Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

@sasa76 ,ma podesio sam ja to ali mislim da zavisi od sadržaja kad pustim da li je DV i slično.
Ne zavisi to od sadržaja, boju koju odabereš za prevod i potvrdiš ta i ostane. Ja sam davno to podesio, i gledam i ja DV i HDR 10 ali uvijek ista boja stoji ne mjenja se ništa

Koji je sada način da prosečan korisnik dođe do 4k filmova? Koji add on je aktuelan I radi? Treba li šta da se plati?

Koji je sada način da prosečan korisnik dođe do 4k filmova? Koji add on je aktuelan I radi? Treba li šta da se plati?
Aktuelni su debrid addoni poput : Redlight,Umbrella i POV. Plaćaju se debrid servisi da bi pomenuti addoni radili. Od besplatnih je najbolji Elementum

Jedno glupo pitanje.Kako podesiti titlove da su uvek bele boje?Nekad su beli,nekad sivi i tamni.Od čega to zavisi?
Od formata title naravno. Nema podešavanja boje za PGS titl jer su slova fotke 😅 ASS format obično uključuje i "styling" informacija iako je textualni. Sa klasičnim SRT titlovima možeš da radiš šta hoćeš.

U zadnje vreme mi svaki, ama svaki film koji gledam ili seriju obaezno "pukne" prilikom gledanja i moram iznova pokrenuti , Umbrela je u pitanju, Nvidia Shield, samo jednom se desi, ali se desi, koristim i RD i Torbox, nema pravila, uglavnom gledam one prve 4k strimove, na ovim slabijim se to ne desava, internet je optika 300/200, neznam da li se to jos neko desava, zahvaljujem

U zadnje vreme mi svaki, ama svaki film koji gledam ili seriju obaezno "pukne" prilikom gledanja i moram iznova pokrenuti , Umbrela je u pitanju, Nvidia Shield, samo jednom se desi, ali se desi, koristim i RD i Torbox, nema pravila, uglavnom gledam one prve 4k strimove, na ovim slabijim se to ne desava, internet je optika 300/200, neznam da li se to jos neko desava, zahvaljujem
Ako već nisi,na Torboxu CDN stavi na auto

Nazad
Vrh Dno