Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Mts postpejd soko lite mi ističe 01.09. a box 3M (stari) 02.10. Ekstremno sam slab potrošač mobilnog (poziva naročito), TV iris box ni jednom nisam upalio nakon instalacije, TV slabo gledam ali preko druge platforme, fiksni ne koristim. Račune redovno plaćam čim se elektronski pojave.
E sad interesuje me ponuda za Box 4 beli ili Box 4 zlatni, isključivo 50% popusta za svih 24 meseca. Paradoksalno, ali samo takva ponuda osigurava mi internet 600/600 ili 1000/500 po razumnoj ceni. S obzirom da je do sada mts internet 400/400 radio fantastično, bez ijednog primećenog prekida (osim kada su graditelji obližnje zgrade presekli kablove), bez primećenog pada i nestabilnosti u brzinama, uz slobodnu dinamičku IP adresu, ostao bih u mts zbog interneta i mobilnog pospejda.
Pa ako ima neki mts agent da ponudi box4 beli ili zlatni sa 50% popusta na svih 24 meseca nove UO, neka mi se javi u DM.
Ako ne, odoh ja u A1 na Mega plan, a nakon toga verovatno u Yunet ili A1 za internet.

Ugovor mi ističe za 3 dana kod SBB-a.
Tražim ponudu za:
  • produženje kod SBB-a, ili
  • prelazak kod drugog operatera
Treba mi internet i TV

Molim agente da mi se jave u PM sa konkretnom ponudom. Hvala unapred!

25.08. mi ističe ugovor sa Mts-om (Box 4), zanima me Yettel Net TV Premium paket. Novi Beograd, Blok 61.

Nazad
Vrh Dno