Odličan i plavi samo je 100e skuplji?Ovaj ako nadjes, preporuka. Vidim da u Bomaru ima plava varijanta, ali ja sam pre za ovu crnu. Mislio sam da će mi gumena narukvica mozda predstavljati problem, al nije. Kad ima može da se poruči i sa klasičnom narukvicom, ali doplata nije bas džabe koliko se sećam.
Citizen bn0150-10e
Nisam mislio na taj, vec na ovaj (30k)Od crne verzije, barem ovde:
![]()
BN0167-09W online bei Citizen bestellen
BN0167-09W Herren Gummiband (Urethan) | blau | ø 44mm online bestellen. ✓ Große Auswahl ✓ Beste Qualität ✓ Direkt vom Hersteller ▻ Citizen Onlineshopde.citizenwatch.eu
Pa što mi to radiš...Ovo je vrlo zanimljiva kombinacija za ispod 100€

Reklamiraj,
Koji je sat sa zutom narukvicom? Ne prepoznajem brendPlavi je bio 24k pre 10godina. Inače preporuka, odlican sat. Planina, more, neuništiv. Jos uparis sa super engineer narukvicom (ima i na aliju dobrih za 20-30e) i bombona (sredina, gornji red).
I da moze da se sredi,bice skuplje od samog sata.
Koji je tacno model ovaj G-shock?I ostatak moje skromne kolekcije
GBD-200-1Koji je tacno model ovaj G-shock?
Ja koliko znam, ako je sa Ali expresa, moze da se trazi povrat novca, vracanje, reklamacija itdKome da reklamira - game over
Retko daju vise od 50%, jedan od razloga zašto sam prestao da kupujem kod njih.Hvala svima na odgovorima. S obzirom da nemam sajdziju u okolini kome verujem, trazicu povrat novca sa Aliexpress-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari