AlYisUn
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 27.03.2026
- Poena
- 15
Je l mozes ukratko da podelis utiske za Encore ESP? Razmisljam da uzmem nov za tako neki budzet do 250eur (takodje citao sam po netu dosta ali ipak me zanima i licno iskustvo). Takodje pretpostavljam da je stepenica iznad neka Eureka ali su dosta skuplje skoro duplo...Mene su dobri ljudi iz Brew Society danas iznenadili - mlin koji sam poručio imaju na stanju, iako sajt kaže 4-6 nedelja.
Sad ne mogu da dočekam da se vratim da pokupim😅
Eureka Oro Single dose pro - a baratza encore esp će izgleda dalje.
Ja sam prezadovoljan sa eureka mignon manuale placen 260 euraJe l mozes ukratko da podelis utiske za Encore ESP? Razmisljam da uzmem nov za tako neki budzet do 250eur (takodje citao sam po netu dosta ali ipak me zanima i licno iskustvo). Takodje pretpostavljam da je stepenica iznad neka Eureka ali su dosta skuplje skoro duplo...
Ja sam prezadovoljan sa eureka mignon manuale placen 260 eura
Ps vidim ima i Silenzio na kupujem prodajem polovni za 240/280Je l mozes ukratko da podelis utiske za Encore ESP? Razmisljam da uzmem nov za tako neki budzet do 250eur (takodje citao sam po netu dosta ali ipak me zanima i licno iskustvo). Takodje pretpostavljam da je stepenica iznad neka Eureka ali su dosta skuplje skoro duplo...
Veći je i na starom od (mog) ručnog.Da li su povecali nozeve ili su isti kao u rucnom mlinu (mozda cak sad ima neki rucni mlin vece nozeve od 48)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari