Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Pa zakuvao je dobro, sad se mi pitamo da li je stvarna gotova konzolna igra iznad ili ispod prikazanog i grafički i po broju NPC i interakcijama. Stoga jedva čekam Netfliks plus naravno marketinški da izaberu kako da nas nalože dobro jer ovo njegovo random sa marsa prezentovanje nije umetnički ni smisleno.

Mozda je bolje sto je tako jer nam prikazuje igru kakva jeste a ne nasminkano i sto radi sa 20 puta uvezbanim scenarijom posebno za stream.
Licno me uopste ne interesuju ove zurke, i nocni klubovi, samo mehanicki aspekti igre. Fizika , interakcije, ponasanja vozila....

nema dece da ti gaze po peskirima!?
neigrivo!

Samo se postavlja pitanje - šta je sa Luciom? Porkiva samo Jasona, a od nje ni traga.

Posto nisam ispratio od pocetka, a ne bi da zabodem neki fejk sajt, jel ima negde gde mogu da se vide/skinu svi leak-ovi?

neko je okacio ovde kod nas bas cloud gde se kace klipovi pojedincacno pa prelistaj par prethodnih strana.
mislim da je neki github link.

Pronaći ćete me na plaži, molim lepo😆

Strip klub i plaza top izgleda, sunce/npc-evi, voda ne toliko..

Sve izgleda super ali ništa vanserijski. Ne zaboravite da je GTA 5 radio na (danas katastrofalnim) PS3/X360, a koliko je Series S jači od njih, da ne govorim o boljim verzijama konzola.

Upravo to bio je onaj period kad se modovao sa baricama na asfaltu i raznoraznim glupostima pa je izgledao zverski u odnosu na verziji koja je prvobitno izašla. 5-6 god posle izlaska sa onim fotorealistok modovima je izgledao baš dobro. Ko zna kako će 6 da izgleda za 6 god.

Mada realno koga briga za grafiku samo daj da izadje da heklam po masi dok panduri jure.

O yeah...

Go Hard Chain Saw GIF by CATCHIN' DEERS

moras sad do pumpe po benzin za tu testeru 😛 😛
nije ti ovo gta III 😛

Sve izgleda super ali ništa vanserijski. Ne zaboravite da je GTA 5 radio na (danas katastrofalnim) PS3/X360, a koliko je Series S jači od njih, da ne govorim o boljim verzijama konzola.
Izgleda primetno bolje od GTA5 na max, a ta igra i danas izgleda prilicno dobro, pre svega zbog osvetljenja (upravo je ponovo prelazim).

Dobro izgleda plaža, renderuje se dosta NPCeva koji imaju različit broj animacija i imaju zavidan broj detalja. Teško da će ovo na PS5 Pro ići preko 30FPS, moožda performance na 40 frejmova.

GTA 5 nije izgledao nista posebno kad je izasao ali su ga napucali vremenom, verovatno ce i ovde biti isto, kad izadju nove konzole.
Igrao sam tada na X360 (koji je u trenutku izlaska igre star skoro 8 godina) i izgledao je vanserijski za jednu open world igru s obzirom na hardware na kome je radio i tu su stvarno pokidali sa optimizacijom, iako je FPS padao i ispod 30 stvarno je bilo ceđenje suve drenovine šta su izvukli.

Jasno je da su oni mogli potroše gomilu vremena i para na optimizaciju što nije slučaj kod većine igara.
Pritom su postigli da igra radi relativno dobro na dve konzole sa vrlo vrlo različitim arhitekturama.

Ozbiljno tehničko dostignuće je bio GTA V kada je izašao.

Tako će biti i sada, izvući će nešto blizu teoretskog maksimuma iz konzola koje su sada stare već 6 godina i to je to, izgledaće super u kontekstu hardverskih ograničenja. PS6 i PC verzije će izgledati znatno bolje ali će igra na svakoj budućoj platformi vući neka ograničenja iz generacije za koju je inicijalno razvijana.

U obrisima ovih klipova niskog kvaliteta se vidi da ce igra izgledati predobro, kao i da ce animacije kidati.

Nadam se da su zadrzali strangers and freaks misije iz V. Vanzemaljci, bigfut, sektasi... Florida je pravo mesto za to.

Samo grabljice i prekopavanje plaže, motorka, traktor, neće ništa nasilno, da se klinci ne lože.

Nazad
Vrh Dno