Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Ništa, rekao sam usput kao tip..
Bilo je reči o flashligt-u.. pa rekoh, ako neko nije razmišljao na tu stranu, bio zadovoljan ili ne LED svetlom na svom telefonu, postoji i nešto drugo.
Nije za one kojima ne treba ili ne odgovara. Ni za one koji prave kompromis zarad komfora.

Meni je lampa preko potrebna i uvek je zakačena za vrh džepa.
Brže se i lakše koristi od telefona, a svetlost koju daje je neuporediva.
Razni modovi, funkcije i primene. Nezamenjivo.

Nije tema, pa nije ni bitno. Bilo je usput, rekoh.

PS
I fotoaparat nosim u džepu kada izlazim, haha.
Ima tema za i protiv ovde negde na forumu.

Hej.. ni to za kameru nije loša ideja.
Kamere imaju xenon blic, a to niti jedan LED ne može nadmašiti.

Šalu, mada je zbilja, na stranu.

Jeste. Mislim, a iz iskustva i znam, da su pojedinačni uređaji daleko bolji u izvršavanju svojih zadataka i u smislu svestranosti od ograničenih all-in-one rešenja.
Da ne idemo dalje - pomislimo samo na korišćenje lampe handsfree. To je praktično svakodnevno potrebno.

Telefon jeste da se nosi uz nas. Ja ga npr iz džepa ne vadim tokom celoga dana.
Ali, ni džepna baterijska lampa nije nakovanj.
A ko je voljan, da uporedi jedno i drugo u svakodnevnom korišćenju - teško da bi rekao da mu telefon završava bolji posao.
Jedino u čemu bih se složio, jeste da je dobro imati LED na telefonu (i termometaar i ostalo) kada ništa drugo nije dostupno.

Na kraju dana, telefoni su upravo to - all-in-one za kada ništa bolje pored sebe nemamo.
Ovo ozbiljno mislim.
A da se ne razumemo pogrešno, isto tako mislim da su telefoni jedan od najboljih pronalazaka u poslednje vreme.
Uvek mi je korisno imati ga uz sebe.. kada drugo nije.
Već smo viđali i xenon blic na telefonima... Ali to je prošlo vreme

csm_pixel_fone_flash_4c86872268.jpg

csm_pixel_fone_flash_4c86872268.jpg

Video sam ovo za flash, nisu normalni. Ne koristim ga za fotke toliko koliko kao torch ali opet, ono je smesno.

Možda ima i do toga kakav ti je domet na tom mestu. Meni npr kad odem kući u Valjevo pošto je slab domet i non stop ga juri i pokušava da održi posrče bateriju.. Mnogo mi je bolja u stanu i na poslu u Beogradu jer je odličan domet..

Možda ima i do toga kakav ti je domet na tom mestu. Meni npr kad odem kući u Valjevo pošto je slab domet i non stop ga juri i pokušava da održi posrče bateriju.. Mnogo mi je bolja u stanu i na poslu u Beogradu jer je odličan domet..
Sigurno da ima i do dometa, pamtim mnogo gore, viđao sam u statistici i 40+ procenata. Ovo je kod kuće, Yettel, ne pada ispod pet crtica maltene, isključen 5G, vidim nečije antene na zgradi preko puta, a okolo po zgradama ih još ima, tako da sam verovatno baš ovde lepo pokriven, pa ipak. 🤣

Ne znam šta BigBang Srbija čeka. Videh danas da su im aktivne i stranice za Pixel 11 modele na sajtu.

Aj da probam još jednom, pošto danas je poslednji dan za korišćenje kupona iz mejla, jel neko dobio kod za Nemačku, a da neće da ga iskoristi?

Stigao mi je mobitel i malo sam čačkala po njemu, nisam se još skroz prebacila pa ne mogu reći puno o bateriji i zagrijavanju (tijekom mog light korištenja nije se grijao uopće), ali kamere su uočljivo bolje u odnosu na moj Pixel 9 Pro.

Što se tiče mailboxde, sve je prošlo super, poslali su mi mob isti dan kad im je stigao (četvrtak), ali uvalio se vikend pa mi je paket stigao u utorak. Sad čekam da mi dođe kutija za trade-in pa ćemo vidjeti kako će ići sa slanjem njima. 🙂

Stigao mi je mobitel i malo sam čačkala po njemu, nisam se još skroz prebacila pa ne mogu reći puno o bateriji i zagrijavanju (tijekom mog light korištenja nije se grijao uopće), ali kamere su uočljivo bolje u odnosu na moj Pixel 9 Pro.

Što se tiče mailboxde, sve je prošlo super, poslali su mi mob isti dan kad im je stigao (četvrtak), ali uvalio se vikend pa mi je paket stigao u utorak. Sad čekam da mi dođe kutija za trade-in pa ćemo vidjeti kako će ići sa slanjem njima. 🙂
Kako li radi ovaj mailboxde za Srbiju? Pošto smo jelte van eu pa koliko li se čeka carina i slično..

Kako li radi ovaj mailboxde za Srbiju? Pošto smo jelte van eu pa koliko li se čeka carina i slično..
Za konkretnu relaciju DE-RS ne znam, ali po mojim iskustvima, od kako je uvedena automatizacija, paketi skoro uopšte ne stoje na carini. Skorašnji primer - paket poslat iz Francuske 16. avgusta, poštar jutros doneo. Poslat je iz nekog manjeg mesta pa mu je trebalo da dođe do aviona.

Inače, paketi se od uvođenja novih protokola po pravilu ne otvaraju, a dažbine se izvode iz iskazane deklaracije. 20% PDV od upisane vrednosti će sigurno naplatiti, a ukoliko ta deklarisana vrednost prelazi 50€ naplatiće i 10% carine, verovatno na objedinjeni iznos (predmet + poštarina). Ukoliko iskazana vrednost bude sitna, sitno će i naplatiti.

Za konkretnu relaciju DE-RS ne znam, ali po mojim iskustvima, od kako je uvedena automatizacija, paketi skoro uopšte ne stoje na carini. Skorašnji primer - paket poslat iz Francuske 16. avgusta, poštar jutros doneo. Poslat je iz nekog manjeg mesta pa mu je trebalo da dođe do aviona.

Inače, paketi se od uvođenja novih protokola po pravilu ne otvaraju, a dažbine se izvode iz iskazane deklaracije. 20% PDV od upisane vrednosti će sigurno naplatiti, a ukoliko ta deklarisana vrednost prelazi 50€ naplatiće i 10% carine, verovatno na objedinjeni iznos (predmet + poštarina). Ukoliko iskazana vrednost bude sitna, sitno će i naplatiti.
Nije bas vezano za tel, ali mozda pomogne da se neko ne zaleti. Porucio masku sa alija od 9e, naplatili su mi 4.5e proveru robe jer kao nema deklaraciju+ carinu. Tako da naplacuju sta kako i kome hoce...

Nije bas vezano za tel, ali mozda pomogne da se neko ne zaleti. Porucio masku sa alija od 9e, naplatili su mi 4.5e proveru robe jer kao nema deklaraciju+ carinu. Tako da naplacuju sta kako i kome hoce...
Interesantno, baš sam se pitao šta se dešava u tim slučajevima.

Pravna lica po Evropi uglavnom neće ni da čuju nešto da pošalju bez izdavanja fakture gde piše tačno koliko šta košta, i to obično stave u onaj najlonski džep koji se lepi za paket. To gledaju ovi naši. Kinezi i fizička lica po Evropi uglavnom mogu tu i tamo da napišu nešto povoljnije za nas kad se zamole, ali je svakako bitno da napišu nešto.

Oprosti, nisam napisala da sam iz Hrvatske i da sam naručila u Hrvatsku! Ali - jedan od izbora vrste dostave na mailboxde je GLS paketomat pa ako si u blizini Hrvatske, mislim da ti se isplati naručiti tako i dovesti se i pokupiti. Mene je sve skupa (shipping do paketomata + njihova usluga) koštalo 12 eura.

Поштовање свима,

Да ли неко може једноставно да ми објасни како да из Србије купим пиксел 11 про и искористим траде ин опцију. Имам људе у Немачкој. Како то да изведем, шта је потребно.

Какав телефон да им предам. Да ли је онај износ за траде ин што пише на сајту то то, или касније они процењују стање телефона па могу и мање да ми дају?

Хвала лепо

Nazad
Vrh Dno