Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Poslednja izmena:
Ал је неко у R* чаби чејсер 🤣.

Izbegavao je story spoilere ali isprovocirali ga da ima build bez Lucie. Ide poll 😂
Screenshot_8.webp

Po leakovima ovih dana se vidi da su poboljšali i suptilno ponašanje kamere da blago zumira ili promeni daljinu da se akcentuju stvari

Ne znam da li je zbog uvrnute USA cenzure gde genitalije mogu ali krv ne, ali nigde krvi nema kako treba.

ju ju ju ne znam za igru gde je bilo ovako eksplicitnog materijala... CP2077 deluje kao da je trebao da ima ali na kraju nisu imali herca da ubace.
Ako se secate pred izlazak CP77 ovaj bilbord u igri je bio sporan pa su morali da ga menjaju...
1.webp

ju ju ju ne znam za igru gde je bilo ovako eksplicitnog materijala... CP2077 deluje kao da je trebao da ima ali na kraju nisu imali herca da ubace.
Ako se secate pred izlazak CP77 ovaj bilbord u igri je bio sporan pa su morali da ga menjaju...

Senilnost preuzima forum, polako ali sigurno... ide to izgleda sa godinama

Cyberpunk2077_2023_12_18_15_55_03_195.webp
Cyberpunk2077_2023_12_18_17_02_55_804.webp
Cyberpunk2077_2023_12_19_18_39_16_633.webp
Cyberpunk2077_2023_12_19_19_05_42_183.webp
Cyberpunk2077_2023_12_20_23_55_23_662.webp
Cyberpunk2077_2023_12_24_01_06_21_696.webp

Ao koja fama oko jedne igre ne pamtim nešto slično. 🙂

Pokušavam da se isključim jer je svakako neću igrati dok ne izađe za PC ali teško kad iskače iz frižidera.

Na kraju će najviše hejtovati oni koji očekuju neku čarobnu igru. 🙂

Ao koja fama oko jedne igre ne pamtim nešto slično. 🙂

Pokušavam da se isključim jer je svakako neću igrati dok ne izađe za PC ali teško kad iskače iz frižidera.

Na kraju će najviše hejtovati oni koji očekuju neku čarobnu igru. 🙂
Mozda ces je igrati na PC i pre konzola ako ovaj brat objavi 🤣

Biće mod neki. Ako ne onda da se naši ljudi izcimaju da ga ubace u igru 😀.

Ali kraj poslednjeg leakovanog klipa, to je GTA kojeg se ja sećam 😂 .
Moram da im odam počast R* što su lepo napravili da većina imaju prosečna tela, bar omladina neće da stekne pogrešna viđenja.

Toga ima u majamiju koliko hoces, tako da su i oni donekle stereoitpicni tamo.

Ali su im glavni likovi steroid buzdovan i karadasijanka...
Sve je to od avokada i čija semenki 🤣
Uz ovaj Rockstar fijasko u toku je veliki bojkot Sony zbog svoje alavosti, možda se nešto i promeni na bolje

Drugar mi javlja da ima sada da se preorderuje za ps5 za 60 evra na nemackom amazonu.
ne znam koliko je bilo prvobitno, 80?

Mozda ovo na ebay de
IMG_6788.webpIMG_6789.webpIMG_6790.webp

on rece na amazonu , mada je mozda proslo, ne znam posto nemam nalog tamo.
1787652000031.webp

razlog postovanja nije da vam ponudim neku ne znam kakvu priliku, vec samo da pokazem da izgleda da ovaj leak ima efekta.
eto sad oko spustanja cena.
a i blizi se 27. pa da se proda vise mozda.

posmatrace nas jednog dana neke integalakticke civilizacije i cuditi se normalizaciji ovih twerk-ovanja....

Brat je toliko izbacio leak videa, da je hajp za 27. extended look nestao 😂

Nazad
Vrh Dno