Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ti imas znanja ne bi lupetao ovde kako je xiaomi iz 2024 bolji telefon od bilo kog telefona iz 2025-2026,to sto čitaš gluposti u koje samo ti verujes ne znači da imaš znanje nego da ne zelis da prihvatis tudje realno mišljenje.
E a jel verujes i u ovih 6000 nita ili nisi bas toliko ogranicen?

Boje na slikama i to naročito na ovima sa prirodom su prezasićene. A trenutno ig gledam na telefonu koji ima lcd ekran, ko zna kako tek izgledaju na samsungovom oledu npr. Treba biti realan.
Stvar ukusa nikako hendikep meni prijaju jarke i prezasicetne boje,imao sam Iphone koji je toliko pucao na realne fotografije i imao isprane boje da sam ih pojačavao sa ai filterima,kad kupujemo tv prvo za sta se zalepimo su bas ti oled paneli sa prezasicenim bojama u 4k formatu tako da ne kapiram kako nam te boje na Tv-u ne smetaju a na telefonu nam smetaju.

Slažem se.
Na društvenim mrežama kače sa napucanim bojama. Ja snimio video sa M7 Pro i čudno mi što su boje realne. A-ha, ubacim filter. More kao na reklamama sve full. Trava zelena kao da si je pola sata pre postavio.
Rekoh sebi:"To je to, samo filter"
Komentari:"Gde si bio, prelepo" 😂😂

Jel postoji neka aplikacija za snimanje poziva da radi na Honoru ? Konkretno 8 pro ako ima neke veze.

Magic 8 pro, moze li se nekako ubaciti onaj njegov dialer, imam google, nije mi problem, ali mi se vise svidja njegov. Verzija je 10.0.0.184 C430E1

Zna li neko kako da mi obavestenja na zakljucanom ekranu budu pri vrhu, a ne dnu? Kad stavim otisak prsta onda se malo podigne sve.

Magic 8 pro, moze li se nekako ubaciti onaj njegov dialer, imam google, nije mi problem, ali mi se vise svidja njegov. Verzija je 10.0.0.184 C430E1
Više ne može
Ja koristim neku ACR Phone.
Postoji ali nije besplatna. Mislim da nude 15 dana probe ali radi perfektno. Postoje dve verzije - mora da se preuzme i instalira sa sajta proizvođača, ne ona iz Play prodavnice. Razlog - Google više ne dozvoljava snimanje razgovora. Da budem precizniji - moguće je snimati razgovore ali je kvalitet snimka veoma loš. Verzijom aplikacije sa sajta proizvođača se uz malo truda zaobilaze Google restrikcije. Snimak koji se dobija je perfektan bez obzira u kakvom okruženju da je nastao. Pored same aplikacije čije ću ome ostaviti potrebno je instalirati i Shizuku aplikaciju iz Play prodavnice pošto je ona neophodna da bi aplikacija za snimanje radila. Uputstva šta i kako nalaze se u aplikaciji za snimanje.
Aplikacija se zove CallRecorder Skvalex. Proguglajte je i instalirajte. Ponavljam - mora se instalirati verzija sa zvaničnog sajta, ne ona verzija iz Play prodavnice

@panpetar
Ziv bio na ovome.

Jedina zamerka je to kad se snimanje zavrsi i kad udjem u folder pise mi samo broj telefona, a ne ime kontakta kao kod true phone sto je pisalo.

@panpetar
Ziv bio na ovome.

Jedina zamerka je to kad se snimanje zavrsi i kad udjem u folder pise mi samo broj telefona, a ne ime kontakta kao kod true phone sto je pisalo.
Pogledaj u opcijama ima li da se podesi - ja imam ime kontakta. Gde sam i kako podesio pravo da ti kažem ne sećam se. E da, pogledaj među dozvolama za aplikaciju šta si odobrio. Možda je potrebno kontakte odobriti ili tako nešto.

Podesi kvalitet snimka na mp3 ili va wav i uživaj

Više ne može

Postoji ali nije besplatna. Mislim da nude 15 dana probe ali radi perfektno. Postoje dve verzije - mora da se preuzme i instalira sa sajta proizvođača, ne ona iz Play prodavnice. Razlog - Google više ne dozvoljava snimanje razgovora. Da budem precizniji - moguće je snimati razgovore ali je kvalitet snimka veoma loš. Verzijom aplikacije sa sajta proizvođača se uz malo truda zaobilaze Google restrikcije. Snimak koji se dobija je perfektan bez obzira u kakvom okruženju da je nastao. Pored same aplikacije čije ću ome ostaviti potrebno je instalirati i Shizuku aplikaciju iz Play prodavnice pošto je ona neophodna da bi aplikacija za snimanje radila. Uputstva šta i kako nalaze se u aplikaciji za snimanje.
Aplikacija se zove CallRecorder Skvalex. Proguglajte je i instalirajte. Ponavljam - mora se instalirati verzija sa zvaničnog sajta, ne ona verzija iz Play prodavnice
Kod mene ACR phone radi brz problema. Ima i opcija za kupovinu, ali nije neophodno. Ja stavim opciju "Premium sa oglasima". Imam sve funkcije, a uz AdGuard nemam oglase.

Nazad
Vrh Dno