se setim da sam zbog te Efektive prvu polisu uplatio u Vozzi jer su ih hvalili pa firma propala, valjda će ovi što ih pljuju sad biti ažurni da se potrude oko korisnika
Ali daj Bože da ih ne nazovem nikad

Istina sve što kažeš, ali je sa današnjom auto industrijom i kvalitetom novih automobila, vjerovatnije da će da stane taj od godinu dana, nego onaj od 20+ godina.
Ako kupuješ pomoć na putu zato što ti treba, a ne zato što će ti možda zatrebati, onda sa takvim autom ne krećeš na toliki put - na to sam mislio. Dosta ljudi auto održava kad stane, preventivno održavanje je kod u velikoj većini slučajeva misaona imenica (iz više razloga, da ne ulazimo u detalje).
Generalno se pomoć na putu više kupuje “za ne daj Bože”, ali ima nas raznih… Neki vole da žive na ivici, a neki da se penju na maricu. 😂😂😂

Verujem da vecina tih sto i neodrzavaju auto i ne kupuju pomoc na putu, nego kada stane kuku lele. Radi se vise o svesti, da ljudi hoce mirnije da otputuju i ne razmisljaju sta ako...

Istina sve što kažeš, ali je sa današnjom auto industrijom i kvalitetom novih automobila, vjerovatnije da će da stane taj od godinu dana, nego onaj od 20+ godina.
Ako kupuješ pomoć na putu zato što ti treba, a ne zato što će ti možda zatrebati, onda sa takvim autom ne krećeš na toliki put - na to sam mislio. Dosta ljudi auto održava kad stane, preventivno održavanje je kod u velikoj većini slučajeva misaona imenica (iz više razloga, da ne ulazimo u detalje).
Generalno se pomoć na putu više kupuje “za ne daj Bože”, ali ima nas raznih… Neki vole da žive na ivici, a neki da se penju na maricu. 😂😂😂
Neće da stane novi auto,sem ako nije fabrički "lemon".
To su ti oni,kojima " ni bog ne može pomoći,jer su takvi izašli iz fabrike".

Jel daje atlas i dalje neki popust kad obnavljas paket ?
Čini mi se da su mi prošle godine dali tipa 10%.
Ja uzimam ta osiguranja godinama, Bogu hvala još nikad nisam imao potrebu da aktiviram pomoć, ali nikad se ne zna šta može da se desi, zato uvek bolje imati nego ne.

Jel daje atlas i dalje neki popust kad obnavljas paket ?
Čini mi se da su mi prošle godine dali tipa 10%.
Ja uzimam ta osiguranja godinama, Bogu hvala još nikad nisam imao potrebu da aktiviram pomoć, ali nikad se ne zna šta može da se desi, zato uvek bolje imati nego ne.
Дају, мени рачунају 9900 за инернационални пакет који ми истиче у Септембру. Е сад, они га рачунају 12000 а сигуран сам да прошле године није толико био, сад ти види какав је то попуст.

Možeš da prevrtiš jednu stranu foruma odavde i odmah vidiš i kod koji su kroz aplikaciju koristili članovi foruma i kolika je tad cena 😃

Možeš da prevrtiš jednu stranu foruma odavde i odmah vidiš i kod koji su kroz aplikaciju koristili članovi foruma i kolika je tad cena 😃
Videh za kod, ali reko možda mi dugogodišnji korisnici imamo koji procenat više 😂

Imamo kako da ne. Svake godine pokušavaju da mi uvale po punoj ceni za oba auta, ali brzo ja to rešim

Istrse se citavih 10%.

Imao neko iskustva u praksi sa Teslom da mu je zatrebala pomoć?

Uzeo sam kod njih paket za Srbiju za "rezervni" auto pa se razmišljam da li kod njih da uzmem i za evropu za glavni auto.

Imao neko iskustva u praksi sa Teslom da mu je zatrebala pomoć?

Uzeo sam kod njih paket za Srbiju za "rezervni" auto pa se razmišljam da li kod njih da uzmem i za evropu za glavni auto.
Ja sam imala šlepanje iz Sarajeva, bio je komplikovan kvar i nisu mogli da ga reše pa je moralo ići šlepanje, prezadovoljna sam. Saradniku nije trebalo dugo i gospođa iz SOSa je bila izuzetno prijatna u takvoj situaciji. Takođe i sestra ima paket u tesli, imala je lokalno šlepanje, ispao joj pk kaiš. Svaka preporuka za Teslu, ali daj Bože da nikad nikom ni ne zatreba

Nazad
Vrh Dno