Ja uzeo za ćerku 17t, 6500 baterija. Još je valjda bolja od litijumske, ako sam dobro razumeoAko bude veca baterija tipa 6000mAh za S27U, bice to solidno povecanje😁
Toliko dobro radi ova 25 ultra l, još je terabajt da prvi put razmišljam da ne prelazim na novi@Aibo pa ti nemaš uopšte potrebe da čekaš, kupi s25 ultra i baci olovkicu u smeće...još ćeš i gomilu para da uštediš
Umesto da kreiraju svoj vizuelni identitet (ma kakav on bio) kao što to radi Google sa Pixelom, nepotrebno se kopira direktna konkurencijaA i oni isto inspirisani jednom drugom kompanijom. 🙂
Nema svi (i veliki i mali igrači) sve i svakog kopiraju...
Na žalost istina, ne bi me više ni čudilo da imaju i cosmic orange u ponudi boja. 🙂
Ostade jedino Google Pixel sa svojom zadnjom stranom koja ne kopira nikoga.
Druze, bolje je i da recikliraju nesto njihovo nego da kopiraju pa onda jos us--- i sam izgled uredjaja. Je--- ovakvu promenu kada je ocajna, bolje da je ostao isti po meni nego ovo, nit si ovamo niti tamo...Pa moraju nesto da promene, dokle vise reciklaza S21, pet godina je valjda dosta. Ajmo nesto novo, drugacije. I normalno da se kopira iPhone, klasika.
99% telefona sad izgledaju kao iPhone, nista cudno.Izgled. Kopija Iphona. Samsung se u pocetku sa svojom Note serijom olovkom velikim ekranom softverskim resenjima izdvajao od drugih androida a posebno Iphona. Zadnjih par godina bukvalno sve kopiraju kao da tamo vise niko nema viziju i neku mastovitost. Sve se kopira od muzike filmova igrica....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari