Šta je novo?

Samsung Galaxy s27

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako bude veca baterija tipa 6000mAh za S27U, bice to solidno povecanje😁

Ne očekujem 6000mah jer ostaju na istoj tehnologiji, ali 5500mah je skoro pa sigurno.

Prodaja im ide dobro, tako da je upitno šta će da dodaju novo, jer ono...zašto bi nešto menjali?
Nadam se da će na polju kamere izmeniti nešto, jer iz ovog hardvera su iscedili sve što su mogli.

S23: ~31 miliona (značajan napredak u odnosu na s22)
S24: ~34 miliona (AI)
S25: ~36 miliona
S26: ~20 miliona (za sada, očekuje se preko 40M)

A i oni isto inspirisani jednom drugom kompanijom. 🙂
Nema svi (i veliki i mali igrači) sve i svakog kopiraju...

A i oni isto inspirisani jednom drugom kompanijom. 🙂
Nema svi (i veliki i mali igrači) sve i svakog kopiraju...
Umesto da kreiraju svoj vizuelni identitet (ma kakav on bio) kao što to radi Google sa Pixelom, nepotrebno se kopira direktna konkurencija
iPhone 17 Pro/Max ima prepoznatljiv izgled, ali teško da bih ga nazvao lepim

Na žalost istina, ne bi me više ni čudilo da imaju i cosmic orange u ponudi boja. 🙂

Ostade jedino Google Pixel sa svojom zadnjom stranom koja ne kopira nikoga.

Kakav sramni potez Samsung-a :/
ali realno šta više i očekivati od njih, odavnu su prešli u kineski mod poslovanja

Pa sad i prosle serije su upitne kad govorimo o dizajnu, LG Velvet:

27419.webp

Ali mi je svakako ovaj dizajn 10x bolji od ovog gore odvratnog sto je AI rekreirao.

Na žalost istina, ne bi me više ni čudilo da imaju i cosmic orange u ponudi boja. 🙂

Ostade jedino Google Pixel sa svojom zadnjom stranom koja ne kopira nikoga.

Ovo je o d v r a t n o... Najlepse bi bilo da je bio fazon S10 serije, toliko sam navijao za taj dizan i sada sa ovim verujem da vecina nas moli boga da ne bude to

Ako je ovo izgled novog Samsung telefona daleko im lepa kuca. Odavno mi se nesto nije vise zgadilo. Moram da zamenim S23U i cekam tu Sony kameru ajde sve drugo manje vise.Na izgled nikada nisam mnogo obracao paznju ali ga ovi preterase

Pa moraju nesto da promene, dokle vise reciklaza S21, pet godina je valjda dosta. Ajmo nesto novo, drugacije. I normalno da se kopira iPhone, klasika.

Pa moraju nesto da promene, dokle vise reciklaza S21, pet godina je valjda dosta. Ajmo nesto novo, drugacije. I normalno da se kopira iPhone, klasika.
Druze, bolje je i da recikliraju nesto njihovo nego da kopiraju pa onda jos us--- i sam izgled uredjaja. Je--- ovakvu promenu kada je ocajna, bolje da je ostao isti po meni nego ovo, nit si ovamo niti tamo...
Toliko sam navijao za onaj prvi dizajn i sada ovo, znaci katastrofa

Sta je tacno katastrofa? 🙂

Izgled. Kopija Iphona. Samsung se u pocetku sa svojom Note serijom olovkom velikim ekranom softverskim resenjima izdvajao od drugih androida a posebno Iphona. Zadnjih par godina bukvalno sve kopiraju kao da tamo vise niko nema viziju i neku mastovitost. Sve se kopira od muzike filmova igrica....

Šta li rade tamo razvojni timovi kada na kraju godine njihov šef kaže "slušaj što imam ideju posle godinu dana rada.. najbolje bi bilo da samo uradimo copy paste Apple dizajna, jer ***". => Uh super, super evo tebi jedna povišica.

Baš jadno i smešno, toliko para imaš i ti ćeš da izbacis nešto što je kopija Apple a još ruznija.

Izgled. Kopija Iphona. Samsung se u pocetku sa svojom Note serijom olovkom velikim ekranom softverskim resenjima izdvajao od drugih androida a posebno Iphona. Zadnjih par godina bukvalno sve kopiraju kao da tamo vise niko nema viziju i neku mastovitost. Sve se kopira od muzike filmova igrica....
99% telefona sad izgledaju kao iPhone, nista cudno.

@fkloznica
Pa kažu da 90% prosečnih kupaca nema pojma ni koji je čipset u telefonu, a kamoli da znaju druge detalje hardvera i izgled.
Biće dostupan svima na svim kontinentima i ići će to bez problema. 🙂

Exclusive: Samsung Galaxy S27 Ultra official CAD Renders Leak

Exclusive-Samsung-Galaxy-S27-Ultra-AH-3.jpg

samsung-galaxy-s26-ultra-vs-galaxy-s27-ultra-1-1154x649.jpg

apple-iphone-17-pro-max-vs-samsung-galaxy-s27-ultra.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno