Mogao si još koji redak napisati, slabo te ko razumeo... Zaneo si se malo više Srki sinko.. 🤣Uvek sam hvalio Yettel jel je mreža koja u svom sastavu ima oko 15% ljudi i onih koji su začetnici Mobilne telefonije Mobtel .
Potom je to ime se promenilo u Mobi 063 i upada u najlepšu poslovnu zgradu na Novom Beogradu, Aero inžinjering .
Nažalost mnogo toga za ovih 20 tak godina je se promenilo i otišlo nizvodno ...
Prvo korisnik se pita samo kad potpisuje ugovor.
Drugo korisnik ima prava samo da plati ukupno zaduženje i da ćuti .
Treće kada Vas se neko i seti i pozove da pita to Bože kakvo mišljenje imate o Yettel - u ? To je samo da otaljiga svoj posao jer bilo koji argument i predlog da upitite to neće doći do onog ko bi o tome ni čuo kamoli razmislio i ispravio rad ...
Tako je kako je ...
Ali ima nešto što krajnje nije lepo ...
Kažu iskoristite Zaštitu od isključenja koja se na broju aktivira od 03 do 08 - og u mesecu a za predhodno zaduženje i račun .
To bi bilo lepo ali Vama su isključenja bila ovog meseca šestog ujutru. . .
Broj nije mogao kroz aplikaciju da se zaštiti već od 5 -og u mesecu .
Na poziv Call centaru odgovor je bio pa petog ne možete zaštiti broj jer isključenja kreću šestog u ponoć .
Gospodo moja ja jedva imam završenu srednju školu ali jedva ali mene je učiteljica Vera učila da jedna godina ima 365 dana osim prestupne .
Dan traje 24 h .
Dan u kalendaru brojanja traje od ponoći u ponoć do 23 :59 : 59 sekundi gde posle protoka od jedne sekunde započinje novi dan.
Što znači ako su npr isključenja šesti u mesecu sve do 23 :59 :59 sistem treba da dozvoli zaštitu od isključenja.
Isto tako provajder svoje usluge prodaje i nije Humanitarno udruženje ni Centar za socijalni rad ali korisnik sa Post Paid ugovorom je ugovorm vezan .
Šta će se sistemu desiti ako npr. isključenja budu jednom u tri meseca apsolutno ništa .
Korisnik će i ovako i onako morati da sve svoje račune plati ako želi korišćenje usluge , produžetak ugovora , novi ugovor ili uređaj na rate ...
Pa se osnovano pitam šta bi tu provajder - pružaoc usluge izgubio ako ne isključi broj već tog " šestog " u mesecu .
Treće zaštita od isključenja je 99 dinara a Uključenje na reč je oko 350 dinara .
Ako je provajderu potrebno tih 300 dinara onda može lepo reći ajde svi koji su Post Paid neka unapred plaćaju obavezu a za mesec koji žele da koriste i onda je sve ok .
Isto tako plaćanje usluga ...Uveli ste kao i mnogi obračun u e obliku...prelepo .
Ali šta biva kada korisnik svoje obaveze direktno plaća u poslovnici !? Ide mu automatska provizija pod jedan a naravno čekaju ga redovi u poslovnicama jer jedan agent radi sve što kompanija Yettel ima od Pri Paid paketa , ugovora , prodaje usluga Interneta ,KTV usluga i ugovaranja , usluga iz oblasti fiksne telefonije...Kao i plaćanja svih usluga ...Ti radovi su kao na graničnom prelazu po sat vremena ponekad .😀
Za kraj po meni Yettel ima i dalje najbolju mrežu ali bi morao da on bude korisnikov a ne korisnici na uslugu provajderu .
Не,не, у А1 су му тако рекли...To su mu rekli u Yetelu? Tesko da je to po zakonu, jer ako raskine ugovor prvo automatski gubi broj.
Zaneo se ja ili ne ...Svi to što ja pišem znaju ali smo ćute ....Kao da će dobiti jedinicu na popravnom .😀😀😀Mogao si još koji redak napisati, slabo te ko razumeo... Zaneo si se malo više Srki sinko.. 🤣
To za poslovnicu ne pamtim kad sam uso , Moja komsinica baba ona placa u poslovnicuZaneo se ja ili ne ...Svi to što ja pišem znaju ali smo ćute ....Kao da će dobiti jedinicu na popravnom .😀😀😀
To što Vi ne idete to ne znači da tamo ljudi ne dolaze.To za poslovnicu ne pamtim kad sam uso , Moja komsinica baba ona placa u poslovnicu
Поднела пре непуне две недеље, без проблема, у Нишу не фале припејд картице. Мало ми то делује да се некоме није радило тог тренутка.Да ли је неко подносио захтев за пренос у други мрежу скорије?
Данас ишао колега у А1, рекли му да због злоупотребе више не раде преносе док се не раскине уговор у Јетелу. Да ли су само лењи или више не може да се избоксује попуст на основу захтева за пренос у другу мрежу?
Pa to nije moguće uraditi tako. Šta znači raskinuti ugovor u Jetelu? Kako da ti ostane broj telefona? Ako čekaju da ti istekne UO to ih i dalje ne štiti od "zloupotrebe".Не,не, у А1 су му тако рекли...
Možda je tu neko nešto pomešao sa uslugom televizije i interneta. Tačno je da u A1 poslovnicama (berem nekim) neće da primaju zahteve za prenos net+tv usluge ali za mobilnu telefoniju to jednostavno nije moguće, jer ako raskineš ugovor gubiš broj i šta ćeš onda da prenesešДа ли је неко подносио захтев за пренос у други мрежу скорије?
Данас ишао колега у А1, рекли му да због злоупотребе више не раде преносе док се не раскине уговор у Јетелу. Да ли су само лењи или више не може да се избоксује попуст на основу захтева за пренос у другу мрежу?
Kave veze ima pay pal sa placanje , valjda skoro svi imaju bankovnu karticuTo što Vi ne idete to ne znači da tamo ljudi ne dolaze.
Mnogi nemaju Pay Pal plaćanja jer nemaju šta da primene na Pay Pal nalog.
Pise kao i uvek do sada jos uvek je 24 Avgust kad tapnem na padajuci meni,prvo je obicno telefon Total 20 (uz 50%) 1450 pa iznad njega stari Mobilni Internet Max 2900 i trece polje Basic (br. ugovora) 1950...bice vise aktivirano pocetkom meseca 🙂
Вероватно мрзело ове у А1 да се цимају,па гледали само да га се ратосиљају.Možda je tu neko nešto pomešao sa uslugom televizije i interneta. Tačno je da u A1 poslovnicama (berem nekim) neće da primaju zahteve za prenos net+tv usluge ali za mobilnu telefoniju to jednostavno nije moguće, jer ako raskineš ugovor gubiš broj i šta ćeš onda da preneseš
Piše i meni sad ali tada nije ...Pise kao i uvek do sada jos uvek je 24 Avgust kad tapnem na padajuci meni,prvo je obicno telefon Total 20 (uz 50%) 1450 pa iznad njega stari Mobilni Internet Max 2900 i trece polje Basic (br. ugovora) 1950...bice vise aktivirano pocetkom meseca 🙂
Nemaju. Na žalost ne .Kave veze ima pay pal sa placanje , valjda skoro svi imaju bankovnu karticu
Svako ko ima racun u banci ima makar dina karticu.Nemaju. Na žalost ne .
Ima puno ljudi koji nemaju ni zdravstvenu a kamoli karticu za plaćanje .Svako ko ima racun u banci ima makar dina karticu.
Ja sam podneo u petak 21. avgusta, sve odradili, iz Yettel-a me zvali 2 puta sutradan, nisam se javio, jer nisam bio kraj telefona.Да ли је неко подносио захтев за пренос у други мрежу скорије?
Takvi ni ne koriste mobilni telefon...Ima puno ljudi koji nemaju ni zdravstvenu a kamoli karticu za plaćanje .
Ali nije to ovde tema.
Yetel 100Pozdrav ističe mi ugovor u septembru.
Imao sam total data paket
Neki savet za tarifni paket?
Yettel 100 mi deluje ok
Jel može ispod 3000 da ide?
Ne uzimam tel
Možeš sada da podneseš zahtev za prelazak na pripejd pa će te zvati. Možeš da biraš bilo koji paket, zavisi koliko ti aplikacija i interneta treba.Pozdrav ističe mi ugovor u septembru.
Yettel 100 mi deluje ok
Ne uzimam tel
Morate da poslužite najgorom metodom " ucene " ili tzv.cenkanja ...Pozdrav ističe mi ugovor u septembru.
Yettel 100 mi deluje ok
Ne uzimam tel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari