Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

mozda je imao i pomoc pa su prelazili na smenu da bi vise sadrzaja odigrali i imali raznovrsnije klipove da puste kao leak...

a i nesto razmisljam, ako je to dev leak onda je verovatno i devkit verzija igre, znaci nije ona koju bi ste vi sad recimo mogi da skinete, lupam sa steama, ili R* social club platforme, sa sve instalerom i glupostima.
dakle nedovrsena verzija igre, za PC ali ne za masovnu PC konzumaciju, ako razumete sta hocu da kazem.
@r0nIn je gamedev, on zna o cemu govorim.

sustina moje pretpostavke - ako je igra nedovrsena verzija u tom devkitu, onda je moguce da fali gomila i sadrzaja i misija, i da se mozda i zbog toga brze zavrsava.
ali pretpostavljam samo.
To ti je to otprilike, mada niko ne pominje mogucnost da je mozda sve ovo remote kontrolisanje, pitanje je da li on uopste ima build bilo kakav.

Ali ako zaista ima neki build, verovatno je nesto stariji, pored sitnih gliceva najvise mi kao neki “downgrade” u odnosu na trejlere deluje to da je bas mali broj npceva, stipklub je prilicno praznjikav, a pesaka n aostalim klipovima skoro i da nema..

Poslednja izmena:
Dobro ako pogledas on uvek vozi po nekom sumraku, po periferiji grada i slicno. I ne bi bas trebalo da bude kao po menhetnu, da se ne lazemo.
A sto se build-a igre tice mislim da sam negde video da se radi o 0.7.7 verziji, sta god to znacilo u R* svetu.
Eno recimo devovi stalkera konstanto izbacuju svoje igre i daju im nasumicno verzije 1.0 ili 2.0 nakon godinu dana, a igra realno nije ni 0.7.7 tj 77% gotova po subjektivnom osecaju.
Bagova skoro isto kao scam citizen, al mozes zato da skupljas puske... 😉

Moze da pise koja god oznaka builda, ali da je pokreces sa remote kompjutera, ne kazem da ne igra neki interni build, mli jednostavno nemamo nikakav dokaz da ga on poseduje.

Da, jeste kao malo neki ruralniji deo mape ali opet, prolazi i kroz neka naseljenija mesta gde su kuce i parkirano masu vozila pa opet mi previse praznjikavo, ono bas je na granici da pomislim “ovo je gta 5”. 🙂

edit: ma *****m i ja, samo kad se setim glupih npca u cyberpunku gomiletina njih luta onako bezglavo po neki ulicama gde to i nema smisla. Tako da bolje i ovako, ne treba ih svuda trpati.

Poslednja izmena:
pa od pocetka nije jedan lik, to ja samo nazivam haker (kao jednina) jer me mrzi da nagadjam dal je organizacija, tim, par, rodjaci, stado... 🙂

Novi klip:

Idemo dalje:

Skinuo HDR i izgleda brutalno dobro, iako je samo 720p.

toliko o fizici vode o kojoj se toliko pretpostavljalo 🙂
skoro potpuno staticna kada je onaj lik naglo zakocio na benzinskoj stanici sa onim punim pikap-om, u stvarnosti bi se verovatno skoro sve isprosipalo nazad.

zezanje na stranu, drago mi je sto su radio stanice zadrzale kvalitet i sto je govor npc-eva.. na granici eksplicitnog haha

Ako izadje narodna pc verzija i bude kao cp2077 na početku, nikakav problem sto se mene tiče, igraće se

Jel može neko da zamisli uopšte...pc verzija pre sonija i novembra😄

Ako izadje narodna pc verzija i bude kao cp2077 na početku, nikakav problem sto se mene tiče, igraće se

Jel može neko da zamisli uopšte...pc verzija pre sonija i novembra😄
Bila bi fora da izbace cisto da dobijemo GTA VI pre GTA VI 😎

Danas sam slušao podkast Cyberleek koristi sve decentralizovano sa nodovima na internetu pa ne mogu da mu ugase sajt jako dobro se razume u to kako postaviti da ne zavisi od entiteta koji bi lako mogao da ga ugasi "Cyberleek combines blockchain token economics, immutable file storage, and encrypted routing to maintain a decentralized and censorship-resistant digital presence"

to bi bilo epski, no bas je los moment za pc nazalost..
hardver nikad skuplji a ljudi se vec istrosise unapred za konzole, misleci da ce ovo cudo prvo tamo da izadje.
no da vidimo kako ce sve ici, al bukvalno celoj industriji je vec zelepljena samarcina samim cinom leak-a ovakve vrste i *****avanjem kakvo vrsi grupa i devovima i sony-u (kao konzolnoj platofrmi) i na kraju tim menadzerima koji misle da tako samo mogu da teraju sta god zamisle.

Tesko, moze samo bolje jer ovo sigurno nije najnoviji build.

@Markomaniax @emaremare bila bi zasta ludnica da se to desi, bukvalno bi nas vratili u vreme kupovine piratskih diskova sa ulice, samo ne znam da li bi to bili blu ray diskovi?!
Ako se to zaista desi onda ona teorija da neke druge korporacije,ili ko zna ko stoji iza svega ovoga, postane najrealnija opcija.

Poslednja izmena:
Razlika je izmedju konzola i PC verzije, moguce je da ne bude neki kvalitet na konzolama.
Mozda, ko ce ga vise znati… Boga pitaj na kojim onda podesavanjima igra, da li su to neka podesavanja za Sony neki mozda medium nivo detalja, ne znamo nista jos.

Nazad
Vrh Dno