Ne zavisi to od sadržaja, boju koju odabereš za prevod i potvrdiš ta i ostane. Ja sam davno to podesio, i gledam i ja DV i HDR 10 ali uvijek ista boja stoji ne mjenja se ništa@sasa76 ,ma podesio sam ja to ali mislim da zavisi od sadržaja kad pustim da li je DV i slično.
Aktuelni su debrid addoni poput : Redlight,Umbrella i POV. Plaćaju se debrid servisi da bi pomenuti addoni radili. Od besplatnih je najbolji ElementumKoji je sada način da prosečan korisnik dođe do 4k filmova? Koji add on je aktuelan I radi? Treba li šta da se plati?
Da li može link?Od besplatnih je najbolji Elementum
Jesi podesio pozadinu titla prozirnost?Onda ne znam sta je.Ali ima razlike kad postavim mod slike,npr.
Instaliraj ovaj repository pa u njemu imaš elementum https://dexe.win/kodi/Da li može link?
Od formata title naravno. Nema podešavanja boje za PGS titl jer su slova fotke 😅 ASS format obično uključuje i "styling" informacija iako je textualni. Sa klasičnim SRT titlovima možeš da radiš šta hoćeš.Jedno glupo pitanje.Kako podesiti titlove da su uvek bele boje?Nekad su beli,nekad sivi i tamni.Od čega to zavisi?
Ako već nisi,na Torboxu CDN stavi na autoU zadnje vreme mi svaki, ama svaki film koji gledam ili seriju obaezno "pukne" prilikom gledanja i moram iznova pokrenuti , Umbrela je u pitanju, Nvidia Shield, samo jednom se desi, ali se desi, koristim i RD i Torbox, nema pravila, uglavnom gledam one prve 4k strimove, na ovim slabijim se to ne desava, internet je optika 300/200, neznam da li se to jos neko desava, zahvaljujem
Na auto je, ali i na RD se desava, izgleda da novi internet provajder kod njega problem, dok sam bio na Supernova, nije toga bilo, iako nije bila optika i duplo manja brzina bilaAko već nisi,na Torboxu CDN stavi na auto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari